Awokado z sezamem i sosem sojowym

Awokado z sezamem i sosem sojowym
Oceń przepis:
23 ocen Średnia ocena: 3.40

Przygotował:

Laura Calder

Seria kulinarna:
Kuchnia francuska po prostu (odc.7)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Dania wegetariańskie
Ilość osób:
4

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przelicznik produktów
Wybierz produkt


1 szklanka ma pojemność 250 ml

1 łyżka ma pojemność 15 ml

1 łyżeczka ma pojemność 5 ml

Przelicznik wag

jednostka

jednostka
gram
Przelicznik pojemności

jednostka

jednostka
mililitr
Przelicznik temperatur

Przelicznik foremek
Twoja foremka

Foremka z przepisu

Przygotowanie:

Przed podaniem przekrój i obierz awokado. Spryskaj je sokiem z cytryny, żeby nie ściemniały. Pokrój w kostkę i ułóż na talerzu. Skrop oliwą i sosem sojowym. Posyp pieprzem i solą. Udekoruj ziarnami sezamu. Dla ozdoby ułóż plastry cytryny.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA