Jurek Sobieniak
Miłość Jurka do gotowania to zasługa jego mamy. Z dużym sentymentem wspomina jej uśmiech, gdy spróbowała jego pierwszego, samodzielnie przygotowanego naleśnika z duszonymi jabłkami. To właśnie tak zaczęła się miłość do sprawiania ludziom radości jedzeniem. Pracował jako szef kuchni restauracji Wars, Green Patio i Endorfina Foksal. Dziś jest właścicielem bistro Sypka Mąka, Sypka Mąka i Masło oraz sieci Niezłe Bydło. Tworzy też menu dla innych restauratorów. Poza gotowaniem kocha muzykę, gra na gitarze i harmonijce.
                                Dołącz do CANAL+ i oglądaj
                                
                                jak chcesz i kiedy chcesz!
                            
                            - Sprawdź
 - albo
 - 
                                        
                                            
                                            TV SAT +Sprawdź
 
                                Nie wiesz jaką ofertę wybrać?  Sprawdź porównanie!
                            
                        Programy prowadzącego
            OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W