Chutney z czerwonej cebuli z miodem i czerwonym winem

Chutney z czerwonej cebuli z miodem i czerwonym winem
Oceń przepis:
92 ocen Średnia ocena: 3.30
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Przetwory, Potrawy na Boże Narodzenie

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Przygotowanie:

Cebulę pokroić w piórka, cukier skarmelizować na patelni, dodać olej oraz cebulę, zamieszać i smażyć na małym ogniu. Gdy zmięknie dodać ocet, wino, miód i sól.
Zredukować do pożądanej konsystencji. Doprawić pieprzem.
Przełożyć do słoiczka i zapasteryzować.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA