OGŁOSZENIE
Zgłoś się na Casting Zgłoś się na Casting


Śledź w śmietanie

Śledź w śmietanie
Oceń przepis:
22 ocen Średnia ocena: 3.70

Przygotował:

Gosia Molska

Seria kulinarna:
Babeczki wigilijne (odc.2)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Dania z ryb, Potrawy wigilijne, Potrawy na Boże Narodzenie
Kuchnia świata:
Kuchnia polska

Przygotowanie:

Namoczone wcześniej w mleku filety pokroić na kawałki, ułożyć na półmisku. Jabłko posiekać, cebule pokroić w kostkę. W misce połączyć cebulę, jabłko i śmietanę. Polać śledzie.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA