Lifestylowy styczeń w CANAL+ online: KULINARNE SZLAKI: POŁUDNIOWA AFRYKA, LUKE NGUYEN W INDIACH, U SĄSIADÓW W KUCHNI 13
5 stycznia 2024
Styczeń w CANAL+ online przyniesie zarówno ciekawe premiery, jak i kontynuacje cieszących się popularnością programów. W CANAL+ KUCHNIA na oglądających czekają dwie nowości, które łączą świat podróży ze światem kulinariów. W programie KULINARNE SZLAKI: POŁUDNIOWA AFRYKA wraz z prowadzącym przemierzymy teren Republiki Południowej Afryki, zaś Luke Nguyen zabierze nas w wyprawę po Indiach w swoim najnowszym show LUKE NGUYEN W INDIACH.
KULINARNE SZLAKI: POŁUDNIOWA AFRYKA © Parade.media
KULINARNE SZLAKI: POŁUDNIOWA AFRYKA, premierowe odcinki od poniedziałku do piątku od godz. 16:55 w CANAL+ KUCHNIA oraz w serwisie CANAL+ online.
Australijski szef kuchni i gospodarz programów telewizyjnych Warren Mendes wyrusza w kulinarną podróż po Republice Południowej Afryki. Prowadzący przemierzy kraj swojego pochodzenia od Kapsztadu po Johannesburg napotykając po drodze lokalnych producentów żywności, rozmawiając z mieszkańcami RPA i poznając miejscowe tradycje i zwyczaje.
LUKE NGUYEN W INDIACH © 2023 Red Creative Media Pty LTD. Special Broadcasting Service Corporation
LUKE NGUYEN W INDIACH, premierowe odcinki poniedziałku do piątku od godz. 17:20 w CANAL+ KUCHNIA oraz w serwisie CANAL+ online.
Tym razem szef kuchni Luke Nguyen wyruszy przez wypełnione egzotycznymi smakami, przyprawami i zapachami Indie. Prowadzący przemierzy jedno z największych państw świata odwiedzając wielkie aglomeracje, takie jak Bengaluru, mniejsze miasta, aż po zupełnie nieodwiedzane przez turystów zakątki na prowincjach. Indie okażą się dla kucharza-obcokrajowca rajem do odkrycia.
U SĄSIADÓW W KUCHNI 13 © André Zschocke
U SĄSIADÓW W KUCHNI 13, premiera w piątek 5.01, po dwa odcinki od poniedziałku do piątku o godz. 19:55 w CANAL+ KUCHNIA oraz w serwisie CANAL+ online.
Trzynasty sezon kulinarnej podróży dookoła świata, która tym razem zaprowadzi nas do Europy. Skarbnica wiedzy o kulinarnych zwyczajach, ulubionych potrawach i charakterystycznych smakach goszczących w kuchni Europejczyków. Na gastronomicznej mapie Europy odwiedzimy wiele znanych miejsc, jak również mniej odwiedzanych zakątków. Na trasie znajdą się m.in. alpejska dolina Kleinwalsertal, departament Vaucluse w Prowansji, Szwabia, Kalabria, wyspa Guernsey w archipelagu Wysp Normandzkich, chorwacka wyspa Lošinj, Sardynia, Paryż, Berlin i Drezno.