Oglądaj jak chcesz i kiedy chcesz! Sprawdź
Domowa piekarnia Kucharskiego

Piotr Kucharski zaprasza do swojej domowej piekarni.
Tym razem Piotr Kucharski zabiera nas do świata przepysznych wypieków, które każdy może przygotować we własnej kuchni. Pokaże, jak upiec polskie klasyki: chleby drożdżowe i na zakwasie oraz bułeczki na słodko i słono. Będą też bagietki i bajgle, cebularze, precle oraz wypieki z różnych stron świata: indyjskie chlebki naan, tureckie pity, gruzińskie chaczapuri, brioszki, a na deser – gofry.
Piotr odwiedzi również swoje ulubione piekarnie i lokale serwujące najróżniejsze wypieki. Ania z Montażowni Cukierniczej zdradzi nam sekret croissanta idealnego, Justyna z Pochlebnie pokaże, jak przygotować drożdżówkę z wytrawnym farszem, a Andrzej z rzemieślniczej piekarni Bochenek w Pabianicach wspólnie z Piotrem wypiecze chleb z samopszą. Porozmawiają o chałkach, bagietkach, specjałach włoskich i tureckich.
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Najbliższe emisje
-
Domowa piekarnia Kucharskiego 3, odc. 6
dziś, 06.02, godz. 22:30
-
Domowa piekarnia Kucharskiego 3, odc. 6
jutro, 07.02, godz. 19:05
-
Domowa piekarnia Kucharskiego 3, odc. 7
jutro, 07.02, godz. 22:30
-
Domowa piekarnia Kucharskiego 3, odc. 8
środa, 08.02, godz. 22:30
-
Domowa piekarnia Kucharskiego, odc. 1
czwartek, 09.02, godz. 22:30
-
Domowa piekarnia Kucharskiego, odc. 2
piątek, 10.02, godz. 22:30
-
Domowa piekarnia Kucharskiego 3, odc. 8
sobota, 11.02, godz. 17:00
-
Domowa piekarnia Kucharskiego 3, odc. 8
niedziela, 12.02, godz. 09:00
-
Domowa piekarnia Kucharskiego 3, odc. 8
niedziela, 12.02, godz. 18:00
-
Domowa piekarnia Kucharskiego, odc. 3
poniedziałek, 13.02, godz. 22:30
-
Domowa piekarnia Kucharskiego 3, odc. 7
wtorek, 14.02, godz. 19:05
-
Domowa piekarnia Kucharskiego, odc. 4
wtorek, 14.02, godz. 22:30
-
Domowa piekarnia Kucharskiego, odc. 5
środa, 15.02, godz. 22:30
-
Domowa piekarnia Kucharskiego, odc. 6
czwartek, 16.02, godz. 22:30
Komentarze
gosiah 2 lata temu
Warto by bylo powtorzyc skoladniki przepisow poniewaz nie da sie jednoczesnie ogladac jak 'wygniaatc' ciasto i zapisywac proporcji pieczywa. W bulce angielce w ogole nie podano proporcji maki/drozdzy/wody, wiec po co to w ogole pokazywac? Dla reklamy lokalu? Przepisu na bulki poznanskie mam tylko polowe. Wypieki wygladaja swietnie, ale pan Piotr pedzi przez program jak ekspres.
AsiulaOp 2 lata temu
Oglądałam wczoraj program i chciałam dzieciom zrobić zakręcone drożdżówki, weszłam tu po przepis a tu zonk-nie ma go. Mam nadzieję, że wkrótce się pojawi. Super pomysł na program, brakowało takiego o pieczywie. Pozdrawiam serdecznie Joanna