Oglądaj jak chcesz i kiedy chcesz! Sprawdź
David w Europie

Kuchnia europejska to nie tylko spaghetti, sznycel, czy ryba z frytkami. Repertuar smaków i aromatów Europy jest znacznie bogatszy. W autorskiej produkcji kuchni+ jeden z najlepszych szefów kuchni młodego pokolenia David Gaboriaud zabiera widzów w podróż po europejskich stołach. W każdym odcinku prowadzący przybliża kuchnię innego kraju Europy. W jej poznaniu Davidowi pomagają specjalni goście - przedstawiciele danych krajów. Z jednej strony widzowie mają okazję poznać nie tylko kulinarne specjały danego regionu, ale także pasje i zainteresowania gości specjalnych. W każdym odcinku David przygotowuje dwa dania reprezentujące kuchnię danego kraju, w tym ulubioną potrawę gościa odcinka.
W programie będzie można z bliska poznać najciekawsze potrawy z takich państw, jak: Rosja, Czechy, Francja czy Włochy.
David Gaboriaud - Francuz, od kilku lat mieszkający w Polsce, kucharz z zamiłowania. Organizator wielu warsztatów i imprez kulinarnych, propagator slow food - idei celebrowania i delektowania się posiłkami. Swoją niespożytą energią zaraża innych do gotowania.
PRAPREMIERA: kuchnia+, od niedzieli 17 listopada 2013, 11:45 PREMIERA: kuchnia+, od niedzieli 17 listopada 2013, 17:45
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Najbliższe emisje
-
David w Europie 4, odc. 7
dziś, 06.02, godz. 02:30
, N
-
David w Europie 4, odc. 8
jutro, 07.02, godz. 02:30
, N
-
David w Europie 5, odc. 1
środa, 08.02, godz. 02:30
-
David w Europie 5, odc. 1
czwartek, 09.02, godz. 09:00
-
David w Europie 5, odc. 2
czwartek, 09.02, godz. 02:30
-
David w Europie 5, odc. 3
piątek, 10.02, godz. 02:30
-
David w Europie 5, odc. 4
sobota, 11.02, godz. 02:30
-
David w Europie 5, odc. 5
niedziela, 12.02, godz. 02:30
-
David w Europie 5, odc. 6
poniedziałek, 13.02, godz. 02:30
-
David w Europie 5, odc. 7
wtorek, 14.02, godz. 02:30
-
David w Europie 5, odc. 8
środa, 15.02, godz. 02:30
-
David w Europie 5, odc. 2
czwartek, 16.02, godz. 09:00
-
David w Europie 5, odc. 9
czwartek, 16.02, godz. 02:30
Komentarze