Program TV

Oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz! Sprawdź

pt. 05.12

06:00

ABC gotowania - słodkości

odc. 7, 35 min.,
dokument, Polska, 2021, 35 min.
Prowadzący:
Marieta Marecka

Tym razem Marieta Marecka wprowadzi widzów w tajniki domowych słodkości.

Przejdz do strony programu

Trwa06:35

ABC gotowania - słodkości

odc. 8, 35 min.,
dokument, Polska, 2021, 35 min.
Prowadzący:
Marieta Marecka

Tym razem Marieta Marecka wprowadzi widzów w tajniki domowych słodkości.

Przejdz do strony programu

07:10

Jagny Niedzielskiej kuchnia bez resztek

odc. 11, 30 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2019, 30 min.
Prowadzący:
Jagna Niedzielska

Jagna Niedzielska, szefowa kuchni i propagatorka nurtu zero waste, zaprasza do swojej kuchni bez resztek.

Przejdz do strony programu

07:40

Jagny Niedzielskiej kuchnia bez resztek

odc. 12, 35 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2019, 35 min.
Prowadzący:
Jagna Niedzielska

Jagna Niedzielska, szefowa kuchni i propagatorka nurtu zero waste, zaprasza do swojej kuchni bez resztek.

Przejdz do strony programu

08:15

Telesprzedaż

120 min.
zakupy, Polska, 120 min.

10:15

John i Lisa - razem w kuchni 5

odc. 10, 60 min.,
magazyn, Wielka Brytania, 2020, 60 min.

Gotujące małżeństwo serwuje potrawy na każdą okazję.

Przejdz do strony programu

11:15

Telesprzedaż

65 min.
zakupy, Polska, 65 min.

12:20

Smacznie świątecznie 2

odc. 2, 5 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2025, 5 min.

12:25

John i Lisa - razem w kuchni 6

odc. 3, 55 min.,
magazyn, Wielka Brytania, 2021, 55 min.

13:20

Jamie Oliver - łatwe przepisy na co dzień 2

odc. 6, 30 min., , N
sztuka kulinarna, Wielka Brytania, 2020, 30 min.

13:50

Jamie Oliver - łatwe przepisy na co dzień 2

odc. 7, 30 min., , N
sztuka kulinarna, Wielka Brytania, 2020, 30 min.

14:20

Nie tylko kimchi

odc. 1, 30 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2024, 30 min.

Prowadzą kilka restauracji, lecz wciąż są głodni nowych wyzwań. Polsko-koreańskie małżeństwo odkryje przed nami tajniki koreańskiej kuchni.

Przejdz do strony programu

14:50

Rodzinne Święta Donala

odc. 1, 25 min.,
dokument, Wielka Brytania, 2022, 25 min.
Prowadzący:
Donal Skehan

Donal udowadnia, że nie trzeba urabiać się po łokcie, by przygotować świąteczną ucztę dla całej rodziny.

Przejdz do strony programu

15:15

Pyszne dania w 10 minut z Julią Oleś

odc. 7, 10 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2025, 10 min.

15:25

Rodzinne Święta Donala

odc. 2, 30 min.,
dokument, Wielka Brytania, 2022, 30 min.
Prowadzący:
Donal Skehan

Donal udowadnia, że nie trzeba urabiać się po łokcie, by przygotować świąteczną ucztę dla całej rodziny.

Przejdz do strony programu

15:55

Smaki świata

odc. 1, 30 min., , N
dokument, Niemcy, 2022, 30 min.

W jaki sposób religie kształtują jadłospis i zwyczaje kulinarne wiernych? W święta, w czasie postu i na co dzień.

Przejdz do strony programu

16:25

Smaki świata

odc. 2, 25 min., , N
dokument, Niemcy, 2022, 25 min.

W jaki sposób religie kształtują jadłospis i zwyczaje kulinarne wiernych? W święta, w czasie postu i na co dzień.

Przejdz do strony programu

16:50

Zgrillowani 2

odc. 8, 30 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2021, 30 min.
Prowadzący:
Andrzej Andrzejczak, Jurek Sobieniak

Gdy tylko zrobi się cieplej, Polacy wyciągają grille. Co wrzucać na ruszt, aby uniknąć kulinarnej nudy?

Przejdz do strony programu

17:20

Zgrillowani 3

odc. 1, 30 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2023, 30 min.
Prowadzący:
Andrzej Andrzejczak, Jurek Sobieniak

Tym razem Andrzej i Jurek grillują w górach i nad morzem, otoczeni śniegiem i bujną zielenią. Bo grill sprawdza się w każdej scenerii.

Przejdz do strony programu

17:50

Kulinarne szlaki: Południowa Afryka 2

odc. 2, 30 min.,
magazyn, Australia, 2023, 30 min.

18:20

Kulinarne szlaki: Południowa Afryka 2

odc. 3, 25 min.,
magazyn, Australia, 2023, 25 min.

18:45

Smacznie świątecznie 2

odc. 3, 5 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2025, 5 min.

18:50

m jak mięso 9

odc. 4, 30 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2025, 30 min.

Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak po raz kolejny inspirują się potrawami znanymi z dużego i małego ekranu. Rzecz jasna, będą to dania mięsne!

Przejdz do strony programu

19:20

m jak mięso 9

odc. 5, 30 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2025, 30 min.

Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak po raz kolejny inspirują się potrawami znanymi z dużego i małego ekranu. Rzecz jasna, będą to dania mięsne!

Przejdz do strony programu

19:50

Jakubiak rozgryza…

odc. 7, 10 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2025, 10 min.
Prowadzący:
Tomasz Jakubiak

Kulinarne wyprawy z Tomkiem Jakubiakiem po krajach Europy i Azji.

Przejdz do strony programu

20:00

Wszystkie smaki fermentacji 2

odc. 4, 35 min., , N
dokument, Korea Południowa, 2021, 35 min.

20:35

Wszystkie smaki fermentacji 2

odc. 5, 30 min., , N
dokument, Korea Południowa, 2021, 30 min.

21:05

Anthony Bourdain: miejsca nieznane 6

odc. 1, 50 min., , N
dokument, Stany Zjednoczone, 2015, 50 min.
Prowadzący:
Anthony Bourdain

Anthony'ego Bourdaina nie trzeba przedstawiać. To człowiek tak wyrazisty i jednocześnie otwarty, że programy z jego udziałem pokochali widzowie na całym świecie. W szóstej serii jego autorskiego programu amerykański szef kuchni na nowo odkryje miejsca, o których nawet jeśli już słyszeliście to mieliście ich zupełnie inny obraz.

Przejdz do strony programu

21:55

Anthony Bourdain: miejsca nieznane 6

odc. 2, 50 min., , N
dokument, Stany Zjednoczone, 2015, 50 min.
Prowadzący:
Anthony Bourdain

Anthony'ego Bourdaina nie trzeba przedstawiać. To człowiek tak wyrazisty i jednocześnie otwarty, że programy z jego udziałem pokochali widzowie na całym świecie. W szóstej serii jego autorskiego programu amerykański szef kuchni na nowo odkryje miejsca, o których nawet jeśli już słyszeliście to mieliście ich zupełnie inny obraz.

Przejdz do strony programu

22:45

Anthony Bourdain: miejsca nieznane 6

odc. 3, 50 min., , N
dokument, Stany Zjednoczone, 2015, 50 min.
Prowadzący:
Anthony Bourdain

Anthony'ego Bourdaina nie trzeba przedstawiać. To człowiek tak wyrazisty i jednocześnie otwarty, że programy z jego udziałem pokochali widzowie na całym świecie. W szóstej serii jego autorskiego programu amerykański szef kuchni na nowo odkryje miejsca, o których nawet jeśli już słyszeliście to mieliście ich zupełnie inny obraz.

Przejdz do strony programu

23:35

Anthony Bourdain: miejsca nieznane 6

odc. 4, 50 min., , N
dokument, Stany Zjednoczone, 2015, 50 min.
Prowadzący:
Anthony Bourdain

Anthony'ego Bourdaina nie trzeba przedstawiać. To człowiek tak wyrazisty i jednocześnie otwarty, że programy z jego udziałem pokochali widzowie na całym świecie. W szóstej serii jego autorskiego programu amerykański szef kuchni na nowo odkryje miejsca, o których nawet jeśli już słyszeliście to mieliście ich zupełnie inny obraz.

Przejdz do strony programu

00:25

m jak mięso 4

odc. 5, 25 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2022, 25 min.
Prowadzący:
Andrzej Andrzejczak, Jurek Sobieniak

Dwaj specjaliści od przyrządzania mięsa na wszelkie sposoby serwują specjały z różnych zakątków globu.

Przejdz do strony programu

00:50

Jakubiak rozgryza…

odc. 16, 15 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2025, 15 min.
Prowadzący:
Tomasz Jakubiak

Kulinarne wyprawy z Tomkiem Jakubiakiem po krajach Europy i Azji.

Przejdz do strony programu

01:05

Zgrillowani

odc. 2, 30 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2021, 30 min.
Prowadzący:
Andrzej Andrzejczak, Jurek Sobieniak

W tej dyscyplinie nie mamy sobie równych. Gdy tylko robi się cieplej, Polacy zaczynają wielkie grillowanie.

Przejdz do strony programu

01:35

Zgrillowani

odc. 3, 35 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2021, 35 min.
Prowadzący:
Andrzej Andrzejczak, Jurek Sobieniak

W tej dyscyplinie nie mamy sobie równych. Gdy tylko robi się cieplej, Polacy zaczynają wielkie grillowanie.

Przejdz do strony programu

02:10

Grillowa Polana

odc. 12, 40 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2019, 40 min.
Prowadzący:
Andrzej Polan

Grillowanie to polska rozrywka narodowa i nieodzowna część letniego, wakacyjnego krajobrazu. Wydaje się, że każdy umie przygotować klasyczne potrawy na ruszt. Czy grill potrafi nas czymś zaskoczyć?

Przejdz do strony programu

02:50

Nie bój ryby!

odc. 1, 35 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2020, 35 min.
Prowadzący:
Bartosz Lisek

Nowy format Kuchni+, a w nim - wszystko o przyrządzaniu ryb. Bartosz Lisek przedstawia walory kuchni morskiej.

Przejdz do strony programu

03:25

David w Europie

odc. 4, 30 min., , N
magazyn ekonomiczny, Polska, 2013, 30 min.
Prowadzący:
David Gaboriaud

Kuchnia europejska to nie tylko spaghetti, sznycel, czy ryba z frytkami. Repertuar smaków i aromatów Europy jest znacznie bogatszy. W autorskiej produkcji kuchni+ jeden z najlepszych szefów kuchni młodego pokolenia David Gaboriaud zabiera widzów w podróż po europejskich stołach.

Przejdz do strony programu

03:55

Jakubiak rozgryza…

odc. 12, 25 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2025, 25 min.
Prowadzący:
Tomasz Jakubiak

Kulinarne wyprawy z Tomkiem Jakubiakiem po krajach Europy i Azji.

Przejdz do strony programu

04:20

m jak mięso

odc. 10, 35 min., , N
sztuka kulinarna, Polska, 2019, 35 min.
Prowadzący:
Andrzej Andrzejczak, Jurek Sobieniak

Przeciętny Polak zjada prawie 80 kilogramów mięsa rocznie. Dla jednych to po prostu dużo jedzenia, a dla drugich - szerokie spektrum możliwości kulinarnych. Warto wiedzieć, jak je wykorzystać!

Przejdz do strony programu

04:55

Zielona rewolucja Marty Dymek 5

odc. 9, 35 min.,
magazyn ekonomiczny, Polska, 2017, 35 min.
Prowadzący:
Marta Dymek

Czy swojska brukselka może stać się tajskim przysmakiem? Marta Dymek już po raz piąty udowodni, że w jej kuchni nie ma rzeczy niemożliwych, a roślinne specjały mogą być równie pyszne, co te tradycyjne. Marta Dymek, autorka książek i blogerka, która rzuciła pracę w agencji reklamowej, żeby w całości poświęcić się tworzeniu bloga o wegańskiej kuchni - "Jadłonomia" po raz piąty podzieli się z widzami swoimi oryginalnymi pomysłami na roślinne potrawy.

Przejdz do strony programu

05:30

Zielona rewolucja Marty Dymek 5

odc. 10, 30 min.,
magazyn ekonomiczny, Polska, 2017, 30 min.
Prowadzący:
Marta Dymek

Czy swojska brukselka może stać się tajskim przysmakiem? Marta Dymek już po raz piąty udowodni, że w jej kuchni nie ma rzeczy niemożliwych, a roślinne specjały mogą być równie pyszne, co te tradycyjne. Marta Dymek, autorka książek i blogerka, która rzuciła pracę w agencji reklamowej, żeby w całości poświęcić się tworzeniu bloga o wegańskiej kuchni - "Jadłonomia" po raz piąty podzieli się z widzami swoimi oryginalnymi pomysłami na roślinne potrawy.

Przejdz do strony programu

Legenda:

bez ograniczeń wiekowych
od lat 7
od lat 12
od lat 16
JM język migowy
N napisy dialogowe
AD audiodeskrypcja


Organem właściwym w sprawach audiowizualnych jest Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji Skwer Ks. Kardynała Stefana Wyszyńskiego 9, 01-015 Warszawa tel. (22) 597-30-00; fax (22) 597-31-80 www.krrit.gov.pl

OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA