Lifestylowy luty w CANAL+ online: COMFORT FOOD, ABC GOTOWANIA - KUCHNIA POLSKA, PRZEZ ŻOŁĄDEK DO SERCA, JAKUBIAK ROZGRYZA MALTĘ
13 lutego 2024
Luty w CANAL+ online przyniesie zarówno ciekawe premiery, jak i kontynuacje cieszących się popularnością programów. W CANAL+ KUCHNIA każdy znajdzie coś dla siebie ? dalekie smaki kuchni Malty w programie JAKUBIAK ROZGRYZA MALTĘ, czy też dobrze nam znane i ukochane specjały kuchni polskiej w najlepszym wykonaniu Mariety Mareckiej w ABC GOTOWANIA - KUCHNIA POLSKA.
COMFORT FOOD © Comfort Food 1 ON. Ltd.
COMFORT FOOD, już dostępne, nowe odcinki od poniedziałku do piątku o godz. 16:50 w CANAL+ KUCHNIA oraz w serwisie CANAL+ online.
Spencer Watts zaprasza do swojej przytulnej kuchni, w której przygotowuje pyszne jedzenie rozgrzewające serce i karmiące duszę. Dzieląc się jednocześnie chwilami ze swojego prywatnego życia, pokazuje też, co dzieje się po drugiej stronie kamery, dzięki czemu mamy szansę obserwować, jak powstaje studyjny program kulinarny. To zdecydowanie seria poprawiająca nastrój i dająca zastrzyk inspiracji.
ABC GOTOWANIA - KUCHNIA POLSKA © CANAL+ Polska S.A. 2023
ABC GOTOWANIA ? KUCHNIA POLSKA, już dostępne, nowe odcinki w soboty o godz. 15:25 w CANAL+ KUCHNIA oraz w serwisie CANAL+ online.
Tym razem Marieta Marecka bierze na warsztat szlagiery rodzimej kuchni, od gołąbków po żurek i sernik. Dania z truskawkami, ze śliwkami, z ziemniaków, twarogu, kapusty, grzybów, kaszy i mączne. W każdym odcinku Marieta przygotuje trzy potrawy, opierając się na jednym składniku popularnym w kuchni polskiej. Będą m.in. chrupiące placki ziemniaczane, kruche paszteciki z grzybami, krupnik, schab ze śliwkami, ciasto z truskawkami, leniwe i domowa kiszona kapusta.
PRZEZ ŻOŁĄDEK DO SERCA © Triple Brew Media and All3 Media International
PRZEZ ŻOŁĄDEK DO SERCA, premiera w środę 14.02 o godz. 21:00 w CANAL+ KUCHNIA oraz w serwisie CANAL+ online.
Gino D?Acampo zaprasza kilkoro singli do swojej wilii. Czy wspólne gotowanie sprawi, że ktoś znajdzie swoją drugą połowę? Reality show z przebojowym kucharzem w roli gospodarza. Wychodząc z popartego doświadczeniem przekonania, że jedzenie zbliża ludzi, Gino D?Acampo zakłada szkołę gotowania dla singli. Uczestnicy programu wspólnie przygotowują rozmaite potrawy, pracując w parach lub trójkami. Co z tego wyniknie? Czy ktoś poczuje miętę? Nie obejdzie się bez zabawnych sytuacji i drobnych animozji.
JAKUBIAK ROZGRYZA MALTĘ © CANAL+ Polska S.A. 2024
JAKUBIAK ROZGRYZA MALTĘ, premiera w niedzielę 25.02 o godz. 12:00 w CANAL+ KUCHNIA oraz w serwisie CANAL+ online.
Tym razem Tomasz Jakubiak przemierza słoneczną Maltę, by odkrywać jej smaki i wielokulturowe kulinarne dziedzictwo. Niewielka wyspa na Morzu Śródziemnym ma długą i bogatą historię, która odcisnęła się również na tutejszej kuchni. Tomasz rozpocznie swoją podróż po Malcie w jej pełnej zabytków stolicy, Valletcie. Następnie odwiedzi rybacką wioskę i wysepkę Gozo. Spotka się z lokalnymi smakoszami, szefami kuchni i producentami żywności. Spróbuje tradycyjnych przysmaków i będzie gotował z miejscowymi kucharzami.