Sałatka z arbuzem, fetą i bazylią
 
                                    
                    
                Oceń przepis:
                        - Seria kulinarna:
- Domowy kucharz (odc.114)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Sałatki, sałaty i surówki
Składniki:
- 1 duży arbuz bez skóry
- pokrojony na dość spore kawałki
- sok i skórka z jednej cytryny
- 1/2 szklanki oliwy z oliwek
- sól morska i świeżo zmielony czarny pieprz do smaku
- 1 duża garść liści świeżej bazylii
- mięty lub kolendry
- 1 szklanka sera feta
- pokruszonego lub pokrojonego w kostkę
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
                        
                        Kawałki arbuza wrzucić do dużej miski, dodać pozostałe składniki. Łagodnie wymieszać i podawać.
					
                                Dołącz do CANAL+ i oglądaj
                                 jak chcesz i kiedy chcesz!
                                jak chcesz i kiedy chcesz!
                            
                            - Sprawdź
- albo
- 
                                        
                                            
                                            TV SAT +Sprawdź
                                Nie wiesz jaką ofertę wybrać?  Sprawdź porównanie!
                            
                        Zobacz również...
            OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W 
        
        
     
                         Katarzyna Bosacka
 Katarzyna Bosacka 
                         Agnieszka Kręglicka
 Agnieszka Kręglicka Grzegorz  Łapanowski
 Grzegorz  Łapanowski 
                         
                         Brygida Kosel
 Brygida Kosel 
                         
                         Anna Olson
 Anna Olson 
                         
                         Marieta  Marecka
 Marieta  Marecka 
                         
                         Andrzej Polan
 Andrzej Polan 
                        