Meksykański dip fasolowy
 
                                    
                    
                Oceń przepis:
                        - Seria kulinarna:
- Żołądek czy rozsądek? 3 (odc. 26)
- Trudność:
- łatwe
Przygotowanie:
Składniki:
łyżka oliwy
posiekana cebula
2 pokrojone ząbki czosnku
łyżeczka uprażonego mielonego kminu
łyżka posiekanych łodyżek kolendry
1400 g czarnej fasoli z puszki
1-2 łyżki jalapeno
filiżanka rozgniecionego twardego tofu
pół filiżanki natki kolendry
sól
skórka i sok z limetki
Przygotowanie:
Cebulę zeszklić na oliwie. Dodać czosnek, kmin i kolendrę. Podsmażyć i dodać fasolę, jalapeno, tofu i natkę kolendry. Smażyć mieszając. Zmiksować na gładką masę i przyprawić do smaku skórką i sokiem z limetki.
                                Dołącz do CANAL+ i oglądaj
                                 jak chcesz i kiedy chcesz!
                                jak chcesz i kiedy chcesz!
                            
                            - Sprawdź
- albo
- 
                                        
                                            
                                            TV SAT +Sprawdź
                                Nie wiesz jaką ofertę wybrać?  Sprawdź porównanie!
                            
                        
            OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W 
        
        
     
                         Jagna Niedzielska
 Jagna Niedzielska