Składniki:
- 24 winogrona bez pestek, umyte i osuszone, o temperaturze pokojowej
- 225 g roztopionej, gorzkiej czekolady
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
                        
                        Wrzuć winogrona do dużej miski i wlej czekoladę. Mieszaj, aż każde zostanie nią pokryte. Ostrożnie ułóż na blasze. Wstaw do lodówki, aby czekolada stwardniała.
					
                                Dołącz do CANAL+ i oglądaj
                                 jak chcesz i kiedy chcesz!
                                jak chcesz i kiedy chcesz!
                            
                            - Sprawdź
- albo
- 
                                        
                                            
                                            TV SAT +Sprawdź
                                Nie wiesz jaką ofertę wybrać?  Sprawdź porównanie!
                            
                        
            OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W 
        
        
     
                         Laura Calder
 Laura Calder 
                                    
                    
                 
                         Grzegorz  Łapanowski
 Grzegorz  Łapanowski 
                         
                         Tomasz Jakubiak
 Tomasz Jakubiak 
                         
                         Tomasz Deker
 Tomasz Deker 
                         Daria Ładocha
 Daria Ładocha