Mus z wędzonego pstrąga
 
                                    
                    
                Oceń przepis:
                        Składniki:
- 3 filiżanki rozdrobnionego wędzonego pstrąga
- ½ filiżanki fety
- łyżka posiekanych kaparów
- łyżka soku z cytryny
- łyżka skórki z cytryny
- łyżka posiekanej dymki
- łyżka posiekanego koperku
- łyżka posiekanej natki pietruszki
- 2 anchois
- szczypta białego pieprzu
- podpieczony na grillu żytni chleb
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
                        
                        Umieścić wszystkie składniki w blenderze. Zmiksować na gładką masę. Podawać z cytryną i bruschettą.
					
                                Dołącz do CANAL+ i oglądaj
                                 jak chcesz i kiedy chcesz!
                                jak chcesz i kiedy chcesz!
                            
                            - Sprawdź
- albo
- 
                                        
                                            
                                            TV SAT +Sprawdź
                                Nie wiesz jaką ofertę wybrać?  Sprawdź porównanie!
                            
                        Zobacz również...
            OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W 
        
        
     
                         Agnieszka Kręglicka
 Agnieszka Kręglicka 
  
                     
                         Marieta  Marecka
 Marieta  Marecka 
                         Grzegorz  Łapanowski
 Grzegorz  Łapanowski 
                         Tomasz Jakubiak
 Tomasz Jakubiak 
                         
                         
                         Laura Calder
 Laura Calder