Program TV
Oglądaj jak chcesz i kiedy chcesz! Sprawdź
czw. 04.12
06:00
ABC gotowania - słodkości
odc. 5, 35 min.,
- dokument, Polska, 2021, 35 min.
- Prowadzący:
- Marieta Marecka
Tym razem Marieta Marecka wprowadzi widzów w tajniki domowych słodkości.
Przejdz do strony programu06:35
ABC gotowania - słodkości
odc. 6, 35 min.,
- dokument, Polska, 2021, 35 min.
- Prowadzący:
- Marieta Marecka
Tym razem Marieta Marecka wprowadzi widzów w tajniki domowych słodkości.
Przejdz do strony programu07:10
Jagny Niedzielskiej kuchnia bez resztek
odc. 9, 30 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2019, 30 min.
- Prowadzący:
- Jagna Niedzielska
Jagna Niedzielska, szefowa kuchni i propagatorka nurtu zero waste, zaprasza do swojej kuchni bez resztek.
Przejdz do strony programu07:40
Jagny Niedzielskiej kuchnia bez resztek
odc. 10, 25 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2019, 25 min.
- Prowadzący:
- Jagna Niedzielska
Jagna Niedzielska, szefowa kuchni i propagatorka nurtu zero waste, zaprasza do swojej kuchni bez resztek.
Przejdz do strony programu08:05
10:15
John i Lisa - razem w kuchni 5
odc. 9, 50 min.,
- magazyn, Wielka Brytania, 2020, 50 min.
Gotujące małżeństwo serwuje potrawy na każdą okazję.
Przejdz do strony programu11:05
12:20
12:25
13:20
Jamie Oliver - łatwe przepisy na co dzień 2
odc. 5, 30 min.,
, N
- sztuka kulinarna, Wielka Brytania, 2020, 30 min.
13:50
Jamie Oliver - łatwe przepisy na co dzień 2
odc. 6, 30 min.,
, N
- sztuka kulinarna, Wielka Brytania, 2020, 30 min.
14:20
ABC gotowania - słodkości na Boże Narodzenie
odc. 1, 30 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2021, 30 min.
- Prowadzący:
- Marieta Marecka
Świąteczny odcinek programu o słodkościach, a w nim - trzy wyjątkowe przepisy.
Przejdz do strony programu14:50
Jakubiak - z miłości do lokalności 3
odc. 6, 25 min.,
- magazyn ekonomiczny, Polska, 2017, 25 min.
- Prowadzący:
- Tomasz Jakubiak
Kulinarnej podróży po lokalnych smakach Polski ciąg dalszy. Tomek Jakubiak odkrywa przed widzami kolejne, zaskakujące przepisy na rodzime dania.
Przejdz do strony programu15:15
15:25
Jakubiak - z miłości do lokalności 3
odc. 7, 30 min.,
- magazyn ekonomiczny, Polska, 2017, 30 min.
- Prowadzący:
- Tomasz Jakubiak
Kulinarnej podróży po lokalnych smakach Polski ciąg dalszy. Tomek Jakubiak odkrywa przed widzami kolejne, zaskakujące przepisy na rodzime dania.
Przejdz do strony programu15:55
Kuchenny recykling
odc. 6, 25 min.,
, N
- dokument, NZ, 2024, 25 min.
Influencerka kulinarna Naomi Toilalo rzuca wyzwanie nowozelandzkim szefom kuchni: mają przygotować pyszne dania z żywności uratowanej przed wyrzuceniem.
Przejdz do strony programu16:20
Smaki świata
odc. 1, 30 min.,
, N
- dokument, Niemcy, 2022, 30 min.
W jaki sposób religie kształtują jadłospis i zwyczaje kulinarne wiernych? W święta, w czasie postu i na co dzień.
Przejdz do strony programu16:50
Zgrillowani 2
odc. 7, 30 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2021, 30 min.
- Prowadzący:
- Andrzej Andrzejczak, Jurek Sobieniak
Gdy tylko zrobi się cieplej, Polacy wyciągają grille. Co wrzucać na ruszt, aby uniknąć kulinarnej nudy?
Przejdz do strony programu17:20
Zgrillowani 2
odc. 8, 30 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2021, 30 min.
- Prowadzący:
- Andrzej Andrzejczak, Jurek Sobieniak
Gdy tylko zrobi się cieplej, Polacy wyciągają grille. Co wrzucać na ruszt, aby uniknąć kulinarnej nudy?
Przejdz do strony programu17:50
18:20
18:50
m jak mięso 9
odc. 3, 30 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2025, 30 min.
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak po raz kolejny inspirują się potrawami znanymi z dużego i małego ekranu. Rzecz jasna, będą to dania mięsne!
Przejdz do strony programu19:20
m jak mięso 9
odc. 4, 30 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2025, 30 min.
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak po raz kolejny inspirują się potrawami znanymi z dużego i małego ekranu. Rzecz jasna, będą to dania mięsne!
Przejdz do strony programu19:50
Jedz, podróżuj, smakuj
odc. 3, 30 min.,
- dokument, Australia, 2025, 30 min.
Audra Morrice przemierza malowniczy stan Sarawak na wyspie Borneo, by poznać jego bogatą kulturę kulinarną i lokalne smaki.
Przejdz do strony programu20:20
Jedz, podróżuj, smakuj
odc. 4, 30 min.,
- dokument, Australia, 2025, 30 min.
Audra Morrice przemierza malowniczy stan Sarawak na wyspie Borneo, by poznać jego bogatą kulturę kulinarną i lokalne smaki.
Przejdz do strony programu20:50
Jakubiak rozgryza…
odc. 8, 10 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2025, 10 min.
- Prowadzący:
- Tomasz Jakubiak
Kulinarne wyprawy z Tomkiem Jakubiakiem po krajach Europy i Azji.
Przejdz do strony programuTrwa21:00
Anthony Bourdain: miejsca nieznane 12
odc. 5, 50 min.,
, N
- dokument, Stany Zjednoczone, 2018, 50 min.
- Prowadzący:
- Anthony Bourdain
Po samobójczej śmierci Anthony'ego Bourdaina, znanego na całym świecie szefa kuchni, osobowości kulinarnej i ikony telewizji, stacja CNN podjęła decyzję o wyprodukowaniu finałowego sezonu jego autorskiego programu. Oto zapis ostatnich wypraw Bourdaina, wieńczący lata podróży dookoła globu w poszukiwaniu najbardziej oryginalnych dań i miejsc oraz interesujących ludzi.
Przejdz do strony programu21:50
Anthony Bourdain: miejsca nieznane 12
odc. 6, 50 min.,
, N
- dokument, Stany Zjednoczone, 2018, 50 min.
- Prowadzący:
- Anthony Bourdain
Po samobójczej śmierci Anthony'ego Bourdaina, znanego na całym świecie szefa kuchni, osobowości kulinarnej i ikony telewizji, stacja CNN podjęła decyzję o wyprodukowaniu finałowego sezonu jego autorskiego programu. Oto zapis ostatnich wypraw Bourdaina, wieńczący lata podróży dookoła globu w poszukiwaniu najbardziej oryginalnych dań i miejsc oraz interesujących ludzi.
Przejdz do strony programu22:40
Anthony Bourdain: miejsca nieznane 12
odc. 7, 65 min.,
, N
- dokument, Stany Zjednoczone, 2018, 65 min.
- Prowadzący:
- Anthony Bourdain
Po samobójczej śmierci Anthony'ego Bourdaina, znanego na całym świecie szefa kuchni, osobowości kulinarnej i ikony telewizji, stacja CNN podjęła decyzję o wyprodukowaniu finałowego sezonu jego autorskiego programu. Oto zapis ostatnich wypraw Bourdaina, wieńczący lata podróży dookoła globu w poszukiwaniu najbardziej oryginalnych dań i miejsc oraz interesujących ludzi.
Przejdz do strony programu23:45
Anthony Bourdain: miejsca nieznane 6
odc. 1, 45 min.,
, N
- dokument, Stany Zjednoczone, 2015, 45 min.
- Prowadzący:
- Anthony Bourdain
Anthony'ego Bourdaina nie trzeba przedstawiać. To człowiek tak wyrazisty i jednocześnie otwarty, że programy z jego udziałem pokochali widzowie na całym świecie. W szóstej serii jego autorskiego programu amerykański szef kuchni na nowo odkryje miejsca, o których nawet jeśli już słyszeliście to mieliście ich zupełnie inny obraz.
Przejdz do strony programu00:30
m jak mięso 4
odc. 4, 30 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2022, 30 min.
- Prowadzący:
- Andrzej Andrzejczak, Jurek Sobieniak
Dwaj specjaliści od przyrządzania mięsa na wszelkie sposoby serwują specjały z różnych zakątków globu.
Przejdz do strony programu01:00
Jakubiak rozgryza…
odc. 15, 10 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2025, 10 min.
- Prowadzący:
- Tomasz Jakubiak
Kulinarne wyprawy z Tomkiem Jakubiakiem po krajach Europy i Azji.
Przejdz do strony programu01:10
Zgrillowani
odc. 1, 25 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2021, 25 min.
- Prowadzący:
- Andrzej Andrzejczak, Jurek Sobieniak
W tej dyscyplinie nie mamy sobie równych. Gdy tylko robi się cieplej, Polacy zaczynają wielkie grillowanie.
Przejdz do strony programu01:35
Zgrillowani
odc. 2, 35 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2021, 35 min.
- Prowadzący:
- Andrzej Andrzejczak, Jurek Sobieniak
W tej dyscyplinie nie mamy sobie równych. Gdy tylko robi się cieplej, Polacy zaczynają wielkie grillowanie.
Przejdz do strony programu02:10
Grillowa Polana
odc. 11, 35 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2019, 35 min.
- Prowadzący:
- Andrzej Polan
Grillowanie to polska rozrywka narodowa i nieodzowna część letniego, wakacyjnego krajobrazu. Wydaje się, że każdy umie przygotować klasyczne potrawy na ruszt. Czy grill potrafi nas czymś zaskoczyć?
Przejdz do strony programu02:45
Grillowa Polana
odc. 12, 35 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2019, 35 min.
- Prowadzący:
- Andrzej Polan
Grillowanie to polska rozrywka narodowa i nieodzowna część letniego, wakacyjnego krajobrazu. Wydaje się, że każdy umie przygotować klasyczne potrawy na ruszt. Czy grill potrafi nas czymś zaskoczyć?
Przejdz do strony programu03:20
David w Europie
odc. 3, 35 min.,
, N
- magazyn ekonomiczny, Polska, 2013, 35 min.
- Prowadzący:
- David Gaboriaud
Kuchnia europejska to nie tylko spaghetti, sznycel, czy ryba z frytkami. Repertuar smaków i aromatów Europy jest znacznie bogatszy. W autorskiej produkcji kuchni+ jeden z najlepszych szefów kuchni młodego pokolenia David Gaboriaud zabiera widzów w podróż po europejskich stołach.
Przejdz do strony programu03:55
Jakubiak rozgryza…
odc. 11, 25 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2025, 25 min.
- Prowadzący:
- Tomasz Jakubiak
Kulinarne wyprawy z Tomkiem Jakubiakiem po krajach Europy i Azji.
Przejdz do strony programu04:20
m jak mięso
odc. 9, 35 min.,
, N
- sztuka kulinarna, Polska, 2019, 35 min.
- Prowadzący:
- Andrzej Andrzejczak, Jurek Sobieniak
Przeciętny Polak zjada prawie 80 kilogramów mięsa rocznie. Dla jednych to po prostu dużo jedzenia, a dla drugich - szerokie spektrum możliwości kulinarnych. Warto wiedzieć, jak je wykorzystać!
Przejdz do strony programu04:55
Zielona rewolucja Marty Dymek 5
odc. 8, 35 min.,
- magazyn ekonomiczny, Polska, 2017, 35 min.
- Prowadzący:
- Marta Dymek
Czy swojska brukselka może stać się tajskim przysmakiem? Marta Dymek już po raz piąty udowodni, że w jej kuchni nie ma rzeczy niemożliwych, a roślinne specjały mogą być równie pyszne, co te tradycyjne. Marta Dymek, autorka książek i blogerka, która rzuciła pracę w agencji reklamowej, żeby w całości poświęcić się tworzeniu bloga o wegańskiej kuchni - "Jadłonomia" po raz piąty podzieli się z widzami swoimi oryginalnymi pomysłami na roślinne potrawy.
Przejdz do strony programu05:30
Zielona rewolucja Marty Dymek 5
odc. 9, 30 min.,
- magazyn ekonomiczny, Polska, 2017, 30 min.
- Prowadzący:
- Marta Dymek
Czy swojska brukselka może stać się tajskim przysmakiem? Marta Dymek już po raz piąty udowodni, że w jej kuchni nie ma rzeczy niemożliwych, a roślinne specjały mogą być równie pyszne, co te tradycyjne. Marta Dymek, autorka książek i blogerka, która rzuciła pracę w agencji reklamowej, żeby w całości poświęcić się tworzeniu bloga o wegańskiej kuchni - "Jadłonomia" po raz piąty podzieli się z widzami swoimi oryginalnymi pomysłami na roślinne potrawy.
Przejdz do strony programu
bez ograniczeń wiekowych
od lat 7
od lat 12
od lat 16Organem właściwym w sprawach audiowizualnych jest Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji Skwer Ks. Kardynała Stefana Wyszyńskiego 9, 01-015 Warszawa tel. (22) 597-30-00; fax (22) 597-31-80 www.krrit.gov.pl