Program TV
Oglądaj jak chcesz i kiedy chcesz! Sprawdź
sob. 04.10
06:00

Ugotuj mi mamo! 3
odc. 10, 35 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2016, 35 min.
- Prowadzący:
- Daria Ładocha
Niewielu ekspertów kulinarnych ma tyle energii i tak dobry kontakt z dziećmi, jak Daria Ładocha, autorka popularnego bloga "Mamałyga". Każdy, kto ma dziecko, często zastanawia się, co mu ugotować na obiad. A należy pamiętać, że nie może to być byle co.
Przejdz do strony programu06:35

Ugotuj mi mamo! 3
odc. 11, 30 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2016, 30 min.
- Prowadzący:
- Daria Ładocha
Niewielu ekspertów kulinarnych ma tyle energii i tak dobry kontakt z dziećmi, jak Daria Ładocha, autorka popularnego bloga "Mamałyga". Każdy, kto ma dziecko, często zastanawia się, co mu ugotować na obiad. A należy pamiętać, że nie może to być byle co.
Przejdz do strony programu08:00

ABC gotowania - kuchnia włoska
odc. 13, 30 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2020, 30 min.
- Prowadzący:
- Marieta Marecka
Nowy program Mariety Mareckiej, która tym razem skupia się na kuchni włoskiej. Będzie pizza, ravioli i wiele innych, smakowitych potraw.
Przejdz do strony programu08:30

ABC gotowania - kuchnia włoska
odc. 14, 30 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2020, 30 min.
- Prowadzący:
- Marieta Marecka
Nowy program Mariety Mareckiej, która tym razem skupia się na kuchni włoskiej. Będzie pizza, ravioli i wiele innych, smakowitych potraw.
Przejdz do strony programu09:00

Jakubiak rozgryza Polskę 2
odc. 3, 30 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2021, 30 min.
- Prowadzący:
- Tomasz Jakubiak
Drugi sezon serii, która przedstawia przeboje kuchni polskiej w różnych odsłonach.
Przejdz do strony programu09:30

Jakubiak rozgryza Polskę 2
odc. 4, 25 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2021, 25 min.
- Prowadzący:
- Tomasz Jakubiak
Drugi sezon serii, która przedstawia przeboje kuchni polskiej w różnych odsłonach.
Przejdz do strony programu09:55

Bosacka daje radę 3
odc. 4, 30 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2025, 30 min.
- Prowadzący:
- Katarzyna Bosacka
Co jeść, jak czytać etykiety i robić zakupy, by odżywiać się smacznie i zdrowo?
Przejdz do strony programu10:25

Przepisy Ainsleya na dobry nastrój
odc. 6, 55 min.,
- magazyn, Wielka Brytania, 2021, 55 min.
- Prowadzący:
- Ainsley Harriott
Kolejne spotkanie z Ainsleyem Harriottem, specjalistą od smakowitej kuchni i dobrego nastroju.
Przejdz do strony programu11:20

Jakubiak rozgryza…
odc. 7, 10 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2025, 10 min.
- Prowadzący:
- Tomasz Jakubiak
Kulinarne wyprawy z Tomkiem Jakubiakiem po krajach Europy i Azji.
Przejdz do strony programu11:30

Jamie Oliver: gotuj sezonowo
odc. 6, 55 min.,
- magazyn, Wielka Brytania, 2024, 55 min.
- Prowadzący:
- Jamie Oliver
Cztery pory roku w kuchni Jamiego Olivera, czyli jak optymalnie wykorzystać sezonowe składniki, by jeść smacznie i zdrowo.
Przejdz do strony programu12:25

Jakubiak rozgryza Maderę
odc. 1, 30 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2024, 30 min.
- Prowadzący:
- Tomasz Jakubiak
Kulinarna wyprawa na Maderę, zwaną wyspą wiecznej wiosny. Pyszne jedzenie w zachwycającej scenerii.
Przejdz do strony programu12:55

Jakubiak rozgryza Maderę
odc. 2, 30 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2024, 30 min.
- Prowadzący:
- Tomasz Jakubiak
Kulinarna wyprawa na Maderę, zwaną wyspą wiecznej wiosny. Pyszne jedzenie w zachwycającej scenerii.
Przejdz do strony programu13:25

Nie tylko kimchi 2
odc. 3, 25 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2025, 25 min.
Polsko-koreańskie małżeństwo powraca z nową porcją przepisów, wprowadzając widzów w arkana koreańskiej kuchni i tradycji kulinarnych.
Przejdz do strony programu13:50

Nie tylko kimchi 2
odc. 4, 35 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2025, 35 min.
Polsko-koreańskie małżeństwo powraca z nową porcją przepisów, wprowadzając widzów w arkana koreańskiej kuchni i tradycji kulinarnych.
Przejdz do strony programu14:25

Bosacka daje radę 3
odc. 5, 30 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2025, 30 min.
- Prowadzący:
- Katarzyna Bosacka
Co jeść, jak czytać etykiety i robić zakupy, by odżywiać się smacznie i zdrowo?
Przejdz do strony programu14:55

Bosacka daje radę 3
odc. 6, 30 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2025, 30 min.
- Prowadzący:
- Katarzyna Bosacka
Co jeść, jak czytać etykiety i robić zakupy, by odżywiać się smacznie i zdrowo?
Przejdz do strony programu15:25

m jak mięso 8
odc. 5, 30 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2024, 30 min.
Jak przyrządzić żeberka Franka Underwooda, czyli Andrzej i Jurek inspirują się ulubionymi daniami bohaterów filmów i seriali.
Przejdz do strony programu15:55

m jak mięso 8
odc. 6, 30 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2024, 30 min.
Jak przyrządzić żeberka Franka Underwooda, czyli Andrzej i Jurek inspirują się ulubionymi daniami bohaterów filmów i seriali.
Przejdz do strony programu17:00
17:55

Jakubiak rozgryza…
odc. 5, 15 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2025, 15 min.
- Prowadzący:
- Tomasz Jakubiak
Kulinarne wyprawy z Tomkiem Jakubiakiem po krajach Europy i Azji.
Przejdz do strony programu18:10

Stanley Tucci. W poszukiwaniu włoskich smaków
odc. 1, 50 min.,
- dokument, Stany Zjednoczone, 2021, 50 min.
Znany aktor, Stanley Tucci, podróżuje po Półwyspie Apenińskim, rozkoszując się włoską kuchnią.
Przejdz do strony programu19:00
20:00

James Martin: hiszpańska przygoda
odc. 4, 50 min.,
- dokument, Wielka Brytania, 2023, 50 min.
- Prowadzący:
- James Martin
James Martin podróżuje po Hiszpanii, by odkrywać lokalne smaki, restauracje, przepisy i tradycje.
Przejdz do strony programu20:50

James Martin: hiszpańska przygoda
odc. 5, 55 min.,
- dokument, Wielka Brytania, 2023, 55 min.
- Prowadzący:
- James Martin
James Martin podróżuje po Hiszpanii, by odkrywać lokalne smaki, restauracje, przepisy i tradycje.
Przejdz do strony programu21:45

m jak mięso 8
odc. 6, 30 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2024, 30 min.
Jak przyrządzić żeberka Franka Underwooda, czyli Andrzej i Jurek inspirują się ulubionymi daniami bohaterów filmów i seriali.
Przejdz do strony programu22:45

Michel Roux - sielskie smaki francuskiej kuchni 3
odc. 3, 60 min.,
- dokument, Wielka Brytania, 2022, 60 min.
- Prowadzący:
- Michel Roux Jr
W trzecim sezonie Michel Roux pokaże, jak przygotować wykwintne dania na różne okazje, a wyszukana sceneria doda jego potrawom smaku.
Przejdz do strony programu23:45

Michel Roux - sielskie smaki francuskiej kuchni 3
odc. 4, 55 min.,
- dokument, Wielka Brytania, 2022, 55 min.
- Prowadzący:
- Michel Roux Jr
W trzecim sezonie Michel Roux pokaże, jak przygotować wykwintne dania na różne okazje, a wyszukana sceneria doda jego potrawom smaku.
Przejdz do strony programu00:40

Top Chef 21
odc. 11, 60 min.,
- program rozrywkowy, Stany Zjednoczone, 2024, 60 min.
Szesnastu szefów kuchni walczy o tytuł Top Chefa i 250 tysięcy dolarów nagrody. Wielkie emocje gwarantowane.
Przejdz do strony programu01:40

Bitwa na smaki: David vs Matteo
odc. 1, 30 min.,
- program rozrywkowy, Polska, 2018, 30 min.
- Prowadzący:
- David Gaboriaud , Matteo Brunetti
Croissant czy cornetto? Brie czy parmezan? Quiche czy pizza? Dwaj kucharze wywodzący się z różnych kultur kulinarnych, czyli Włoch Matteo Brunetti i Francuz David Gaboriaud, skrzyżują noże, aby sprawdzić, kto lepiej poradzi sobie z kulinarnymi wyzwaniami.
Przejdz do strony programu02:10

Zielona rewolucja Marty Dymek 5
odc. 11, 35 min.,
- magazyn ekonomiczny, Polska, 2017, 35 min.
- Prowadzący:
- Marta Dymek
Czy swojska brukselka może stać się tajskim przysmakiem? Marta Dymek już po raz piąty udowodni, że w jej kuchni nie ma rzeczy niemożliwych, a roślinne specjały mogą być równie pyszne, co te tradycyjne. Marta Dymek, autorka książek i blogerka, która rzuciła pracę w agencji reklamowej, żeby w całości poświęcić się tworzeniu bloga o wegańskiej kuchni - "Jadłonomia" po raz piąty podzieli się z widzami swoimi oryginalnymi pomysłami na roślinne potrawy.
Przejdz do strony programu02:45

Zielona rewolucja Marty Dymek 5
odc. 12, 35 min.,
- magazyn ekonomiczny, Polska, 2017, 35 min.
- Prowadzący:
- Marta Dymek
Czy swojska brukselka może stać się tajskim przysmakiem? Marta Dymek już po raz piąty udowodni, że w jej kuchni nie ma rzeczy niemożliwych, a roślinne specjały mogą być równie pyszne, co te tradycyjne. Marta Dymek, autorka książek i blogerka, która rzuciła pracę w agencji reklamowej, żeby w całości poświęcić się tworzeniu bloga o wegańskiej kuchni - "Jadłonomia" po raz piąty podzieli się z widzami swoimi oryginalnymi pomysłami na roślinne potrawy.
Przejdz do strony programu03:20

Widelcem po mapie 3
odc. 8, 40 min.,
- dokument, Polska, 2019, 40 min.
- Prowadzący:
- Damian Kordas, Jagna Niedzielska
Dwoje prowadzących, dwie osobowości, co tydzień inne miejsca wybierane przez internautów i widzów Kuchni+. Trzeci sezon "Widelcem po mapie" przyniesie mnóstwo nowości. Do Damiana Kordasa dołącza szefowa kuchni i doradca kulinarny Jagna Niedzielska. Cel pozostaje jednak niezmienny - stworzenie mapy godnych polecenia lokali, w których gotują ludzie pełni pasji.
Przejdz do strony programu04:00

Jakubiak rozgryza…
odc. 17, 20 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2025, 20 min.
- Prowadzący:
- Tomasz Jakubiak
Kulinarne wyprawy z Tomkiem Jakubiakiem po krajach Europy i Azji.
Przejdz do strony programu04:20

Widelcem po mapie 3
odc. 9, 35 min.,
- dokument, Polska, 2019, 35 min.
- Prowadzący:
- Damian Kordas, Jagna Niedzielska
Dwoje prowadzących, dwie osobowości, co tydzień inne miejsca wybierane przez internautów i widzów Kuchni+. Trzeci sezon "Widelcem po mapie" przyniesie mnóstwo nowości. Do Damiana Kordasa dołącza szefowa kuchni i doradca kulinarny Jagna Niedzielska. Cel pozostaje jednak niezmienny - stworzenie mapy godnych polecenia lokali, w których gotują ludzie pełni pasji.
Przejdz do strony programu04:55

David w Europie 4
odc. 4, 35 min.,
- magazyn ekonomiczny, Polska, 2016, 35 min.
- Prowadzący:
- David Gaboriaud
Zapierające dech w piersiach krajobrazy w połączeniu z niezwykle bogatym smakiem lokalnych potraw. Miejscem, w które uda się francuski kucharz David Gaboriaud w czwartym sezonie swojego programu, będzie Półwysep Bałkański.
Przejdz do strony programu05:30

David w Europie 4
odc. 5, 30 min.,
- magazyn ekonomiczny, Polska, 2016, 30 min.
- Prowadzący:
- David Gaboriaud
Zapierające dech w piersiach krajobrazy w połączeniu z niezwykle bogatym smakiem lokalnych potraw. Miejscem, w które uda się francuski kucharz David Gaboriaud w czwartym sezonie swojego programu, będzie Półwysep Bałkański.
Przejdz do strony programu



Organem właściwym w sprawach audiowizualnych jest Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji Skwer Ks. Kardynała Stefana Wyszyńskiego 9, 01-015 Warszawa tel. (22) 597-30-00; fax (22) 597-31-80 www.krrit.gov.pl