Tapas

Tapas
Oceń przepis:
22 ocen Średnia ocena: 4.10
Seria kulinarna:
Kuchenna jazda (odc.5)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Przekąski
Kuchnia świata:
Kuchnia hiszpańska

Przygotowanie:



Figi z carpaccio z indyka
Figi kroimy na 4 części, zawijamy w plastry carpaccio z indyka, dekorujemy i nabijamy na szpadki.

Wędzona wołowina z melonem
Szynkę wołową wędzoną kroimy na plastry i zawijamy w cząstki melona, dekorujemy i nabijamy na szpadki.

Anchois z jajami przepiórczymi
Jaja ugotować, obrać, przekroić na pół, ułożyć fileciki anchois. Udekorować ziołami.

Tiule z parmezanu z serkiem Almette
Tarty parmezan wysypać na pergamin tworząc okrąg, wstawić do pieca lub kuchenki mikrofalowej.
Podgrzać wyciągnąć i na ciepło zawinąć w rożek, który nadziewamy serkiem Almette i
dekorujemy ziołami.


© Michał Janiszewski

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA