Miętowa limoniada
 
                                    
                    
                Oceń przepis:
                        - Seria kulinarna:
- Domowy kucharz (odc.114)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Napoje
Składniki:
- 8 szklanek zimnej wody
- 1 szklanka soku z limonki i skórka starta z tych limonek
- 1/2 szklanki miodu lub 2 szklanki cukru
- 1 lub 2 duże garści świeżych liści mięty
- 1/4 łyżeczki soli
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
                        
                        Wszystkie składniki przełożyć do dużego dzbanka i zmiksować na puree ręcznym blenderem. Można też drobno zmielić miętę i wymieszać z pozostałymi składnikami albo je zmiksować w mniejszym mikserze lub robocie kuchennym przed połączeniem wszystkiego w dzbanku.
					
                                Dołącz do CANAL+ i oglądaj
                                 jak chcesz i kiedy chcesz!
                                jak chcesz i kiedy chcesz!
                            
                            - Sprawdź
- albo
- 
                                        
                                            
                                            TV SAT +Sprawdź
                                Nie wiesz jaką ofertę wybrać?  Sprawdź porównanie!
                            
                        
            OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W 
        
        
     
                         Katarzyna Bosacka
 Katarzyna Bosacka 
                         Jola Słoma
 Jola Słoma 
                         Kim McCosker
 Kim McCosker 
                         
                         
                        