oglądaj również przez internet


Przeciętny Polak zjada prawie 80 kilogramów mięsa rocznie. Dla jednych to po prostu dużo jedzenia, a dla drugich - szerokie spektrum możliwości kulinarnych. Warto wiedzieć, jak je wykorzystać!

Nowa, dziesięcioodcinkowa seria "m jak mięso" to kompendium wiedzy o tym, jak kupować, gotować, piec, mielić, smażyć, a nawet podawać mięso na surowo. W kolejnych odcinkach widzowie odkryją wszystkie tajniki wieprzowiny, wołowiny, drobiu, a także podrobów i kiełbas. Każdy odcinek to trzy przepisy na dania tradycyjne i nowoczesne. Serię prowadzą Jurek Sobieniak i Andrzej Andrzejczak. To idealny duet, bo Jurek jest współwłaścicielem dwóch restauracji, a Andrzej konsultantem, który wspiera kulinarne projekty przy otwarciach.

Najbliższe emisje

oglądaj również przez internet

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać CANAL+ KUCHNIA i ponad 130 innych kanałów? Pakiet Optimum+ w promocyjnej cenie! ZAMÓW ONLINE