Pomarańcze w miodzie
 
                                    
                    
                Oceń przepis:
                        Przygotował:
Annabel Langbein
- Seria kulinarna:
- Annabel Langbein - kuchnia w stylu wolnym 2 (odc. 10)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Desery
Przygotowanie:
Składniki:6 pomarańczy
2 łyżki płynnego miodu
2 łyżki cukru
2 łyżki drobnych rodzynek
2 łyżki sherry lub rumu
Przygotowanie:
Pomarańcze obrać usuwając albedo. Miąższ wyciąć małym, ostrym nożem spomiędzy skórek, cząstki przełożyć do miski. Dodać miód, cukier, rodzynki i alkohol. Wymieszać. Chłodzić przynajmniej przez godzinę przed podaniem.
                                Dołącz do CANAL+ i oglądaj
                                 jak chcesz i kiedy chcesz!
                                jak chcesz i kiedy chcesz!
                            
                            - Sprawdź
- albo
- 
                                        
                                            
                                            TV SAT +Sprawdź
                                Nie wiesz jaką ofertę wybrać?  Sprawdź porównanie!
                            
                        
            OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W 
        
        
     
                         Adam Liaw
 Adam Liaw 
  
                     
                         
                         Laura Calder
 Laura Calder 
                         
                         Jacek Sikora
 Jacek Sikora 
                         Bożena Sikoń
 Bożena Sikoń 
                         Marieta  Marecka
 Marieta  Marecka