Oglądaj jak chcesz i kiedy chcesz! Sprawdź
Gwiazdki Michelin – historie o(d) kuchni

15 szefów kuchni nagrodzonych gwiazdkami Michelin opowiada, czym dla nich jest to wyróżnienie i jak do niego doszli.
„Dopóki mogę utrzymać nóż w dłoni, będę walczył o moje trzy gwiazdki” – mówi Yoshimi Tanigawa z restauracji Kichisen. Dla profesjonalnych kucharzy to wyróżnienie to szczyt marzeń, do którego dążą nieraz przez całe zawodowe życie. Michael Ellis, dyrektor Przewodnika Michelin, jest w świecie gastronomii bogiem. Może cię wpuścić do raju, a potem z niego wygnać.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W