Oglądaj jak chcesz i kiedy chcesz! Sprawdź
Warsztaty smaku kuchni+: wyjadacze
Seria reality, Polska, 2012, 25
"Warsztaty smaku kuchni+" to projekt łączący konkurs dla widzów, naukę gotowania pod okiem polskich gwiazd kulinariów i występ w najnowszym reality show stacji.
W każdym odcinku jeden z laureatów zaprezentuje czego nauczył się pod okiem gwiazdy kulinariów.
Opowie o swojej ulubionej kuchni i przygotuje trzy popisowe dania. Bohaterowie zdradzą także czym
zajmują się na co dzień, co ich inspiruje, jakich składników używają najczęściej oraz czym poza gotowaniem
się interesują.
Zobacz edycje warsztatów smaku kuchni+:
2. edycja - warsztaty smaku kuchni+: kuchnia polska z Adamem Chrząstowskim
3. edycja - warsztaty smaku kuchni+: łakocie z Bożeną Sikoń
4. edycja - warsztaty smaku kuchni+: po-smak świata z Gosią Molską
5. edycja - warsztaty smaku kuchni+: Ł'apetyt z Grzegorzem Łapanowskim
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Komentarze
ewka77 10 lat temu
czekoladowe ciasto bez mąki pani Naczk jakby żywcem...hmmm..z Nigelli?
mało inspirujące... :(
acwikl 10 lat temu
Witam wszystkich - przywitanie być musi, bo w końcu to mój pierwszy post.. choć zabierałam się do niego od bardzo długiego czasu.
Jestem bardzo zainteresowana udziałem w warsztatach kuchni + ale nie mam pojęcia jaka jest procedura dostania się na nie, no i najważniejsze: na kiedy są przewidziane najbliższe warsztaty i jakiego działu kulinarnego będą dotyczyły...
Będę wdzięczna za wszelkie informację.
Pozdrawiam.
aneckaa90 10 lat temu
[b] chyba sie zakochalam w tym panu <3 [/b]
Kajtek 10 lat temu
Witam. Bardzo dziękuję za przepis. Jak tylko urosną moje maleństwa to wylądują w słoiczkach. Życzę zdrowych, spokojnych Świąt oraz smacznego jajka.
funkyfood 10 lat temu
Cukinię cienko obrać ze skórki. Przekroić na pół, wydrążyć i usunąć pestki , a potem pokroić w półtalarki. Wrzucić do wrzątku - powinna gotować się mniej więcej 3 minuty.
Do syropu przygotowanego z połowy szklanki wody i kilograma cukru, dodać przekrojoną wzdłuż laskę wanilii, małą laskę cynamonu, garść rodzynek, kandyzowaną skórkę pomarańczową, goździki, skórkę i sok z połowy cytryny. Wrzucić odcedzoną cukinię i gotować kilka minut. Następnego dnia odcedzić ,przełożyć do słoika, a syrop zagotować ponownie.Warzywa zalać syropem.
Kajtek 10 lat temu
Witam. Przetwory to dobry pomysł, więc proszę o przepis na cukinię w syropie. Pozdrawiam.
admin 10 lat temu
Witam
Problem z końcówkami już powinien być rozwiązany, a przepis na ciasto z cukinią z ostatniego odcinka wyjadaczy jest już na stronie.
pozdrawiam
admin 10 lat temu
Witam
Tak, zauważyliśmy ten problem, zaraz się nim zajmiemy. Dziękujemy za informację
pozdrawiam
Gonzo 10 lat temu
Czy tylko u mnie po ostatnich zmianach na stronie "kuchni +" giną koncówki słów przy prawym marginesie?
przepisy.com 10 lat temu
Dołączam się do pytania acwikl o procedury i terminy warsztatów
pozdrawiam
Bartek z [link=przepisy com]http://www.przepisy.com[/link]