Pieczone w miodzie solone figi
 
                                    
                    
                Oceń przepis:
                        Przygotował:
Lucinda Scala Quinn
- Seria kulinarna:
- Łatwe przepisy na wielki apetyt
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Przekąski
- Ilość osób:
- 6
Składniki:
- ¼ szklanki oliwy z pierwszego tłoczenia
- ¼ szklanki miodu
- 30 dag suszonych fig tureckich
- 30 dag suszonych fig black mission
- ½ łyżeczki gruboziarnistej soli
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
                        
                        Rozgrzać piekarnik do 200 stopni Celsjusza. Blachę do pieczenia cienko posmarować oliwą. W dużej misce wymieszać ¼ szklanki oliwy i ¼ szklanki miodu. Wsypać figi, zamieszać, by się pokryły miodem. Rozłożyć owo
					
                                Dołącz do CANAL+ i oglądaj
                                 jak chcesz i kiedy chcesz!
                                jak chcesz i kiedy chcesz!
                            
                            - Sprawdź
- albo
- 
                                        
                                            
                                            TV SAT +Sprawdź
                                Nie wiesz jaką ofertę wybrać?  Sprawdź porównanie!
                            
                        Przekąski
            OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W 
        
        
     
                         Katarzyna Bosacka
 Katarzyna Bosacka 
  
                     
                         Marieta  Marecka
 Marieta  Marecka 
                         
                         
                         Agnieszka Kręglicka
 Agnieszka Kręglicka 
                         Tomasz Jakubiak
 Tomasz Jakubiak