oglądaj również przez internet


Jagna Niedzielska, szefowa kuchni i propagatorka nurtu zero waste, zaprasza do swojej kuchni bez resztek.

Jak zrobić pizzę z gniecionych ziemniaków z obiadu? Czym ożywić zwiędłą sałatę? Jak przygotować sernik z jabłkami w 7 minut? Te i inne patenty na to, jak marnować mniej, zdradza Jagna Niedzielska - szefowa kuchni i restauratorka, która swoje zero waste’owe podejście do żywności wyniosła z domu rodzinnego na Podkarpaciu. Ekologia w kuchni to idea, która ma coraz więcej zwolenników. Jagna Niedzielska pokaże, jak nie marnować żywności i mądrze wykorzystywać to, co mamy, a przy okazji ułatwić sobie życie.

W każdym odcinku Jagna ugotuje dwie zaskakujące potrawy w duchu zero waste i podzieli się sprytnymi sposobami na wykorzystanie produktów żywnościowych. Poznaj Jagny Niedzielskiej kuchnię bez resztek!

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać CANAL+ KUCHNIA i ponad 129 innych kanałów? Pakiet Optimum+ w promocyjnej cenie! ZAMÓW ONLINE