Lifestylowy marzec w CANAL+ online: JAKUBIAK ROZGRYZA MALTĘ, MICHEL ROUX - SIELSKIE SMAKI FRANCUSKIEJ KUCHNI 2, W OGRÓDKU WARZYWNYM JULIE, GOTUJ TANIEJ Z JAMIEM, DZIEŃ DOBRY, ŚNIADANIE 2
11 marca 2024
W marcu zapraszamy widzów na wiele wyczekiwanych nowości. W CANAL+ KUCHNIA z Tomaszem Jakubiakiem będziemy odkrywać smaki i wielokulturowe kulinarne dziedzictwo w programie JAKUBIAK ROZGRYZA MALTĘ. Nie zabraknie też pomysłów na pyszne śniadania, których przygotowanie nie zajmie więcej niż 20 minut w nowym sezonie produkcji własnej DZIEŃ DOBRY, ŚNIADANIE 2.
JAKUBIAK ROZGRYZA MALTĘ © CANAL+ Polska S.A. 2024
JAKUBIAK ROZGRYZA MALTĘ, nowy sezon, seria kulinarna, odcinki co niedzielę o godz. 12:00 w CANAL+ KUCHNIA oraz w serwisie CANAL+ online.
Tym razem Tomasz Jakubiak przemierza słoneczną Maltę. Niewielka wyspa na Morzu Śródziemnym ma długą i bogatą historię, która odcisnęła się również na tutejszej kuchni.
Tomasz rozpocznie swoją podróż po Malcie w jej pełnej zabytków stolicy, Valletcie. Następnie odwiedzi rybacką wioskę i wysepkę Gozo. Spotka się z lokalnymi smakoszami, szefami kuchni i producentami żywności. Spróbuje także tradycyjnych przysmaków i będzie gotował z miejscowymi kucharzami.
MICHEL ROUX - SIELSKIE SMAKI FRANCUSKIEJ KUCHNI 2 © OutlineProductions & All3Media International
MICHEL ROUX - SIELSKIE SMAKI FRANCUSKIEJ KUCHNI 2, nowy sezon, seria kulinarna, odcinki co sobotę o godz. 19:50 w CANAL+ KUCHNIA oraz w serwisie CANAL+ online.
Dalszy ciąg kulinarnej wyprawy Michela Roux do południowej Francji. Pyszne jedzenie w pięknej scenerii!
Wiosna to doskonały czas na podróż po Prowansji ? jeszcze nie ma upałów, a pulsująca życiem przyroda dodaje niesamowitej energii. Nie brak jej Michelowi Roux, który przemierza okolicę swoim kanarkowożółtym renault, odwiedzając lokalnych producentów żywności. Najświeższe ryby i owoce morza, mięsa i nabiał, warzywa i owoce trafią do jego kuchni, w której przygotuje wyśmienite dania dla rodziny i przyjaciół.
W OGRÓDKU WARZYWNYM JULIE © Troisi?me ?il Productions / JA Productions / France Télévisions 202
W OGRÓDKU WARZYWNYM JULIE, nowość, premierowe odcinki od poniedziałku do piątku o godz. 18:00 w CANAL+ KUCHNIA oraz w serwisie CANAL+ online.
Julie Andrieu zakłada ogród warzywny, by zawsze mieć pod ręką świeże i zdrowe składniki. To nowy etap ekologicznego życia.
Francuska dziennikarka Julie Andrieu jest dobrze znana polskim widzom ze swoich kulinarnych podróży. Tym razem zobaczymy ją w nowej roli ? pełnej zapału ogrodniczki. Julie uwielbia gotować i chce mieć własnoręcznie wyhodowane składniki do potraw. Zanim zacznie się cieszyć smakiem świeżych pomidorów, zasięgnie porady u doświadczonych ogrodników, by wybrać najlepsze odmiany warzyw i owoców.
GOTUJ TANIEJ Z JAMIEM © 2023 Jamie Oliver Enterprises Ltd, photography Paul Stuart
GOTUJ TANIEJ Z JAMIEM, nowość, premierowe odcinki co sobotę o godz. 18:00 w CANAL+ KUCHNIA oraz w serwisie CANAL+ online.
Jak gotować smacznie i tanio, gdy jedzenie staje się coraz droższe? Jamie Oliver ma na to sposób!
Niezawodny Jamie ma recepty na wszelkie kulinarne bolączki, takie jak brak czasu i pomysłów na urozmaicenie jadłospisu, niedobory w portfelu, za wysokie rachunki za prąd zużywany w kuchni. Czy z niedrogich i łatwo dostępnych składników można przyrządzić wyborne i apetyczne dania? Jamie i zaprzyjaźnieni kucharze ze Sri Lanki, Włoch, Cypru i Indii podzielą się przepisami na niskobudżetowe potrawy wysokiej jakości.
DZIEŃ DOBRY, ŚNIADANIE 2 © CANAL+ Polska S.A. 2024
DZIEŃ DOBRY, ŚNIADANIE 2, nowy sezon, premiera 30.03 w sobotę o godz. 09:55 w CANAL+ KUCHNIA oraz w serwisie CANAL+ online.
Martyna Chomacka, finalistka 7. edycji Masterchefa, influencerka, pasjonatka gotowania, hedonistka kulinarna i podróżniczka kochająca jeść, powraca z solidną porcją przepisów na pierwszy, bardzo ważny posiłek dnia.
Idealne śniadanie dla podróżnika? Pomysły w sam raz na Wielkanoc? A może coś, co wzmocni odporność oraz zadziała zbawiennie na żołądek i prawidłową pracę jelit? Martyna przygotuje m.in. pożywną szakszukę z chorizo i pomidorami, pankejki z malinami, faszerowane jajka, owocowo-warzywne koktajle, pasty śniadaniowe, suflety, tosty, naleśniki, placuszki oraz kiszone warzywa.