Oglądaj jak chcesz i kiedy chcesz! Sprawdź
ABC GOTOWANIA

"ABC GOTOWANIA" to autorska produkcja Kuchni+. Program prowadzony przez Marietę Marecką w krótki i przystępny sposób prezentuje interesujące i praktyczne porady, z którymi powinien zapoznać się każdy amator gotowania. To wyjątkowy telewizyjny elementarz dla każdego, kto zaczyna przygodę z kuchnią. Marieta Marecka jest znana widzom Kuchni+ jako uczestniczka i laureatka "Warsztatów smaku kuchni+", która poprowadziła jeden z odcinków programu "Warsztaty smaku kuchni+: wyjadacze". Prowadząca przedstawi przydatne w kuchni ciekawostki i porady, które każdy z widzów będzie mógł zastosować w praktyce.
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Najbliższe emisje
-
ABC gotowania 5, odc. 1
niedziela, 05.02, godz. 04:30
-
ABC gotowania 6, odc. 14
dziś, 06.02, godz. 08:00
-
ABC gotowania 5, odc. 2
dziś, 06.02, godz. 04:30
-
ABC gotowania 5, odc. 3
jutro, 07.02, godz. 04:30
-
ABC gotowania 5, odc. 4
środa, 08.02, godz. 04:30
-
ABC gotowania 5, odc. 5
czwartek, 09.02, godz. 04:30
-
ABC gotowania 5, odc. 6
piątek, 10.02, godz. 04:30
-
ABC gotowania 5, odc. 7
sobota, 11.02, godz. 04:30
-
ABC gotowania 5, odc. 8
niedziela, 12.02, godz. 04:30
-
ABC gotowania 5, odc. 1
poniedziałek, 13.02, godz. 08:00
-
ABC gotowania 5, odc. 9
poniedziałek, 13.02, godz. 04:30
-
ABC gotowania 5, odc. 10
wtorek, 14.02, godz. 04:30
-
ABC gotowania 5, odc. 11
środa, 15.02, godz. 04:30
-
ABC gotowania 5, odc. 12
czwartek, 16.02, godz. 04:30
Komentarze
Jusia78 8 lat temu
Witam... poproszę o przepis na farsz bakaliowy do pierogów .
pozdrawiam
Morela39 8 lat temu
Witam, też potrzebuję przepisu na te śledzie. Gdzie go można odszukać?
agnsud 8 lat temu
FARSZ DO BAKALIOWYCH PIEROGÓW:
100 ml czerwonego wina
2 łyżki masła
2 łyżki miodu
sok i skórka z połowy cytryny
cynamon i kardamon
100 g drobno pokrojonych suszonych śliwek
50 g żurawiny
100 g drobno pokrojonych fig
100 orzechów włoskich
Bakalie zagrzać w winie, zostawić na noc
aniajv 8 lat temu
Witam
Bardzo bym prosila o przepis na orzechowca.
Dziekuje i pozdrawiam.
admin 8 lat temu
Przepisy na śledzie, pierogi i ciasta są już na stronie. Pozdrawiam:) Admin
milix 8 lat temu
Dzień dobry,
proszę o przepis na keczup, majonez i musztardę.
Pozdrawiam
Sara 8 lat temu
Słabiutki programik,fatalnie prowadzony.W programie ABC Gotowania na pierwszym planie powinno być gotowanie,a nie panienka nieustannie wpychająca lico w kamerę.
admin 8 lat temu
@milix Przepisy, o które pytasz, będą online dziś po południu. Pozdrawiam. Admin
Justyna123 8 lat temu
Witam, kiedy będzie przepis na pierniczki ze świątecznego odcinka ABC?
admin 8 lat temu
Wigilijne przepisy Mariety (m.in. na pierniczki) są już na stronie. Zapraszamy!
marz17 8 lat temu
Proszę podaje przepis na ciasto wuzetka mariety
coco123 8 lat temu
Kiedy będą przepisy na wszystkie przetwory pani Mariety??
wiesia 8 lat temu
Witam,
proszę o przepis na pasteis de Belem - z programu nt. ciasta francuskiego.
Pozdrawiam
pegazi1 8 lat temu
Dołączam do prośby o przepis na pasteis de Belem, kiedy będzie dostępny?
malibu0992 7 lat temu
Bardzo fajny, inspirujący program. Z chęcią korzystam z przepisów w nim przedstawionych, co akurat cieszy nie tylko mnie, ale i całą rodzinę.
BM402 7 lat temu
Z przyjemnością oglądam program pani Marietty.Prowadząca w prosty,dostępny sposób przekazuje kulinarną wiedzę.Więcej takich programów.Brawo!
batmanokompano 7 lat temu
Też lubię te programy Pani Marietty. Chociaż przyznacie, że ona je prowadzi w dość specyficzny ( ale bardzo lekki i przyjemny) sposób ? Nie zauważyliście tego z tego takie względu, że po prostu no nie wiem ja tak właśnie zauważyłem z moją dziewczyną. Po prostu lepiej jest z kimś oglądać takie właśnie rzeczy z kimś kogo się kocha
koksikk 7 lat temu
No niby tak lepiej jest oglądać. Jednak ja z moją kobietą nie oglądam bo po prostu wolimy robić to wszystko praktycznie czyli po prostu łapiemy jakiś przepis często z gazety i właśnie tam sobie coś ciekawe przyrządzamy z tego przepisu najczęściej z nowe gazetki...
Adames 7 lat temu
[quote koksikk napisał 09.03.2015 21:08]
No niby tak lepiej jest oglądać. Jednak ja z moją kobietą nie oglądam bo po prostu wolimy robić to wszystko praktycznie czyli po prostu łapiemy jakiś przepis często z gazety i właśnie tam sobie coś ciekawe przyrządzamy z tego przepisu najczęściej z nowe gazetki...
[/quote]
Oglądając z jednej strony widzi się dokładnie co jak robić krok po kroku. Z drugiej się potem nie pamięta i trzeba szukać przepisu w Internecie, więc chyba trzeba się z Panem zgodzić ;)
Czarnuszka 7 lat temu
Cielęcina to nie mięso, zdaniem twórców tego programu: w odcinku 15 dowiadujemy się, że pierogi można nadziać "serem, mięsem, grzybami, kapustą, cielęciną, kaszą, owocami". Jak w "Moim wielkim greckim weselu": "nie je mięsa? to zrobimy jagnięcinę"
horton 8 lat temu
witam, szukam przepisów na śledzie z odcinka 13. Kiedy będą opublikowane