Dip fasolowo-pistacjowy
 
                                    
                    
                Oceń przepis:
                        - Seria kulinarna:
- Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 59)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Sosy, kremy, pasty
- Ilość osób:
- 2
Składniki:
- 1 puszka białej fasoli
- pół filiżanki surowych, niesolonych pistacji
- pół filiżanki liści mięty
- 2 łyżeczki skórki z cytryny
- ⅓ filiżanki mleka sojowego
- 1 łyżeczka soli
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
                        
                        Fasolę odcedzić i zmiksować na gładką masę z pozostałymi składnikami. Podawać z krakersami, surowymi warzywami albo na wrapach.
					
                                Dołącz do CANAL+ i oglądaj
                                 jak chcesz i kiedy chcesz!
                                jak chcesz i kiedy chcesz!
                            
                            - Sprawdź
- albo
- 
                                        
                                            
                                            TV SAT +Sprawdź
                                Nie wiesz jaką ofertę wybrać?  Sprawdź porównanie!
                            
                        
            OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W 
        
        
     Marta Dymek
 Marta Dymek 
                         
                         Agnieszka Kręglicka
 Agnieszka Kręglicka 
                         Si King
 Si King 
                         
                         Katarzyna Bosacka
 Katarzyna Bosacka 
                         Iwona  Zasuwa
 Iwona  Zasuwa