Śledź w śmietanie

Oceń przepis:
Przygotował:
Gosia Molska
- Seria kulinarna:
- Babeczki wigilijne (odc.2)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Dania z ryb, Potrawy wigilijne, Potrawy na Boże Narodzenie
- Kuchnia świata:
- Kuchnia polska
Przygotowanie:
Namoczone wcześniej w mleku filety pokroić na kawałki, ułożyć na półmisku. Jabłko posiekać, cebule pokroić w kostkę. W misce połączyć cebulę, jabłko i śmietanę. Polać śledzie.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Kuchnia polska
Dania z ryb
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W
Komentarze