Październikowe nowości w CANAL+ Kuchnia
7 października 2025
Październik w CANAL+ Kuchnia zapowiada się wyjątkowo smakowicie! Na ekranie zagości filmowa odsłona programu "M jak mięso 9", pełna kulinarnych inspiracji z kultowych produkcji, a Gavin Rossdale zaprosi widzów na intymne "Kolacje" z gwiazdami światowego formatu. Miesiąc zakończy się premierą pełnej pozytywnej energii "Fabryki smaków Ainsleya", w której radość gotowania łączy się z emocjami i celebracją wyjątkowych chwil.

M jak mięso 9 © CANAL+ Polska S.A. 2025
M jak mięso 9, już w serwisie
Kuchnia iście filmowa w najlepszym wydaniu! Inspiracją do tego sezonu programu są znane i lubiane tytuły, takie jak "The Walking Dead", "Akademia Pana Kleksa" czy "Jedz, módl się i kochaj". Prowadzący udowadniają, że dania mięsne, zaczerpnięte ze znanych filmów, to świetny sposób na eksperymenty we własnej kuchni.

Kolacja z Gavinem Rossdalem © 2025 Sea of Sound Productions, LLC
Kolacja z Gavinem Rossdalem, premiera 12.10
Ten program to uczta dla zmysłów i duszy. W każdym odcinku frontman legendarnego zespołu Bush, Gavin Rossdale, zaprasza do swojego hollywoodzkiego domu gościa znanego ze swoich wyjątkowym dokonań. Na kolacji u muzyka pojawią się między innymi Serena Williams czy Sir Tom Jones. Wspólne gotowanie i relaks sprawiają, że znani i lubiani zrzucają swoje celebryckie maski, dzieląc się swoimi prawdziwymi historiami.

Fabryka smaków Ainsleya © Ainsley Harriott
Fabryka smaków Ainsleya, premiera 25.10
Najbardziej pozytywny kucharz w Wielkiej Brytanii zaprasza do wspólnego ucztowania. Ainsley przemierza kraj, by stworzyć wyjątkowe dania na takie okazje jak zaręczyny, rocznice i wiele innych wzruszających momentów. Korzysta z lokalnych i sezonowych produktów najwyższej jakości i dzieli się z widzami przepisami na pyszne dania na śniadania, lunche i kolacje.