Program TV
Oglądaj jak chcesz i kiedy chcesz! Sprawdź
sob. 06.12
06:00
ABC gotowania - słodkości na Boże Narodzenie
odc. 1, 35 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2021, 35 min.
- Prowadzący:
- Marieta Marecka
Świąteczny odcinek programu o słodkościach, a w nim - trzy wyjątkowe przepisy.
Przejdz do strony programu06:35
Jakubiak lokalnie
odc. 1, 25 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2013, 25 min.
- Prowadzący:
- Tomasz Jakubiak
Tomek Jakubiak na nowo odkrywa smaki z różnych miejsc w Polsce i inspiruje się nimi w swojej kuchni. W kolejnych odcinkach nowej serii kucharz podróżuje po Polsce, szukając kulinarnych ciekawostek. Produkty lub potrawy charakterystyczne dla odwiedzanego miejsca są dla Tomka punktem wyjścia do pełnego pasji gotowania autorskich przepisów.
Przejdz do strony programu07:00
Jakubiak rozgryza…
odc. 1, 15 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2025, 15 min.
- Prowadzący:
- Tomasz Jakubiak
Kulinarne wyprawy z Tomkiem Jakubiakiem po krajach Europy i Azji.
Przejdz do strony programu08:05
Przepisy Ainsleya na świąteczny nastrój
55 min.,
- magazyn, Wielka Brytania, 2021, 55 min.
- Prowadzący:
- Ainsley Harriott
Zamiast nerwowej krzątaniny - czysta przyjemność gotowania. Ainsley udowadnia, że to możliwe.
Przejdz do strony programu09:00
09:25
09:30
10:00
Jamie Oliver: razem w Święta
odc. 1, 50 min.,
, N
- magazyn, Wielka Brytania, 2021, 50 min.
- Prowadzący:
- Jamie Oliver
Świąteczne gotowanie z Jamiem Oliverem. Domowa atmosfera i proste przepisy na niezapomniane dania.
Przejdz do strony programu10:50
11:40
11:45
Wyjątkowe smaki miast
odc. 3, 65 min.,
- dokument, Wielka Brytania, 2018, 65 min.
Czołowi brytyjscy szefowie kuchni oprowadzają Freda Sirieix po wybranym przez siebie mieście, by pokazać mu trzy restauracje, w których uwielbiają jeść.
Przejdz do strony programu12:50
13:20
Jedz, podróżuj, smakuj
odc. 4, 30 min.,
- dokument, Australia, 2025, 30 min.
Audra Morrice przemierza malowniczy stan Sarawak na wyspie Borneo, by poznać jego bogatą kulturę kulinarną i lokalne smaki.
Przejdz do strony programu13:50
Jedz, podróżuj, smakuj
odc. 5, 35 min.,
- dokument, Australia, 2025, 35 min.
Audra Morrice przemierza malowniczy stan Sarawak na wyspie Borneo, by poznać jego bogatą kulturę kulinarną i lokalne smaki.
Przejdz do strony programu14:25
Fabryka smaków Ainsleya 2
odc. 6, 50 min.,
- sztuka kulinarna, Wielka Brytania, 2023, 50 min.
Jak zawsze roześmiany Ainsley Harriott zaprasza przyjaciół do wspólnego gotowania i przyrządza potrawy z różnych stron świata.
Przejdz do strony programu15:15
m jak mięso 9
odc. 1, 25 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2025, 25 min.
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak po raz kolejny inspirują się potrawami znanymi z dużego i małego ekranu. Rzecz jasna, będą to dania mięsne!
Przejdz do strony programu15:40
m jak mięso 9
odc. 2, 25 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2025, 25 min.
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak po raz kolejny inspirują się potrawami znanymi z dużego i małego ekranu. Rzecz jasna, będą to dania mięsne!
Przejdz do strony programu16:05
Rodzinne Święta Donala
odc. 1, 25 min.,
- dokument, Wielka Brytania, 2022, 25 min.
- Prowadzący:
- Donal Skehan
Donal udowadnia, że nie trzeba urabiać się po łokcie, by przygotować świąteczną ucztę dla całej rodziny.
Przejdz do strony programu16:30
Rodzinne Święta Donala
odc. 2, 25 min.,
- dokument, Wielka Brytania, 2022, 25 min.
- Prowadzący:
- Donal Skehan
Donal udowadnia, że nie trzeba urabiać się po łokcie, by przygotować świąteczną ucztę dla całej rodziny.
Przejdz do strony programu16:55
18:00
18:30
18:55
19:10
Jamie Oliver: razem w Święta
odc. 2, 50 min.,
, N
- magazyn, Wielka Brytania, 2021, 50 min.
- Prowadzący:
- Jamie Oliver
Świąteczne gotowanie z Jamiem Oliverem. Domowa atmosfera i proste przepisy na niezapomniane dania.
Przejdz do strony programu20:00
20:55
21:50
Jamie Oliver - jednogarnkowe cuda
odc. 1, 25 min.,
- sztuka kulinarna, Wielka Brytania, 2022, 25 min.
- Prowadzący:
- Jamie Oliver
Pochwała kulinarnej prostoty, czyli jak minimalnym wysiłkiem osiągnąć smakowity efekt.
Przejdz do strony programu22:15
Jamie Oliver - jednogarnkowe cuda
odc. 2, 30 min.,
- sztuka kulinarna, Wielka Brytania, 2022, 30 min.
- Prowadzący:
- Jamie Oliver
Pochwała kulinarnej prostoty, czyli jak minimalnym wysiłkiem osiągnąć smakowity efekt.
Przejdz do strony programu22:45
Wszystkie smaki fermentacji
odc. 3, 35 min.,
, N
- dokument, Korea Południowa, 2020, 35 min.
Koreańska seria o fermentowaniu pokarmów i potrawach, które dla nienawykłego podniebienia i wrażliwych oczu mogą stanowić nie lada wyzwanie.
Przejdz do strony programu23:20
Wszystkie smaki fermentacji
odc. 4, 35 min.,
, N
- dokument, Korea Południowa, 2020, 35 min.
Koreańska seria o fermentowaniu pokarmów i potrawach, które dla nienawykłego podniebienia i wrażliwych oczu mogą stanowić nie lada wyzwanie.
Przejdz do strony programu23:55
01:45
Zgrillowani
odc. 4, 25 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2021, 25 min.
- Prowadzący:
- Andrzej Andrzejczak, Jurek Sobieniak
W tej dyscyplinie nie mamy sobie równych. Gdy tylko robi się cieplej, Polacy zaczynają wielkie grillowanie.
Przejdz do strony programu02:10
Nie bój ryby!
odc. 1, 35 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2020, 35 min.
- Prowadzący:
- Bartosz Lisek
Nowy format Kuchni+, a w nim - wszystko o przyrządzaniu ryb. Bartosz Lisek przedstawia walory kuchni morskiej.
Przejdz do strony programu02:45
Nie bój ryby!
odc. 2, 35 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2020, 35 min.
- Prowadzący:
- Bartosz Lisek
Nowy format Kuchni+, a w nim - wszystko o przyrządzaniu ryb. Bartosz Lisek przedstawia walory kuchni morskiej.
Przejdz do strony programu03:20
David w Europie
odc. 5, 35 min.,
, N
- magazyn ekonomiczny, Polska, 2013, 35 min.
- Prowadzący:
- David Gaboriaud
Kuchnia europejska to nie tylko spaghetti, sznycel, czy ryba z frytkami. Repertuar smaków i aromatów Europy jest znacznie bogatszy. W autorskiej produkcji kuchni+ jeden z najlepszych szefów kuchni młodego pokolenia David Gaboriaud zabiera widzów w podróż po europejskich stołach.
Przejdz do strony programu03:55
Jakubiak rozgryza…
odc. 13, 25 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2025, 25 min.
- Prowadzący:
- Tomasz Jakubiak
Kulinarne wyprawy z Tomkiem Jakubiakiem po krajach Europy i Azji.
Przejdz do strony programu04:20
m jak mięso 8
odc. 1, 35 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2024, 35 min.
Jak przyrządzić żeberka Franka Underwooda, czyli Andrzej i Jurek inspirują się ulubionymi daniami bohaterów filmów i seriali.
Przejdz do strony programu04:55
Zielona rewolucja Marty Dymek 5
odc. 10, 35 min.,
- magazyn ekonomiczny, Polska, 2017, 35 min.
- Prowadzący:
- Marta Dymek
Czy swojska brukselka może stać się tajskim przysmakiem? Marta Dymek już po raz piąty udowodni, że w jej kuchni nie ma rzeczy niemożliwych, a roślinne specjały mogą być równie pyszne, co te tradycyjne. Marta Dymek, autorka książek i blogerka, która rzuciła pracę w agencji reklamowej, żeby w całości poświęcić się tworzeniu bloga o wegańskiej kuchni - "Jadłonomia" po raz piąty podzieli się z widzami swoimi oryginalnymi pomysłami na roślinne potrawy.
Przejdz do strony programu05:30
Zielona rewolucja Marty Dymek 5
odc. 11, 30 min.,
- magazyn ekonomiczny, Polska, 2017, 30 min.
- Prowadzący:
- Marta Dymek
Czy swojska brukselka może stać się tajskim przysmakiem? Marta Dymek już po raz piąty udowodni, że w jej kuchni nie ma rzeczy niemożliwych, a roślinne specjały mogą być równie pyszne, co te tradycyjne. Marta Dymek, autorka książek i blogerka, która rzuciła pracę w agencji reklamowej, żeby w całości poświęcić się tworzeniu bloga o wegańskiej kuchni - "Jadłonomia" po raz piąty podzieli się z widzami swoimi oryginalnymi pomysłami na roślinne potrawy.
Przejdz do strony programu
bez ograniczeń wiekowych
od lat 7
od lat 12
od lat 16Organem właściwym w sprawach audiowizualnych jest Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji Skwer Ks. Kardynała Stefana Wyszyńskiego 9, 01-015 Warszawa tel. (22) 597-30-00; fax (22) 597-31-80 www.krrit.gov.pl