Szampańskie maliny
 
                                    
                    
                Oceń przepis:
                        - Seria kulinarna:
- Australijskie Boże Narodzenie (odc.1)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Desery
Składniki:
- 3 filiżanki cukru
- dość wody
- żeby zakryła cukier
- 1 kg mrożonych malin
- laska cynamonu
- sok z ½ cytryny
- butelka szampana
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
                        
                        Wodę i cukier zagotuj aż powstanie syrop. Dodaj laskę cynamonu, sok z cytryny i szampana. Gotuj około 10 minut. Odstaw i dodaj świeże owoce jagodowe: truskawki, jagody, jeżyny, maliny.
					
                                Dołącz do CANAL+ i oglądaj
                                 jak chcesz i kiedy chcesz!
                                jak chcesz i kiedy chcesz!
                            
                            - Sprawdź
- albo
- 
                                        
                                            
                                            TV SAT +Sprawdź
                                Nie wiesz jaką ofertę wybrać?  Sprawdź porównanie!
                            
                        Zobacz również...
            OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W 
        
        
     
                         Marieta  Marecka
 Marieta  Marecka 
                         
                         David Gaboriaud
 David Gaboriaud  
                         
                         Laura Calder
 Laura Calder 
                         
                         Ainsley Harriott
 Ainsley Harriott 
                         Tomasz Jakubiak
 Tomasz Jakubiak 
                         
                         
                         Agnieszka Kręglicka
 Agnieszka Kręglicka 
                         
                         Adam Chrząstowski
 Adam Chrząstowski