Program TV

Oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz! Sprawdź

sob. 06.12

06:00

ABC gotowania - słodkości na Boże Narodzenie

odc. 1, 35 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2021, 35 min.
Prowadzący:
Marieta Marecka

Świąteczny odcinek programu o słodkościach, a w nim - trzy wyjątkowe przepisy.

Przejdz do strony programu

06:35

Jakubiak lokalnie

odc. 1, 25 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2013, 25 min.
Prowadzący:
Tomasz Jakubiak

Tomek Jakubiak na nowo odkrywa smaki z różnych miejsc w Polsce i inspiruje się nimi w swojej kuchni. W kolejnych odcinkach nowej serii kucharz podróżuje po Polsce, szukając kulinarnych ciekawostek. Produkty lub potrawy charakterystyczne dla odwiedzanego miejsca są dla Tomka punktem wyjścia do pełnego pasji gotowania autorskich przepisów.

Przejdz do strony programu

07:00

Jakubiak rozgryza…

odc. 1, 15 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2025, 15 min.
Prowadzący:
Tomasz Jakubiak

Kulinarne wyprawy z Tomkiem Jakubiakiem po krajach Europy i Azji.

Przejdz do strony programu

07:15

Telesprzedaż

50 min.
zakupy, Polska, 50 min.

08:05

Przepisy Ainsleya na świąteczny nastrój

55 min.,
magazyn, Wielka Brytania, 2021, 55 min.
Prowadzący:
Ainsley Harriott

Zamiast nerwowej krzątaniny - czysta przyjemność gotowania. Ainsley udowadnia, że to możliwe.

Przejdz do strony programu

09:00

Room service. Hotele od kuchni

odc. 2, 25 min.,
dokument, Polska, 2025, 25 min.

09:25

Smacznie świątecznie 2

odc. 3, 5 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2025, 5 min.

09:30

Room service. Hotele od kuchni

odc. 3, 30 min.,
dokument, Polska, 2025, 30 min.

10:00

Jamie Oliver: razem w Święta

odc. 1, 50 min., , N
magazyn, Wielka Brytania, 2021, 50 min.
Prowadzący:
Jamie Oliver

Świąteczne gotowanie z Jamiem Oliverem. Domowa atmosfera i proste przepisy na niezapomniane dania.

Przejdz do strony programu

10:50

Sekrety świata przypraw 3

odc. 1, 50 min.,
dokument, Niemcy, 2024, 50 min.

11:40

Smacznie świątecznie 2

odc. 2, 5 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2025, 5 min.

11:45

Wyjątkowe smaki miast

odc. 3, 65 min.,
dokument, Wielka Brytania, 2018, 65 min.

Czołowi brytyjscy szefowie kuchni oprowadzają Freda Sirieix po wybranym przez siebie mieście, by pokazać mu trzy restauracje, w których uwielbiają jeść.

Przejdz do strony programu

12:50

Azjatycka kuchnia Evy Pau

odc. 4, 30 min.,
sztuka kulinarna, Irlandia, 2024, 30 min.

13:20

Jedz, podróżuj, smakuj

odc. 4, 30 min.,
dokument, Australia, 2025, 30 min.

Audra Morrice przemierza malowniczy stan Sarawak na wyspie Borneo, by poznać jego bogatą kulturę kulinarną i lokalne smaki.

Przejdz do strony programu

13:50

Jedz, podróżuj, smakuj

odc. 5, 35 min.,
dokument, Australia, 2025, 35 min.

Audra Morrice przemierza malowniczy stan Sarawak na wyspie Borneo, by poznać jego bogatą kulturę kulinarną i lokalne smaki.

Przejdz do strony programu

14:25

Fabryka smaków Ainsleya 2

odc. 6, 50 min.,
sztuka kulinarna, Wielka Brytania, 2023, 50 min.

Jak zawsze roześmiany Ainsley Harriott zaprasza przyjaciół do wspólnego gotowania i przyrządza potrawy z różnych stron świata.

Przejdz do strony programu

15:15

m jak mięso 9

odc. 1, 25 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2025, 25 min.

Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak po raz kolejny inspirują się potrawami znanymi z dużego i małego ekranu. Rzecz jasna, będą to dania mięsne!

Przejdz do strony programu

15:40

m jak mięso 9

odc. 2, 25 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2025, 25 min.

Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak po raz kolejny inspirują się potrawami znanymi z dużego i małego ekranu. Rzecz jasna, będą to dania mięsne!

Przejdz do strony programu

16:05

Rodzinne Święta Donala

odc. 1, 25 min.,
dokument, Wielka Brytania, 2022, 25 min.
Prowadzący:
Donal Skehan

Donal udowadnia, że nie trzeba urabiać się po łokcie, by przygotować świąteczną ucztę dla całej rodziny.

Przejdz do strony programu

16:30

Rodzinne Święta Donala

odc. 2, 25 min.,
dokument, Wielka Brytania, 2022, 25 min.
Prowadzący:
Donal Skehan

Donal udowadnia, że nie trzeba urabiać się po łokcie, by przygotować świąteczną ucztę dla całej rodziny.

Przejdz do strony programu

16:55

Javier Pe?a zjada świat

odc. 12, 65 min.,
sztuka kulinarna, Hiszpania, 2023, 65 min.

18:00

Kulinarne szlaki: Południowa Afryka 2

odc. 5, 30 min.,
magazyn, Australia, 2023, 30 min.

18:30

Kulinarne szlaki: Południowa Afryka 2

odc. 6, 25 min.,
magazyn, Australia, 2023, 25 min.

18:55

Pyszne dania w 10 minut z Julią Oleś

odc. 7, 15 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2025, 15 min.

19:10

Jamie Oliver: razem w Święta

odc. 2, 50 min., , N
magazyn, Wielka Brytania, 2021, 50 min.
Prowadzący:
Jamie Oliver

Świąteczne gotowanie z Jamiem Oliverem. Domowa atmosfera i proste przepisy na niezapomniane dania.

Przejdz do strony programu

20:00

Mistrzowie przekąsek w akcji - Nowa Zelandia

odc. 2, 55 min.,
program rozrywkowy, NZ, 2021, 55 min.

20:55

Podróż przez smaki Chin 4

odc. 3, 55 min.,
dokument, Chiny, 2025, 55 min.

21:50

Jamie Oliver - jednogarnkowe cuda

odc. 1, 25 min.,
sztuka kulinarna, Wielka Brytania, 2022, 25 min.
Prowadzący:
Jamie Oliver

Pochwała kulinarnej prostoty, czyli jak minimalnym wysiłkiem osiągnąć smakowity efekt.

Przejdz do strony programu

22:15

Jamie Oliver - jednogarnkowe cuda

odc. 2, 30 min.,
sztuka kulinarna, Wielka Brytania, 2022, 30 min.
Prowadzący:
Jamie Oliver

Pochwała kulinarnej prostoty, czyli jak minimalnym wysiłkiem osiągnąć smakowity efekt.

Przejdz do strony programu

22:45

Wszystkie smaki fermentacji

odc. 3, 35 min., , N
dokument, Korea Południowa, 2020, 35 min.

Koreańska seria o fermentowaniu pokarmów i potrawach, które dla nienawykłego podniebienia i wrażliwych oczu mogą stanowić nie lada wyzwanie.

Przejdz do strony programu

23:20

Wszystkie smaki fermentacji

odc. 4, 35 min., , N
dokument, Korea Południowa, 2020, 35 min.

Koreańska seria o fermentowaniu pokarmów i potrawach, które dla nienawykłego podniebienia i wrażliwych oczu mogą stanowić nie lada wyzwanie.

Przejdz do strony programu

23:55

Sekrety świata przypraw 3

odc. 1, 50 min.,
dokument, Niemcy, 2024, 50 min.

00:45

Top Chef 20

odc. 7, 60 min.,
program rozrywkowy, Stany Zjednoczone, 2023, 60 min.

01:45

Zgrillowani

odc. 4, 25 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2021, 25 min.
Prowadzący:
Andrzej Andrzejczak, Jurek Sobieniak

W tej dyscyplinie nie mamy sobie równych. Gdy tylko robi się cieplej, Polacy zaczynają wielkie grillowanie.

Przejdz do strony programu

02:10

Nie bój ryby!

odc. 1, 35 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2020, 35 min.
Prowadzący:
Bartosz Lisek

Nowy format Kuchni+, a w nim - wszystko o przyrządzaniu ryb. Bartosz Lisek przedstawia walory kuchni morskiej.

Przejdz do strony programu

02:45

Nie bój ryby!

odc. 2, 35 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2020, 35 min.
Prowadzący:
Bartosz Lisek

Nowy format Kuchni+, a w nim - wszystko o przyrządzaniu ryb. Bartosz Lisek przedstawia walory kuchni morskiej.

Przejdz do strony programu

03:20

David w Europie

odc. 5, 35 min., , N
magazyn ekonomiczny, Polska, 2013, 35 min.
Prowadzący:
David Gaboriaud

Kuchnia europejska to nie tylko spaghetti, sznycel, czy ryba z frytkami. Repertuar smaków i aromatów Europy jest znacznie bogatszy. W autorskiej produkcji kuchni+ jeden z najlepszych szefów kuchni młodego pokolenia David Gaboriaud zabiera widzów w podróż po europejskich stołach.

Przejdz do strony programu

03:55

Jakubiak rozgryza…

odc. 13, 25 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2025, 25 min.
Prowadzący:
Tomasz Jakubiak

Kulinarne wyprawy z Tomkiem Jakubiakiem po krajach Europy i Azji.

Przejdz do strony programu

04:20

m jak mięso 8

odc. 1, 35 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2024, 35 min.

Jak przyrządzić żeberka Franka Underwooda, czyli Andrzej i Jurek inspirują się ulubionymi daniami bohaterów filmów i seriali.

Przejdz do strony programu

04:55

Zielona rewolucja Marty Dymek 5

odc. 10, 35 min.,
magazyn ekonomiczny, Polska, 2017, 35 min.
Prowadzący:
Marta Dymek

Czy swojska brukselka może stać się tajskim przysmakiem? Marta Dymek już po raz piąty udowodni, że w jej kuchni nie ma rzeczy niemożliwych, a roślinne specjały mogą być równie pyszne, co te tradycyjne. Marta Dymek, autorka książek i blogerka, która rzuciła pracę w agencji reklamowej, żeby w całości poświęcić się tworzeniu bloga o wegańskiej kuchni - "Jadłonomia" po raz piąty podzieli się z widzami swoimi oryginalnymi pomysłami na roślinne potrawy.

Przejdz do strony programu

05:30

Zielona rewolucja Marty Dymek 5

odc. 11, 30 min.,
magazyn ekonomiczny, Polska, 2017, 30 min.
Prowadzący:
Marta Dymek

Czy swojska brukselka może stać się tajskim przysmakiem? Marta Dymek już po raz piąty udowodni, że w jej kuchni nie ma rzeczy niemożliwych, a roślinne specjały mogą być równie pyszne, co te tradycyjne. Marta Dymek, autorka książek i blogerka, która rzuciła pracę w agencji reklamowej, żeby w całości poświęcić się tworzeniu bloga o wegańskiej kuchni - "Jadłonomia" po raz piąty podzieli się z widzami swoimi oryginalnymi pomysłami na roślinne potrawy.

Przejdz do strony programu

Legenda:

bez ograniczeń wiekowych
od lat 7
od lat 12
od lat 16
JM język migowy
N napisy dialogowe
AD audiodeskrypcja


Organem właściwym w sprawach audiowizualnych jest Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji Skwer Ks. Kardynała Stefana Wyszyńskiego 9, 01-015 Warszawa tel. (22) 597-30-00; fax (22) 597-31-80 www.krrit.gov.pl

OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA