Program TV

Oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz! Sprawdź

pt. 12.08

06:00

Jakubiak w sezonie 3

odc. 5, 30 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2012, 30 min.
Prowadzący:
Tomasz Jakubiak

W swoim pierwszym kulinarnym programie Tomasz Jakubiak zmienia smaki Polaków i przekonuje ich do rodzimych, sezonowych produktów. W trzeciej serii prowadzący dzieli się pomysłami na dania, do stworzenia których zainspirowała go zima.

Przejdz do strony programu

06:30

Ugotuj mi mamo! 3

odc. 12, 30 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2016, 30 min.
Prowadzący:
Daria Ładocha

Niewielu ekspertów kulinarnych ma tyle energii i tak dobry kontakt z dziećmi, jak Daria Ładocha, autorka popularnego bloga "Mamałyga". Każdy, kto ma dziecko, często zastanawia się, co mu ugotować na obiad. A należy pamiętać, że nie może to być byle co.

Przejdz do strony programu

07:00

Kucharskiego pomysł na kuchnię

odc. 8, 30 min.,
magazyn ekonomiczny, Polska, 2018, 30 min.
Prowadzący:
Piotr Kucharski

Jedzenie to jedna z największych przyjemności człowieka. Niestety nie każdy z nas posiada naturalną skłonność do eksperymentowania i wiedzę, jak gotować. Z pomocą przychodzi Piotr Kucharski, który pokaże, jak przełamać kulinarną rutynę.

Przejdz do strony programu

07:30

Telesprzedaż

30 min.
zakupy, Polska, 30 min.

08:00

Zielona rewolucja Marty Dymek

odc. 11, 30 min.,
magazyn ekonomiczny, Polska, 2015, 30 min.
Prowadzący:
Marta Dymek

Liście, korzenie, bulwy, nasiona - w Kuchni+ gramy w zielone! Zielona rewolucja Marty Dymek, autorki popularnego wegańskiego bloga Jadłonomia i książki pod tym samym tytułem, nareszcie wkracza do telewizji!

Przejdz do strony programu

08:30

Bez reszty. Kuchnia Zero Waste

odc. 1, 30 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2018, 30 min.
Prowadzący:
Jagna Niedzielska

W Polsce wyrzuca się 9 mln ton żywności rocznie. Nowy, autorski program Kuchni+ "Bez reszty. Kuchnia Zero Waste" jest odpowiedzią na ten problem.

Przejdz do strony programu

09:00

Co je Borowicz na Śląsku?

odc. 5, 30 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2020, 30 min.
Prowadzący:
Adam Borowicz

Nowy, kulinarno-podróżniczy format Kuchni+, a w nim - Adam Borowicz i Górny Śląsk, jakiego nie znacie.

Przejdz do strony programu

09:30

Telesprzedaż

60 min.
zakupy, Polska, 60 min.

10:30

Żołądek czy rozsądek? 6

odc. 32, 30 min.,
dokument, Australia, 2014, 30 min.

Żołądek czy rozsądek, oto jest pytanie!

Przejdz do strony programu

11:00

Żołądek czy rozsądek? 6

odc. 33, 30 min.,
dokument, Australia, 2014, 30 min.

Żołądek czy rozsądek, oto jest pytanie!

Przejdz do strony programu

11:30

Telesprzedaż

60 min.
zakupy, Polska, 60 min.

12:30

Domowa piekarnia Kucharskiego 3

odc. 8, 30 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2022, 30 min.
Prowadzący:
Piotr Kucharski

Piotr Kucharski ponownie zabiera nas do świata pysznych wypieków, które każdy może przygotować we własnej kuchni.

Przejdz do strony programu

13:00

Jakubiak rozgryza Polskę

odc. 5, 30 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2021, 30 min.
Prowadzący:
Tomasz Jakubiak

Tomasz Jakubiak powraca z nowym programem, w którym przedstawia szlagiery kuchni polskiej w różnych odsłonach.

Przejdz do strony programu

13:30

ABC gotowania - kuchnia grecka

odc. 1, 30 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2019, 30 min.
Prowadzący:
Marieta Marecka

Tym razem Marieta Marecka przybliża tajniki kuchni greckiej - pełnej warzyw, ryb i owoców morza.

Przejdz do strony programu

14:00

Zgrillowani

odc. 3, 30 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2021, 30 min.
Prowadzący:
Andrzej Andrzejczak, Jurek Sobieniak

W tej dyscyplinie nie mamy sobie równych. Gdy tylko robi się cieplej, Polacy zaczynają wielkie grillowanie.

Przejdz do strony programu

14:30

David Rocco w Azji

odc. 4, 30 min., , JM
dokument, Kanada, 2020, 30 min.

David Rocco przemierza południowo-wschodnią Azję, by skosztować jedzenia serwowanego na ulicy.

Przejdz do strony programu

15:00

David Rocco w Azji

odc. 5, 30 min., , JM
dokument, Kanada, 2020, 30 min.

David Rocco przemierza południowo-wschodnią Azję, by skosztować jedzenia serwowanego na ulicy.

Przejdz do strony programu

15:30

Jakubiak rodzinnie

odc. 3, 30 min.,
magazyn ekonomiczny, Polska, 2015, 30 min.
Prowadzący:
Tomasz Jakubiak

Gotowanie to doskonały pretekst do spędzenia czasu z rodziną. Znany wszystkim widzom Kuchni+ szef Tomasz Jakubiak zachęca do gotowania z bliskimi i dzielenia się z nimi pysznymi daniami! Niech jedzenie łączy pokolenia i inspiruje do rozmów.

Przejdz do strony programu

16:00

Żołądek czy rozsądek? 6

odc. 34, 30 min.,
dokument, Australia, 2014, 30 min.

Żołądek czy rozsądek, oto jest pytanie!

Przejdz do strony programu

16:30

Żołądek czy rozsądek? 6

odc. 35, 30 min.,
dokument, Australia, 2014, 30 min.

Żołądek czy rozsądek, oto jest pytanie!

Przejdz do strony programu

17:00

15 minut Jamiego 3

odc. 3, 30 min.,
magazyn ekonomiczny, Wielka Brytania, 2012, 30 min.

17:30

15 minut Jamiego 3

odc. 4, 30 min.,
magazyn ekonomiczny, Wielka Brytania, 2012, 30 min.

18:00

Francuskie wędrówki Julie 5

odc. 25, 65 min.,
dokument, Francja, 2016, 65 min.
Prowadzący:
Julie Andrieu

Julie Andrieu już po raz piąty zabiera nas w kulinarną podróż po Francji. Zajrzymy do miejsc położonych z dala od utartych, turystycznych szlaków.

Przejdz do strony programu

19:05

m jak mięso

odc. 9, 30 min., , N
sztuka kulinarna, Polska, 2019, 30 min.
Prowadzący:
Andrzej Andrzejczak, Jurek Sobieniak

Przeciętny Polak zjada prawie 80 kilogramów mięsa rocznie. Dla jednych to po prostu dużo jedzenia, a dla drugich - szerokie spektrum możliwości kulinarnych. Warto wiedzieć, jak je wykorzystać!

Przejdz do strony programu

19:35

Meksykański stół Pati 7

odc. 12, 30 min.,
dokument, USA, 2018, 30 min.

Aromatyczna, wyrazista i kolorowa - taka jest kuchnia Meksyku. Dzięki prostym przepisom Pati Jinich bez trudu wzbogacisz swój jadłospis o nowe potrawy.

Przejdz do strony programu

20:05

Anthony Bourdain: miejsca nieznane 3

odc. 5, 50 min., , JM, N
dokument, USA, 2014, 50 min.
Prowadzący:
Anthony Bourdain

Anthony'ego Bourdaina nie trzeba przedstawiać. To człowiek tak wyrazisty i jednocześnie otwarty, że programy z jego udziałem są wyjątkowo barwne. W tej serii odwiedza miejsca, o których prawdopodobnie słyszeliście lub nigdy Was nie interesowały. Oczywiście w każdym z nich Anthony sprawdzi, co ciekawego można zjeść.

Przejdz do strony programu

20:55

Anthony Bourdain: miejsca nieznane 3

odc. 6, 50 min., , JM, N
dokument, USA, 2014, 50 min.
Prowadzący:
Anthony Bourdain

Anthony'ego Bourdaina nie trzeba przedstawiać. To człowiek tak wyrazisty i jednocześnie otwarty, że programy z jego udziałem są wyjątkowo barwne. W tej serii odwiedza miejsca, o których prawdopodobnie słyszeliście lub nigdy Was nie interesowały. Oczywiście w każdym z nich Anthony sprawdzi, co ciekawego można zjeść.

Przejdz do strony programu

21:45

Mistrzowie przekąsek w akcji 2

odc. 1, 55 min., , N
program rozrywkowy, Wielka Brytania, 2020, 55 min.

Drugie spotkanie z mistrzami przekąsek, czyli jak odtworzyć ulubione smaki Brytyjczyków.

Przejdz do strony programu

22:40

Wyspiarskie uczty z Peterem Kuruvitą

odc. 7, 30 min.,
dokument, Australia, 2012, 30 min.

Egzotyczna podróż kulinarna z Peterem Kuruvitą. Pyszne potrawy i zachwycające widoki.

Przejdz do strony programu

23:10

Wyspiarskie uczty z Peterem Kuruvitą

odc. 8, 30 min.,
dokument, Australia, 2012, 30 min.

Egzotyczna podróż kulinarna z Peterem Kuruvitą. Pyszne potrawy i zachwycające widoki.

Przejdz do strony programu

23:40

Top Chef 18

odc. 1, 60 min.,
program rozrywkowy, USA, 2020, 60 min.

Profesjonalni kucharze po raz kolejny walczą o tytuł Top Chefa. Nowe wyzwania, wysoka stawka i tylko jeden zwycięzca.

Przejdz do strony programu

00:40

Top Chef 18

odc. 2, 60 min.,
program rozrywkowy, USA, 2020, 60 min.

Profesjonalni kucharze po raz kolejny walczą o tytuł Top Chefa. Nowe wyzwania, wysoka stawka i tylko jeden zwycięzca.

Przejdz do strony programu

01:40

Przez dziurkę od sera 3

odc. 1, 20 min.,
magazyn ekonomiczny, Polska, 2014, 20 min.
Prowadzący:
Gieno Mientkiewicz

W trzeciej serii programu rzecznik i promotor lokalnych serowarów Gieno Mientkiewicz odwiedza polskie gospodarstwa, w których produkuje się smakowite sery. W programie pokazuje proces produkcji polskich serów zagrodowych. Celem programu jest przybliżenie widzom tematu polskich serów. Prowadzący rozmawia z gospodarzami o cechach charakterystycznych danego sera, jego właściwościach, a także o kulturze jego jedzenia. Dodatkowo radzi, jak znaleźć smaczny ser, ocenić jego zapach, a także w jaki sposób przechowywać go w domu. Zwieńczeniem każdego odcinka jest przygotowanie przez Giena dwóch dań z wykorzystaniem sera, będącego głównym tematem odcinka.

Przejdz do strony programu

02:00

Jakubiak lokalnie

odc. 1, 30 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2013, 30 min.
Prowadzący:
Tomasz Jakubiak

Tomek Jakubiak na nowo odkrywa smaki z różnych miejsc w Polsce i inspiruje się nimi w swojej kuchni. W kolejnych odcinkach nowej serii kucharz podróżuje po Polsce, szukając kulinarnych ciekawostek. Produkty lub potrawy charakterystyczne dla odwiedzanego miejsca są dla Tomka punktem wyjścia do pełnego pasji gotowania autorskich przepisów.

Przejdz do strony programu

02:30

David w Europie 2

odc. 1, 30 min., , N
magazyn ekonomiczny, Polska, 2014, 30 min.
Prowadzący:
David Gaboriaud

Sympatyczny i niezwykle uzdolniony młody szef kuchni francuskiego pochodzenia David Gaboriaud powraca w nowym sezonie swojego programu. Tym razem prowadzący zabierze widzów na zagraniczne, kulinarne wojaże.

Przejdz do strony programu

03:00

Desery Dekera 2

odc. 1, 30 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2017, 30 min.
Prowadzący:
Tomasz Deker

Mistrz cukiernictwa Tomasz Deker powraca na ekrany Kuchni+ w drugim sezonie popularnej serii "Desery Dekera". W nowej odsłonie programu prowadzący odkrywa przed widzami kolejne inspirujące przepisy na słodkie desery i wypieki.

Przejdz do strony programu

03:30

Widelcem po mapie 2

odc. 10, 30 min.,
dokument, Polska, 2018, 30 min.
Prowadzący:
Aleksander Baron, Damian Kordas

Dwóch prowadzących, dwie osobowości - jedna kulinarna podróż po Polsce. Aleksander Baron i Damian Kordas w nowym sezonie programu "Widelcem po mapie" sprawdzą polecane przez widzów restauracje oraz zapytają kucharzy z całej Polski o sekrety ich przepisów.

Przejdz do strony programu

04:00

Zielona rewolucja Marty Dymek 3

odc. 2, 30 min.,
magazyn ekonomiczny, Polska, 2016, 30 min.
Prowadzący:
Marta Dymek

"Zielona rewolucja Marty Dymek" - program autorki popularnego wegańskiego bloga Jadłonomia oraz książki pod tym samym tytułem - już po raz trzeci zagości na antenie Kuchni+.

Przejdz do strony programu

04:30

ABC gotowania 4

odc. 6, 30 min.
sztuka kulinarna, Polska, 2015, 30 min.
Prowadzący:
Marieta Marecka

Po raz czwarty Marieta Marecka zainspiruje tych początkujących i tych bardziej zaawansowanych kucharzy. Przybliży widzom proste i smaczne potrawy, które każdy może przygotować w swoim domu.

Przejdz do strony programu

05:00

Czy na pewno umiesz gotować? 2

odc. 9, 30 min.,
program rozrywkowy, Polska, 2016, 30 min.
Prowadzący:
Andrzej Polan

Jesteś mistrzem domowej kuchni. Kulinaria to twoja druga natura. Twoje popisowe danie jest dopracowane w każdym szczególe. Bliscy pękają z zachwytu za każdym razem, gdy dla nich gotujesz. A może jednak nie? Jeden z najbardziej znanych szefów kuchni Andrzej Polan udowodni Ci, że tylko wydaje ci się, że umiesz gotować!

Przejdz do strony programu

05:30

Czy na pewno umiesz gotować? 2

odc. 10, 30 min.,
program rozrywkowy, Polska, 2016, 30 min.
Prowadzący:
Andrzej Polan

Jesteś mistrzem domowej kuchni. Kulinaria to twoja druga natura. Twoje popisowe danie jest dopracowane w każdym szczególe. Bliscy pękają z zachwytu za każdym razem, gdy dla nich gotujesz. A może jednak nie? Jeden z najbardziej znanych szefów kuchni Andrzej Polan udowodni Ci, że tylko wydaje ci się, że umiesz gotować!

Przejdz do strony programu

Legenda:

bez ograniczeń wiekowych
od lat 7
od lat 12
od lat 16
JM język migowy
N napisy dialogowe
AD audiodeskrypcja


Organem właściwym w sprawach audiowizualnych jest Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji Skwer Ks. Kardynała Stefana Wyszyńskiego 9, 01-015 Warszawa tel. (22) 597-30-00; fax (22) 597-31-80 www.krrit.gov.pl

OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA