Szlifowanie kulinarnych diamentów w 5. sezonie autorskiego reality show Kuchni+ „Czy na pewno umiesz gotować?”

15 lutego 2018

Zaskakujące kulinarne tricki, garść ciekawych porad i mnóstwo zabawnych sytuacji. Andrzej Polan już po raz piąty zapyta domorosłych adeptów sztuki kulinarnej „Czy na pewno umiesz gotować?”. Premierowe odcinki 5. sezonu produkcji własnej Kuchni+ w każdy piątek, od 16 lutego, o godzinie 22:00.

Autorskie reality show Kuchni+ to program, w którym bohaterem każdego odcinka jest osoba zgłoszona przez rodzinę. Bohater myśli, że bliscy zgłosili go do programu kulinarnego ze względu na jego duży talent. Każdy z bohaterów uważa, że jego popisowe danie jest najlepsze i doceniane przez domowników. Widzowie dowiadują się jednak, że tak naprawdę rodzina ma już dość przesolonej lasagne, mdłej pomidorówki lub twardych schabowych, ale boi się powiedzieć to wprost kucharzowi-amatorowi.

W najnowszym, 5. sezonie serii Czy na pewno umiesz gotować? – fundamentalna zmiana. Andrzej Polan nie pojawi się w kuchni uczestnika. Bohater będzie zdany tylko na siebie i będzie miał niepowtarzalną okazję na stworzenie swojego własnego kulinarnego show! Prowadzący będzie jednak nad wszystkim czuwał i obserwował poczynania domorosłych mistrzów kuchni. Z charakterystyczną dla siebie wnikliwością oceni ich starania, po to by następnego dnia oszlifować już we własnej kuchni te kulinarne diamenty.

Kto tym razem zawita do kuchni Andrzeja Polana? Odpowiedź w każdy piątek, od 16 lutego o godzinie 22:00

Najnowsze aktualności Zobacz wszystkie aktualności

2025-09-15

Wrześniowe nowości w CANAL+ Kuchnia

Z początkiem jesieni do serwisu trafi wiele programów, które zachęcają do kulinarnych eksperymentów. Kolejny sezon "Nie tylko kimchi", gotowanie z rec...

Czytaj więcej

2025-08-13

Jamie Oliver: 5 składników po śródziemnomorsku- już dostępny

Czy pięć produktów wystarczy, by stworzyć niezapomniane danie? Jamie Oliver w kolejnej autorskiej serii udowadnia, że kreatywność w kuchni to podstawa...

Czytaj więcej
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA