Oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz! Sprawdź


Nowa, autorska produkcja Kuchni+ stworzona z myślą o wielbicielach słodkości na najwyższym poziomie. Wybitny mistrz cukiernictwa Tomasz Deker wprowadzi widzów w wysublimowany świat deserów. Tomasz Deker, współwłaściciel ekskluzywnej sieci cukierni T. Deker Patissier & Chocolatier, swoje doświadczenie zdobywał w najlepszych europejskich szkołach i cukierniach. Teraz słynny mistrz cukiernictwa swoim kunsztem podzieli się z widzami Kuchni+. W każdym odcinku prowadzący przedstawi trzy przepisy na pyszne i proste desery. Widzowie dowiedzą się m.in. jak przygotować mus cytrynowy, jakie formy wybrać do pieczenia ciast czy jak zrobić ozdobne czekoladowe kosze.

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!

Najbliższe emisje

Więcej

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Agata11 5 lat temu

Odc. nr 1 o włoskich smakołykach

Panie Deker od kiedy to centymetr jest rodzaju żeńskiego ? "półtorej centymetra" czy raczej półtora centymetra ?
Ja bym proponowała wziąć ten torbę i pognać na zakupy po półterj podręcznika do nauki j. polskiego. Pozdrawiam

Agata11 5 lat temu

Chyba skopało się oprogramowanie Kuchni+. Nie działa funkcja "edytuj".

Agata11 5 lat temu

Od tygodni na forum funkcja "edytuj" i "cytuj" nie działa. Też pojawia się komunikat o braku zalogowania po zalogowaniu.
Prosimy o naprawę.

Agata11 5 lat temu

Odc. 4 - Wiedeń
Pan Deker przy torcie poradził telewidzom, żeby nasanczali biszkopciki ponczem. Dlaczego trzeba nasanczać a nie nasączać to nie wiadomo. Pewnie to wszystko jedno i nie ma się czym przejmować.

Agata11 5 lat temu

Dzisiaj w odc. 7 o Hiszpanii Pan Deker wydedukował, że trzeba bronić się przed Hiszpanami w sprawie ich deserów. Przygotować sobie taki deser w tajemnicy po czym koniecznie się ukryć żeby go spałaszować. A dlaczego ? no bo taki Hiszpan może nam wyrwać taki deser z rąk jak coś zauważy.

Takie bajanie powtarza się we wszystkich odcinkach w różnych wariantach. Grecy podobno uwielbiają twarde jak kamień baklavy z orzechami żeby podeprzeć swój styl na ładne zęby, Francuzi konsumują "te złoto" na co dzień a w Szwajcarii to nic się nie dzieje i jest tam nudno.

Agata11 5 lat temu

Odc. 10
"użyłem ten noż". Ciekawe dlaczego nie noża ?

La_Mama 5 lat temu

Agata pewno dlatego, że jak ty studiowałaś polonistykę to p.Deker pracował już kilka lat w cukierni i nie miał takiego szczęścia jak ty :).
Może to i dobrze, dzięki temu możemy podziwiać jego fach w ręku :)

Agata11 5 lat temu

I po tym znoju w tej cukierni Pan Deker uwierzył, że jak się tem nożem pokroi ciasto a'la ten Deker to od razu szczęście nas opanuje na stałe.
Szczęście mnie opanowało i poległo porażone słuchowo.

michelle87 5 lat temu

Gdzie mogę zobaczyć odcinki online? Nieporozumieniem dla mnie jest to, że nie mogę tego odtworzyć..

miamich 5 lat temu

hej

OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA