Program TV
Oglądaj jak chcesz i kiedy chcesz! Sprawdź
sob. 29.11
06:00
Słodka jak Sugar 3
odc. 3, 35 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2025, 35 min.
- Prowadzący:
- Sugarlady Agata Stankiewicz
Tym razem Sugarlady wprowadzi nas na wyższy poziom cukiernictwa i udowodni, że zrobienie makaroników, ciasta francuskiego i kremowych lodów nie jest takie trudne.
Przejdz do strony programu06:35
Słodka jak Sugar 3
odc. 4, 25 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2025, 25 min.
- Prowadzący:
- Sugarlady Agata Stankiewicz
Tym razem Sugarlady wprowadzi nas na wyższy poziom cukiernictwa i udowodni, że zrobienie makaroników, ciasta francuskiego i kremowych lodów nie jest takie trudne.
Przejdz do strony programu07:00
Jakubiak rozgryza…
odc. 3, 15 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2025, 15 min.
- Prowadzący:
- Tomasz Jakubiak
Kulinarne wyprawy z Tomkiem Jakubiakiem po krajach Europy i Azji.
Przejdz do strony programu08:00
ABC gotowania - kuchnia turecka
odc. 3, 25 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2022, 25 min.
- Prowadzący:
- Marieta Marecka
Nie tylko kebab, pita i baklava, czyli specjały kuchni tureckiej, podane przez Marietę Marecką.
Przejdz do strony programu08:25
ABC gotowania - kuchnia turecka
odc. 4, 25 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2022, 25 min.
- Prowadzący:
- Marieta Marecka
Nie tylko kebab, pita i baklava, czyli specjały kuchni tureckiej, podane przez Marietę Marecką.
Przejdz do strony programu08:50
09:00
09:30
10:00
Nie bój ryby! 2
odc. 6, 25 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2021, 25 min.
- Prowadzący:
- Bartosz Lisek
Drugi sezon programu, w którym Bartosz Lisek przedstawia walory kuchni morskiej.
Przejdz do strony programu10:25
Nie bój ryby! 2
odc. 7, 25 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2021, 25 min.
- Prowadzący:
- Bartosz Lisek
Drugi sezon programu, w którym Bartosz Lisek przedstawia walory kuchni morskiej.
Przejdz do strony programu10:50
11:45
Wyjątkowe smaki miast
odc. 2, 65 min.,
- dokument, Wielka Brytania, 2019, 65 min.
Czołowi brytyjscy szefowie kuchni oprowadzają Freda Sirieix po wybranym przez siebie mieście, by pokazać mu trzy restauracje, w których uwielbiają jeść.
Przejdz do strony programu12:50
13:20
Jedz, podróżuj, smakuj
odc. 3, 30 min.,
- dokument, Australia, 2025, 30 min.
Audra Morrice przemierza malowniczy stan Sarawak na wyspie Borneo, by poznać jego bogatą kulturę kulinarną i lokalne smaki.
Przejdz do strony programu13:50
Jedz, podróżuj, smakuj
odc. 4, 35 min.,
- dokument, Australia, 2025, 35 min.
Audra Morrice przemierza malowniczy stan Sarawak na wyspie Borneo, by poznać jego bogatą kulturę kulinarną i lokalne smaki.
Przejdz do strony programu14:25
Fabryka smaków Ainsleya 2
odc. 5, 60 min.,
- sztuka kulinarna, Wielka Brytania, 2025, 60 min.
Jak zawsze roześmiany Ainsley Harriott zaprasza przyjaciół do wspólnego gotowania i przyrządza potrawy z różnych stron świata.
Przejdz do strony programu15:25
m jak mięso 9
odc. 6, 30 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2025, 30 min.
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak po raz kolejny inspirują się potrawami znanymi z dużego i małego ekranu. Rzecz jasna, będą to dania mięsne!
Przejdz do strony programu15:55
m jak mięso 9
odc. 7, 30 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2025, 30 min.
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak po raz kolejny inspirują się potrawami znanymi z dużego i małego ekranu. Rzecz jasna, będą to dania mięsne!
Przejdz do strony programu16:25
m jak mięso 9
odc. 8, 35 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2025, 35 min.
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak po raz kolejny inspirują się potrawami znanymi z dużego i małego ekranu. Rzecz jasna, będą to dania mięsne!
Przejdz do strony programu17:00
18:00
18:30
18:55
19:10
Eva Longoria w poszukiwaniu meksykańskich smaków
odc. 3, 50 min.,
- dokument, Stany Zjednoczone, 2023, 50 min.
Fiesta na talerzu. Eva Longoria poznaje kuchnię kraju, z którego pochodzi jej rodzina.
Przejdz do strony programu20:00
20:50
21:50
m jak mięso 9
odc. 7, 25 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2025, 25 min.
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak po raz kolejny inspirują się potrawami znanymi z dużego i małego ekranu. Rzecz jasna, będą to dania mięsne!
Przejdz do strony programu22:15
m jak mięso 9
odc. 8, 25 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2025, 25 min.
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak po raz kolejny inspirują się potrawami znanymi z dużego i małego ekranu. Rzecz jasna, będą to dania mięsne!
Przejdz do strony programu22:40
Wszystkie smaki fermentacji
odc. 2, 30 min.,
, N
- dokument, Korea Południowa, 2020, 30 min.
Koreańska seria o fermentowaniu pokarmów i potrawach, które dla nienawykłego podniebienia i wrażliwych oczu mogą stanowić nie lada wyzwanie.
Przejdz do strony programu23:10
Wszystkie smaki fermentacji
odc. 3, 30 min.,
, N
- dokument, Korea Południowa, 2020, 30 min.
Koreańska seria o fermentowaniu pokarmów i potrawach, które dla nienawykłego podniebienia i wrażliwych oczu mogą stanowić nie lada wyzwanie.
Przejdz do strony programu23:40
23:55
00:45
Top Chef 19
odc. 5, 50 min.,
- program rozrywkowy, Stany Zjednoczone, 2022, 50 min.
15 szefów kuchni walczy o tytuł Top Chefa i 250 tysięcy dolarów nagrody. Wielkie emocje gwarantowane.
Przejdz do strony programu01:35
Domowa piekarnia Kucharskiego 3
odc. 7, 35 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2022, 35 min.
- Prowadzący:
- Piotr Kucharski
Piotr Kucharski ponownie zabiera nas do świata pysznych wypieków, które każdy może przygotować we własnej kuchni.
Przejdz do strony programu02:10
Grillowa Polana
odc. 1, 35 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2019, 35 min.
- Prowadzący:
- Andrzej Polan
Grillowanie to polska rozrywka narodowa i nieodzowna część letniego, wakacyjnego krajobrazu. Wydaje się, że każdy umie przygotować klasyczne potrawy na ruszt. Czy grill potrafi nas czymś zaskoczyć?
Przejdz do strony programu02:45
Grillowa Polana
odc. 2, 40 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2019, 40 min.
- Prowadzący:
- Andrzej Polan
Grillowanie to polska rozrywka narodowa i nieodzowna część letniego, wakacyjnego krajobrazu. Wydaje się, że każdy umie przygotować klasyczne potrawy na ruszt. Czy grill potrafi nas czymś zaskoczyć?
Przejdz do strony programu03:25
ABC gotowania - kuchnia francuska
odc. 6, 35 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2022, 35 min.
- Prowadzący:
- Marieta Marecka
Marieta Marecka udowadnia, że francuskie dania nie muszą być trudne w przygotowaniu.
Przejdz do strony programu04:00
Jakubiak rozgryza…
odc. 6, 20 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2025, 20 min.
- Prowadzący:
- Tomasz Jakubiak
Kulinarne wyprawy z Tomkiem Jakubiakiem po krajach Europy i Azji.
Przejdz do strony programu04:20
m jak mięso
odc. 4, 35 min.,
, N
- sztuka kulinarna, Polska, 2019, 35 min.
- Prowadzący:
- Andrzej Andrzejczak, Jurek Sobieniak
Przeciętny Polak zjada prawie 80 kilogramów mięsa rocznie. Dla jednych to po prostu dużo jedzenia, a dla drugich - szerokie spektrum możliwości kulinarnych. Warto wiedzieć, jak je wykorzystać!
Przejdz do strony programu04:55
Zielona rewolucja Marty Dymek 5
odc. 3, 35 min.,
- magazyn ekonomiczny, Polska, 2018, 35 min.
- Prowadzący:
- Marta Dymek
Czy swojska brukselka może stać się tajskim przysmakiem? Marta Dymek już po raz piąty udowodni, że w jej kuchni nie ma rzeczy niemożliwych, a roślinne specjały mogą być równie pyszne, co te tradycyjne. Marta Dymek, autorka książek i blogerka, która rzuciła pracę w agencji reklamowej, żeby w całości poświęcić się tworzeniu bloga o wegańskiej kuchni - "Jadłonomia" po raz piąty podzieli się z widzami swoimi oryginalnymi pomysłami na roślinne potrawy.
Przejdz do strony programu05:30
Zielona rewolucja Marty Dymek 5
odc. 4, 30 min.,
- magazyn ekonomiczny, Polska, 2018, 30 min.
- Prowadzący:
- Marta Dymek
Czy swojska brukselka może stać się tajskim przysmakiem? Marta Dymek już po raz piąty udowodni, że w jej kuchni nie ma rzeczy niemożliwych, a roślinne specjały mogą być równie pyszne, co te tradycyjne. Marta Dymek, autorka książek i blogerka, która rzuciła pracę w agencji reklamowej, żeby w całości poświęcić się tworzeniu bloga o wegańskiej kuchni - "Jadłonomia" po raz piąty podzieli się z widzami swoimi oryginalnymi pomysłami na roślinne potrawy.
Przejdz do strony programu
bez ograniczeń wiekowych
od lat 7
od lat 12
od lat 16Organem właściwym w sprawach audiowizualnych jest Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji Skwer Ks. Kardynała Stefana Wyszyńskiego 9, 01-015 Warszawa tel. (22) 597-30-00; fax (22) 597-31-80 www.krrit.gov.pl