Program TV

Oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz! Sprawdź

sob. 20.12

06:00

ABC gotowania 6

odc. 2, 25 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2015, 25 min.
Prowadzący:
Marieta Marecka

Już po raz szósty Marieta Marecka przybliży widzom proste i smaczne potrawy, które każdy może przygotować w swoim domu. "ABC GOTOWANIA" to autorska produkcja Kuchni+ skierowana do początkujących miłośników gotowania. W krótki i przystępny sposób prezentuje interesujące i praktyczne porady, z którymi powinien zapoznać się każdy amator domowego kucharzenia.

Przejdz do strony programu

06:25

ABC gotowania - słodkości

odc. 1, 25 min.,
dokument, Polska, 2021, 25 min.
Prowadzący:
Marieta Marecka

Tym razem Marieta Marecka wprowadzi widzów w tajniki domowych słodkości.

Przejdz do strony programu

06:50

ABC gotowania - słodkości na Boże Narodzenie

odc. 1, 25 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2021, 25 min.
Prowadzący:
Marieta Marecka

Świąteczny odcinek programu o słodkościach, a w nim - trzy wyjątkowe przepisy.

Przejdz do strony programu

07:15

Telesprzedaż

45 min.
zakupy, Polska, 45 min.

08:00

Jakubiak w sezonie 3

odc. 3, 25 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2012, 25 min.
Prowadzący:
Tomasz Jakubiak

W swoim pierwszym kulinarnym programie Tomasz Jakubiak zmienia smaki Polaków i przekonuje ich do rodzimych, sezonowych produktów. W trzeciej serii prowadzący dzieli się pomysłami na dania, do stworzenia których zainspirowała go zima.

Przejdz do strony programu

08:25

Jakubiak w sezonie 3

odc. 4, 30 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2012, 30 min.
Prowadzący:
Tomasz Jakubiak

W swoim pierwszym kulinarnym programie Tomasz Jakubiak zmienia smaki Polaków i przekonuje ich do rodzimych, sezonowych produktów. W trzeciej serii prowadzący dzieli się pomysłami na dania, do stworzenia których zainspirowała go zima.

Przejdz do strony programu

08:55

Smacznie świątecznie 2

odc. 9, 5 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2025, 5 min.

09:00

Room service. Hotele od kuchni

odc. 4, 30 min.,
dokument, Polska, 2025, 30 min.

09:30

Room service. Hotele od kuchni

odc. 5, 30 min.,
dokument, Polska, 2025, 30 min.

10:00

Jedz, podróżuj, smakuj

odc. 1, 25 min.,
dokument, Australia, 2025, 25 min.

Audra Morrice przemierza malowniczy stan Sarawak na wyspie Borneo, by poznać jego bogatą kulturę kulinarną i lokalne smaki.

Przejdz do strony programu

10:25

Jedz, podróżuj, smakuj

odc. 2, 30 min.,
dokument, Australia, 2025, 30 min.

Audra Morrice przemierza malowniczy stan Sarawak na wyspie Borneo, by poznać jego bogatą kulturę kulinarną i lokalne smaki.

Przejdz do strony programu

10:55

Jamie: święta z wyprzedzeniem

odc. 1, 50 min.,
sztuka kulinarna, Wielka Brytania, 2025, 50 min.

11:45

Wyjątkowe smaki miast 2

odc. 3, 65 min., , N
dokument, Wielka Brytania, 2020, 65 min.

Znani brytyjscy smakosze zabierają Freda Sirieix do swoich ulubionych miejsc, by razem jeść i poznawać okolicę.

Przejdz do strony programu

12:50

Azjatycka kuchnia Evy Pau

odc. 6, 30 min.,
sztuka kulinarna, Irlandia, 2025, 30 min.

13:20

Smacznie świątecznie 2

odc. 8, 5 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2025, 5 min.

13:25

Świąteczna fabryka smaków Ainsleya 2

odc. 1, 55 min.,
sztuka kulinarna, Wielka Brytania, 2023, 55 min.

14:20

Fabryka smaków Ainsleya 2

odc. 8, 55 min.,
sztuka kulinarna, Wielka Brytania, 2023, 55 min.

Jak zawsze roześmiany Ainsley Harriott zaprasza przyjaciół do wspólnego gotowania i przyrządza potrawy z różnych stron świata.

Przejdz do strony programu

15:15

m jak mięso 9

odc. 5, 25 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2025, 25 min.

Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak po raz kolejny inspirują się potrawami znanymi z dużego i małego ekranu. Rzecz jasna, będą to dania mięsne!

Przejdz do strony programu

15:40

m jak mięso 9

odc. 6, 25 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2025, 25 min.

Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak po raz kolejny inspirują się potrawami znanymi z dużego i małego ekranu. Rzecz jasna, będą to dania mięsne!

Przejdz do strony programu

16:05

Dania na wynos - co nam przywożą?

odc. 2, 50 min.,
dokument, Wielka Brytania, 2021, 50 min.

Alexis Conran, zwycięzca Celebrity MasterChef, ujawnia sekrety brytyjskich dań na wynos. Co sprawia, że stały się tak popularne?

Przejdz do strony programu

16:55

Javier Pe?a zjada świat

odc. 14, 65 min.,
sztuka kulinarna, Hiszpania, 2023, 65 min.

18:00

Kulinarne szlaki: Południowa Afryka 2

odc. 9, 30 min.,
magazyn, Australia, 2023, 30 min.

18:30

Kulinarne szlaki: Południowa Afryka 2

odc. 10, 25 min.,
magazyn, Australia, 2023, 25 min.

18:55

Świąteczna fabryka smaków Ainsleya

odc. 1, 50 min.,
sztuka kulinarna, Wielka Brytania, 2023, 50 min.
Prowadzący:
Ainsley Harriott

Jak zawsze roześmiany Ainsley Harriott zaprasza na świąteczną ucztę pełną smaków z różnych stron świata.

Przejdz do strony programu

19:45

Jakubiak rozgryza…

odc. 22, 15 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2025, 15 min.
Prowadzący:
Tomasz Jakubiak

Kulinarne wyprawy z Tomkiem Jakubiakiem po krajach Europy i Azji.

Przejdz do strony programu

20:00

Mistrzowie przekąsek w akcji - Nowa Zelandia

odc. 4, 55 min.,
program rozrywkowy, NZ, 2021, 55 min.

20:55

Podróż przez smaki Chin 4

odc. 5, 55 min.,
dokument, Chiny, 2025, 55 min.

21:50

Jamie Oliver - jednogarnkowe cuda

odc. 5, 25 min.,
sztuka kulinarna, Wielka Brytania, 2022, 25 min.
Prowadzący:
Jamie Oliver

Pochwała kulinarnej prostoty, czyli jak minimalnym wysiłkiem osiągnąć smakowity efekt.

Przejdz do strony programu

22:15

Jamie Oliver - jednogarnkowe cuda

odc. 6, 30 min.,
sztuka kulinarna, Wielka Brytania, 2022, 30 min.
Prowadzący:
Jamie Oliver

Pochwała kulinarnej prostoty, czyli jak minimalnym wysiłkiem osiągnąć smakowity efekt.

Przejdz do strony programu

22:45

Wszystkie smaki fermentacji

odc. 5, 35 min., , N
dokument, Korea Południowa, 2020, 35 min.

Koreańska seria o fermentowaniu pokarmów i potrawach, które dla nienawykłego podniebienia i wrażliwych oczu mogą stanowić nie lada wyzwanie.

Przejdz do strony programu

23:20

Wszystkie smaki fermentacji

odc. 6, 35 min., , N
dokument, Korea Południowa, 2020, 35 min.

Koreańska seria o fermentowaniu pokarmów i potrawach, które dla nienawykłego podniebienia i wrażliwych oczu mogą stanowić nie lada wyzwanie.

Przejdz do strony programu

23:55

Jamie Oliver - jednogarnkowe cuda

odc. 1, 50 min., , N
sztuka kulinarna, Wielka Brytania, 2022, 50 min.
Prowadzący:
Jamie Oliver

Pochwała kulinarnej prostoty, czyli jak minimalnym wysiłkiem osiągnąć smakowity efekt.

Przejdz do strony programu

00:45

Top Chef 20

odc. 9, 60 min.,
program rozrywkowy, Stany Zjednoczone, 2022, 60 min.

01:45

Zgrillowani 3

odc. 1, 25 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2023, 25 min.
Prowadzący:
Andrzej Andrzejczak, Jurek Sobieniak

Tym razem Andrzej i Jurek grillują w górach i nad morzem, otoczeni śniegiem i bujną zielenią. Bo grill sprawdza się w każdej scenerii.

Przejdz do strony programu

02:10

Nie bój ryby! 2

odc. 2, 35 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2021, 35 min.
Prowadzący:
Bartosz Lisek

Drugi sezon programu, w którym Bartosz Lisek przedstawia walory kuchni morskiej.

Przejdz do strony programu

02:45

Nie bój ryby! 2

odc. 3, 35 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2021, 35 min.
Prowadzący:
Bartosz Lisek

Drugi sezon programu, w którym Bartosz Lisek przedstawia walory kuchni morskiej.

Przejdz do strony programu

03:20

David w Europie 2

odc. 13, 35 min., , N
magazyn ekonomiczny, Polska, 2014, 35 min.
Prowadzący:
David Gaboriaud

Sympatyczny i niezwykle uzdolniony młody szef kuchni francuskiego pochodzenia David Gaboriaud powraca w nowym sezonie swojego programu. Tym razem prowadzący zabierze widzów na zagraniczne, kulinarne wojaże.

Przejdz do strony programu

03:55

Jakubiak rozgryza…

odc. 5, 25 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2025, 25 min.
Prowadzący:
Tomasz Jakubiak

Kulinarne wyprawy z Tomkiem Jakubiakiem po krajach Europy i Azji.

Przejdz do strony programu

04:20

m jak mięso

odc. 2, 35 min., , N
sztuka kulinarna, Polska, 2019, 35 min.
Prowadzący:
Andrzej Andrzejczak, Jurek Sobieniak

Przeciętny Polak zjada prawie 80 kilogramów mięsa rocznie. Dla jednych to po prostu dużo jedzenia, a dla drugich - szerokie spektrum możliwości kulinarnych. Warto wiedzieć, jak je wykorzystać!

Przejdz do strony programu

04:55

m jak mięso

odc. 3, 35 min., , N
sztuka kulinarna, Polska, 2019, 35 min.
Prowadzący:
Andrzej Andrzejczak, Jurek Sobieniak

Przeciętny Polak zjada prawie 80 kilogramów mięsa rocznie. Dla jednych to po prostu dużo jedzenia, a dla drugich - szerokie spektrum możliwości kulinarnych. Warto wiedzieć, jak je wykorzystać!

Przejdz do strony programu

05:30

ABC gotowania 5

odc. 13, 30 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2015, 30 min.
Prowadzący:
Marieta Marecka

Po raz piąty Marieta Marecka zainspiruje tych początkujących i tych bardziej zaawansowanych kucharzy. Przybliży widzom proste i smaczne potrawy, które każdy może przygotować w swoim domu. "ABC GOTOWANIA" to autorska produkcja Kuchni+ skierowana do początkujących miłośników gotowania. W krótki i przystępny sposób prezentuje interesujące i praktyczne porady, z którymi powinien zapoznać się każdy amator domowego kucharzenia. Program to wyjątkowy telewizyjny elementarz dla każdego, kto zaczyna przygodę z kuchnią. Wiele osób chciałoby gotować, ale przeraża ich ogrom pracy potrzebny do przygotowania potraw. Jest to jedynie złudzenie bo większość dań można zrobić z niewielkim nakładem sił i czasu. I takie właśnie przepisy przedstawia Marieta Marecka. Każdy odcinek poświęcony jest jednemu motywowi.

Przejdz do strony programu

Legenda:

bez ograniczeń wiekowych
od lat 7
od lat 12
od lat 16
JM język migowy
N napisy dialogowe
AD audiodeskrypcja


Organem właściwym w sprawach audiowizualnych jest Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji Skwer Ks. Kardynała Stefana Wyszyńskiego 9, 01-015 Warszawa tel. (22) 597-30-00; fax (22) 597-31-80 www.krrit.gov.pl

OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA