Program TV
Oglądaj jak chcesz i kiedy chcesz! Sprawdź
pon. 01.12
06:35
Słodka jak Sugar
odc. 8, 35 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2023, 35 min.
- Prowadzący:
- Sugarlady Agata Stankiewicz
Jej wypiekom nie sposób się oprzeć! Sugarlady wie, jak osłodzić nam życie.
Przejdz do strony programu07:10
Jagny Niedzielskiej kuchnia bez resztek
odc. 3, 30 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2019, 30 min.
- Prowadzący:
- Jagna Niedzielska
Jagna Niedzielska, szefowa kuchni i propagatorka nurtu zero waste, zaprasza do swojej kuchni bez resztek.
Przejdz do strony programu07:40
Jagny Niedzielskiej kuchnia bez resztek
odc. 4, 35 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2019, 35 min.
- Prowadzący:
- Jagna Niedzielska
Jagna Niedzielska, szefowa kuchni i propagatorka nurtu zero waste, zaprasza do swojej kuchni bez resztek.
Przejdz do strony programu10:15
John i Lisa - razem w kuchni 5
odc. 6, 55 min.,
- magazyn, Wielka Brytania, 2020, 55 min.
Gotujące małżeństwo serwuje potrawy na każdą okazję.
Przejdz do strony programu12:25
John i Lisa - razem w kuchni 5
odc. 9, 55 min.,
- magazyn, Wielka Brytania, 2020, 55 min.
Gotujące małżeństwo serwuje potrawy na każdą okazję.
Przejdz do strony programu13:20
Jamie Oliver - łatwe przepisy na co dzień
odc. 14, 30 min.,
, N
- sztuka kulinarna, Wielka Brytania, 2020, 30 min.
- Prowadzący:
- Jamie Oliver
Jamie Oliver w domowej scenerii szykuje pyszne i proste posiłki dla całej rodziny.
Przejdz do strony programuTrwa13:50
Jamie Oliver - łatwe przepisy na co dzień
odc. 15, 30 min.,
, N
- sztuka kulinarna, Wielka Brytania, 2020, 30 min.
- Prowadzący:
- Jamie Oliver
Jamie Oliver w domowej scenerii szykuje pyszne i proste posiłki dla całej rodziny.
Przejdz do strony programu14:20
ABC gotowania - kuchnia hiszpańska
odc. 6, 30 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2021, 30 min.
- Prowadzący:
- Marieta Marecka
Marieta Marecka zgłębia sekrety kuchni hiszpańskiej, pełnej wyrazistych smaków i aromatów.
Przejdz do strony programu14:50
Jakubiak - z miłości do lokalności 3
odc. 3, 25 min.,
- magazyn ekonomiczny, Polska, 2017, 25 min.
- Prowadzący:
- Tomasz Jakubiak
Kulinarnej podróży po lokalnych smakach Polski ciąg dalszy. Tomek Jakubiak odkrywa przed widzami kolejne, zaskakujące przepisy na rodzime dania.
Przejdz do strony programu15:15
15:25
Jakubiak - z miłości do lokalności 3
odc. 4, 30 min.,
- magazyn ekonomiczny, Polska, 2017, 30 min.
- Prowadzący:
- Tomasz Jakubiak
Kulinarnej podróży po lokalnych smakach Polski ciąg dalszy. Tomek Jakubiak odkrywa przed widzami kolejne, zaskakujące przepisy na rodzime dania.
Przejdz do strony programu15:55
Kuchenny recykling
odc. 3, 25 min.,
, N
- dokument, NZ, 2024, 25 min.
Influencerka kulinarna Naomi Toilalo rzuca wyzwanie nowozelandzkim szefom kuchni: mają przygotować pyszne dania z żywności uratowanej przed wyrzuceniem.
Przejdz do strony programu16:20
Kuchenny recykling
odc. 4, 30 min.,
, N
- dokument, NZ, 2024, 30 min.
Influencerka kulinarna Naomi Toilalo rzuca wyzwanie nowozelandzkim szefom kuchni: mają przygotować pyszne dania z żywności uratowanej przed wyrzuceniem.
Przejdz do strony programu16:50
Zgrillowani 2
odc. 4, 30 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2021, 30 min.
- Prowadzący:
- Andrzej Andrzejczak, Jurek Sobieniak
Gdy tylko zrobi się cieplej, Polacy wyciągają grille. Co wrzucać na ruszt, aby uniknąć kulinarnej nudy?
Przejdz do strony programu17:20
Zgrillowani 2
odc. 5, 30 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2021, 30 min.
- Prowadzący:
- Andrzej Andrzejczak, Jurek Sobieniak
Gdy tylko zrobi się cieplej, Polacy wyciągają grille. Co wrzucać na ruszt, aby uniknąć kulinarnej nudy?
Przejdz do strony programu17:50
Kulinarne szlaki: Południowa Afryka
odc. 8, 25 min.,
- magazyn, Australia, 2022, 25 min.
Od Kapsztadu po Johannesburg. Kulinarna podróż po Republice Południowej Afryki.
Przejdz do strony programu18:20
Kulinarne szlaki: Południowa Afryka
odc. 9, 25 min.,
- magazyn, Australia, 2022, 25 min.
Od Kapsztadu po Johannesburg. Kulinarna podróż po Republice Południowej Afryki.
Przejdz do strony programu18:45
18:50
m jak mięso 8
odc. 6, 30 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2024, 30 min.
Jak przyrządzić żeberka Franka Underwooda, czyli Andrzej i Jurek inspirują się ulubionymi daniami bohaterów filmów i seriali.
Przejdz do strony programu19:20
m jak mięso 9
odc. 1, 30 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2025, 30 min.
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak po raz kolejny inspirują się potrawami znanymi z dużego i małego ekranu. Rzecz jasna, będą to dania mięsne!
Przejdz do strony programu19:50
20:15
20:45
Jakubiak rozgryza…
odc. 3, 15 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2025, 15 min.
- Prowadzący:
- Tomasz Jakubiak
Kulinarne wyprawy z Tomkiem Jakubiakiem po krajach Europy i Azji.
Przejdz do strony programu21:00
Anthony Bourdain: miejsca nieznane 11
odc. 7, 50 min.,
, N
- dokument, Stany Zjednoczone, 2018, 50 min.
- Prowadzący:
- Anthony Bourdain
Jedenasty sezon bijącej rekordy oglądalności i nagrodzonej nagrodą Emmy serii "Anthony Bourdain: miejsca nieznane" to zapis ostatnich wypraw popularnego, amerykańskiego szefa kuchni.
Przejdz do strony programu21:50
Anthony Bourdain: miejsca nieznane 11
odc. 8, 50 min.,
, N
- dokument, Stany Zjednoczone, 2018, 50 min.
- Prowadzący:
- Anthony Bourdain
Jedenasty sezon bijącej rekordy oglądalności i nagrodzonej nagrodą Emmy serii "Anthony Bourdain: miejsca nieznane" to zapis ostatnich wypraw popularnego, amerykańskiego szefa kuchni.
Przejdz do strony programu22:40
Anthony Bourdain: miejsca nieznane 12
odc. 1, 65 min.,
, N
- dokument, Stany Zjednoczone, 2018, 65 min.
- Prowadzący:
- Anthony Bourdain
Po samobójczej śmierci Anthony'ego Bourdaina, znanego na całym świecie szefa kuchni, osobowości kulinarnej i ikony telewizji, stacja CNN podjęła decyzję o wyprodukowaniu finałowego sezonu jego autorskiego programu. Oto zapis ostatnich wypraw Bourdaina, wieńczący lata podróży dookoła globu w poszukiwaniu najbardziej oryginalnych dań i miejsc oraz interesujących ludzi.
Przejdz do strony programu23:45
00:30
m jak mięso 4
odc. 1, 25 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2022, 25 min.
- Prowadzący:
- Andrzej Andrzejczak, Jurek Sobieniak
Dwaj specjaliści od przyrządzania mięsa na wszelkie sposoby serwują specjały z różnych zakątków globu.
Przejdz do strony programu00:55
Jakubiak rozgryza…
odc. 12, 10 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2025, 10 min.
- Prowadzący:
- Tomasz Jakubiak
Kulinarne wyprawy z Tomkiem Jakubiakiem po krajach Europy i Azji.
Przejdz do strony programu01:05
Domowa piekarnia Kucharskiego 3
odc. 6, 30 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2022, 30 min.
- Prowadzący:
- Piotr Kucharski
Piotr Kucharski ponownie zabiera nas do świata pysznych wypieków, które każdy może przygotować we własnej kuchni.
Przejdz do strony programu01:35
Domowa piekarnia Kucharskiego 3
odc. 7, 35 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2022, 35 min.
- Prowadzący:
- Piotr Kucharski
Piotr Kucharski ponownie zabiera nas do świata pysznych wypieków, które każdy może przygotować we własnej kuchni.
Przejdz do strony programu02:10
Grillowa Polana
odc. 5, 35 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2019, 35 min.
- Prowadzący:
- Andrzej Polan
Grillowanie to polska rozrywka narodowa i nieodzowna część letniego, wakacyjnego krajobrazu. Wydaje się, że każdy umie przygotować klasyczne potrawy na ruszt. Czy grill potrafi nas czymś zaskoczyć?
Przejdz do strony programu02:45
Grillowa Polana
odc. 6, 35 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2019, 35 min.
- Prowadzący:
- Andrzej Polan
Grillowanie to polska rozrywka narodowa i nieodzowna część letniego, wakacyjnego krajobrazu. Wydaje się, że każdy umie przygotować klasyczne potrawy na ruszt. Czy grill potrafi nas czymś zaskoczyć?
Przejdz do strony programu03:20
ABC gotowania - kuchnia francuska
odc. 8, 35 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2022, 35 min.
- Prowadzący:
- Marieta Marecka
Marieta Marecka udowadnia, że francuskie dania nie muszą być trudne w przygotowaniu.
Przejdz do strony programu03:55
Jakubiak rozgryza…
odc. 8, 25 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2025, 25 min.
- Prowadzący:
- Tomasz Jakubiak
Kulinarne wyprawy z Tomkiem Jakubiakiem po krajach Europy i Azji.
Przejdz do strony programu04:20
m jak mięso
odc. 6, 35 min.,
, N
- sztuka kulinarna, Polska, 2019, 35 min.
- Prowadzący:
- Andrzej Andrzejczak, Jurek Sobieniak
Przeciętny Polak zjada prawie 80 kilogramów mięsa rocznie. Dla jednych to po prostu dużo jedzenia, a dla drugich - szerokie spektrum możliwości kulinarnych. Warto wiedzieć, jak je wykorzystać!
Przejdz do strony programu04:55
Zielona rewolucja Marty Dymek 5
odc. 5, 35 min.,
- magazyn ekonomiczny, Polska, 2018, 35 min.
- Prowadzący:
- Marta Dymek
Czy swojska brukselka może stać się tajskim przysmakiem? Marta Dymek już po raz piąty udowodni, że w jej kuchni nie ma rzeczy niemożliwych, a roślinne specjały mogą być równie pyszne, co te tradycyjne. Marta Dymek, autorka książek i blogerka, która rzuciła pracę w agencji reklamowej, żeby w całości poświęcić się tworzeniu bloga o wegańskiej kuchni - "Jadłonomia" po raz piąty podzieli się z widzami swoimi oryginalnymi pomysłami na roślinne potrawy.
Przejdz do strony programu05:30
Zielona rewolucja Marty Dymek 5
odc. 6, 30 min.,
- magazyn ekonomiczny, Polska, 2018, 30 min.
- Prowadzący:
- Marta Dymek
Czy swojska brukselka może stać się tajskim przysmakiem? Marta Dymek już po raz piąty udowodni, że w jej kuchni nie ma rzeczy niemożliwych, a roślinne specjały mogą być równie pyszne, co te tradycyjne. Marta Dymek, autorka książek i blogerka, która rzuciła pracę w agencji reklamowej, żeby w całości poświęcić się tworzeniu bloga o wegańskiej kuchni - "Jadłonomia" po raz piąty podzieli się z widzami swoimi oryginalnymi pomysłami na roślinne potrawy.
Przejdz do strony programu
bez ograniczeń wiekowych
od lat 7
od lat 12
od lat 16Organem właściwym w sprawach audiowizualnych jest Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji Skwer Ks. Kardynała Stefana Wyszyńskiego 9, 01-015 Warszawa tel. (22) 597-30-00; fax (22) 597-31-80 www.krrit.gov.pl