Oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz! Sprawdź


"ABC GOTOWANIA" to autorska produkcja Kuchni+. Program prowadzony przez Marietę Marecką w krótki i przystępny sposób prezentuje interesujące i praktyczne porady, z którymi powinien zapoznać się każdy amator gotowania. To wyjątkowy telewizyjny elementarz dla każdego, kto zaczyna przygodę z kuchnią. Marieta Marecka jest znana widzom Kuchni+ jako uczestniczka i laureatka "Warsztatów smaku kuchni+", która poprowadziła jeden z odcinków programu "Warsztaty smaku kuchni+: wyjadacze". Prowadząca przedstawi przydatne w kuchni ciekawostki i porady, które każdy z widzów będzie mógł zastosować w praktyce.

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!

Najbliższe emisje

Więcej

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

horton 8 lat temu

witam, szukam przepisów na śledzie z odcinka 13. Kiedy będą opublikowane

Jusia78 8 lat temu

Witam... poproszę o przepis na farsz bakaliowy do pierogów .
pozdrawiam

Morela39 8 lat temu

Witam, też potrzebuję przepisu na te śledzie. Gdzie go można odszukać?

agnsud 8 lat temu

FARSZ DO BAKALIOWYCH PIEROGÓW:
100 ml czerwonego wina
2 łyżki masła
2 łyżki miodu
sok i skórka z połowy cytryny
cynamon i kardamon

100 g drobno pokrojonych suszonych śliwek
50 g żurawiny
100 g drobno pokrojonych fig
100 orzechów włoskich

Bakalie zagrzać w winie, zostawić na noc

aniajv 8 lat temu

Witam
Bardzo bym prosila o przepis na orzechowca.
Dziekuje i pozdrawiam.

admin 8 lat temu

Przepisy na śledzie, pierogi i ciasta są już na stronie. Pozdrawiam:) Admin

milix 8 lat temu

Dzień dobry,
proszę o przepis na keczup, majonez i musztardę.
Pozdrawiam

Sara 8 lat temu

Słabiutki programik,fatalnie prowadzony.W programie ABC Gotowania na pierwszym planie powinno być gotowanie,a nie panienka nieustannie wpychająca lico w kamerę.

admin 8 lat temu

@milix Przepisy, o które pytasz, będą online dziś po południu. Pozdrawiam. Admin

Justyna123 8 lat temu

Witam, kiedy będzie przepis na pierniczki ze świątecznego odcinka ABC?

admin 8 lat temu

Wigilijne przepisy Mariety (m.in. na pierniczki) są już na stronie. Zapraszamy!

marz17 8 lat temu

Proszę podaje przepis na ciasto wuzetka mariety

coco123 8 lat temu

Kiedy będą przepisy na wszystkie przetwory pani Mariety??

wiesia 8 lat temu

Witam,
proszę o przepis na pasteis de Belem - z programu nt. ciasta francuskiego.
Pozdrawiam

pegazi1 8 lat temu

Dołączam do prośby o przepis na pasteis de Belem, kiedy będzie dostępny?

malibu0992 7 lat temu

Bardzo fajny, inspirujący program. Z chęcią korzystam z przepisów w nim przedstawionych, co akurat cieszy nie tylko mnie, ale i całą rodzinę.

BM402 7 lat temu

Z przyjemnością oglądam program pani Marietty.Prowadząca w prosty,dostępny sposób przekazuje kulinarną wiedzę.Więcej takich programów.Brawo!

batmanokompano 7 lat temu

Też lubię te programy Pani Marietty. Chociaż przyznacie, że ona je prowadzi w dość specyficzny ( ale bardzo lekki i przyjemny) sposób ? Nie zauważyliście tego z tego takie względu, że po prostu no nie wiem ja tak właśnie zauważyłem z moją dziewczyną. Po prostu lepiej jest z kimś oglądać takie właśnie rzeczy z kimś kogo się kocha

koksikk 7 lat temu

No niby tak lepiej jest oglądać. Jednak ja z moją kobietą nie oglądam bo po prostu wolimy robić to wszystko praktycznie czyli po prostu łapiemy jakiś przepis często z gazety i właśnie tam sobie coś ciekawe przyrządzamy z tego przepisu najczęściej z nowe gazetki...

Adames 7 lat temu

[quote koksikk napisał 09.03.2015 21:08]
No niby tak lepiej jest oglądać. Jednak ja z moją kobietą nie oglądam bo po prostu wolimy robić to wszystko praktycznie czyli po prostu łapiemy jakiś przepis często z gazety i właśnie tam sobie coś ciekawe przyrządzamy z tego przepisu najczęściej z nowe gazetki...
[/quote]

Oglądając z jednej strony widzi się dokładnie co jak robić krok po kroku. Z drugiej się potem nie pamięta i trzeba szukać przepisu w Internecie, więc chyba trzeba się z Panem zgodzić ;)

Czarnuszka 7 lat temu

Cielęcina to nie mięso, zdaniem twórców tego programu: w odcinku 15 dowiadujemy się, że pierogi można nadziać "serem, mięsem, grzybami, kapustą, cielęciną, kaszą, owocami". Jak w "Moim wielkim greckim weselu": "nie je mięsa? to zrobimy jagnięcinę"

OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA