Program TV

Oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz! Sprawdź

sob. 04.10

06:00

Ugotuj mi mamo! 3

odc. 10, 35 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2016, 35 min.
Prowadzący:
Daria Ładocha

Niewielu ekspertów kulinarnych ma tyle energii i tak dobry kontakt z dziećmi, jak Daria Ładocha, autorka popularnego bloga "Mamałyga". Każdy, kto ma dziecko, często zastanawia się, co mu ugotować na obiad. A należy pamiętać, że nie może to być byle co.

Przejdz do strony programu

06:35

Ugotuj mi mamo! 3

odc. 11, 30 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2016, 30 min.
Prowadzący:
Daria Ładocha

Niewielu ekspertów kulinarnych ma tyle energii i tak dobry kontakt z dziećmi, jak Daria Ładocha, autorka popularnego bloga "Mamałyga". Każdy, kto ma dziecko, często zastanawia się, co mu ugotować na obiad. A należy pamiętać, że nie może to być byle co.

Przejdz do strony programu

07:05

Pasta i basta

odc. 1, 10 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2021, 10 min.

07:15

Telesprzedaż

45 min.
zakupy, Polska, 2023, 45 min.

08:00

ABC gotowania - kuchnia włoska

odc. 13, 30 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2020, 30 min.
Prowadzący:
Marieta Marecka

Nowy program Mariety Mareckiej, która tym razem skupia się na kuchni włoskiej. Będzie pizza, ravioli i wiele innych, smakowitych potraw.

Przejdz do strony programu

08:30

ABC gotowania - kuchnia włoska

odc. 14, 30 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2020, 30 min.
Prowadzący:
Marieta Marecka

Nowy program Mariety Mareckiej, która tym razem skupia się na kuchni włoskiej. Będzie pizza, ravioli i wiele innych, smakowitych potraw.

Przejdz do strony programu

09:00

Jakubiak rozgryza Polskę 2

odc. 3, 30 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2021, 30 min.
Prowadzący:
Tomasz Jakubiak

Drugi sezon serii, która przedstawia przeboje kuchni polskiej w różnych odsłonach.

Przejdz do strony programu

09:30

Jakubiak rozgryza Polskę 2

odc. 4, 25 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2021, 25 min.
Prowadzący:
Tomasz Jakubiak

Drugi sezon serii, która przedstawia przeboje kuchni polskiej w różnych odsłonach.

Przejdz do strony programu

09:55

Bosacka daje radę 3

odc. 4, 30 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2025, 30 min.
Prowadzący:
Katarzyna Bosacka

Co jeść, jak czytać etykiety i robić zakupy, by odżywiać się smacznie i zdrowo?

Przejdz do strony programu

10:25

Przepisy Ainsleya na dobry nastrój

odc. 6, 55 min.,
magazyn, Wielka Brytania, 2021, 55 min.
Prowadzący:
Ainsley Harriott

Kolejne spotkanie z Ainsleyem Harriottem, specjalistą od smakowitej kuchni i dobrego nastroju.

Przejdz do strony programu

11:20

Jakubiak rozgryza…

odc. 7, 10 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2025, 10 min.
Prowadzący:
Tomasz Jakubiak

Kulinarne wyprawy z Tomkiem Jakubiakiem po krajach Europy i Azji.

Przejdz do strony programu

11:30

Jamie Oliver: gotuj sezonowo

odc. 6, 55 min.,
magazyn, Wielka Brytania, 2024, 55 min.
Prowadzący:
Jamie Oliver

Cztery pory roku w kuchni Jamiego Olivera, czyli jak optymalnie wykorzystać sezonowe składniki, by jeść smacznie i zdrowo.

Przejdz do strony programu

12:25

Jakubiak rozgryza Maderę

odc. 1, 30 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2024, 30 min.
Prowadzący:
Tomasz Jakubiak

Kulinarna wyprawa na Maderę, zwaną wyspą wiecznej wiosny. Pyszne jedzenie w zachwycającej scenerii.

Przejdz do strony programu

12:55

Jakubiak rozgryza Maderę

odc. 2, 30 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2024, 30 min.
Prowadzący:
Tomasz Jakubiak

Kulinarna wyprawa na Maderę, zwaną wyspą wiecznej wiosny. Pyszne jedzenie w zachwycającej scenerii.

Przejdz do strony programu

13:25

Nie tylko kimchi 2

odc. 3, 25 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2025, 25 min.

Polsko-koreańskie małżeństwo powraca z nową porcją przepisów, wprowadzając widzów w arkana koreańskiej kuchni i tradycji kulinarnych.

Przejdz do strony programu

13:50

Nie tylko kimchi 2

odc. 4, 35 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2025, 35 min.

Polsko-koreańskie małżeństwo powraca z nową porcją przepisów, wprowadzając widzów w arkana koreańskiej kuchni i tradycji kulinarnych.

Przejdz do strony programu

14:25

Bosacka daje radę 3

odc. 5, 30 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2025, 30 min.
Prowadzący:
Katarzyna Bosacka

Co jeść, jak czytać etykiety i robić zakupy, by odżywiać się smacznie i zdrowo?

Przejdz do strony programu

14:55

Bosacka daje radę 3

odc. 6, 30 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2025, 30 min.
Prowadzący:
Katarzyna Bosacka

Co jeść, jak czytać etykiety i robić zakupy, by odżywiać się smacznie i zdrowo?

Przejdz do strony programu

15:25

m jak mięso 8

odc. 5, 30 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2024, 30 min.

Jak przyrządzić żeberka Franka Underwooda, czyli Andrzej i Jurek inspirują się ulubionymi daniami bohaterów filmów i seriali.

Przejdz do strony programu

15:55

m jak mięso 8

odc. 6, 30 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2024, 30 min.

Jak przyrządzić żeberka Franka Underwooda, czyli Andrzej i Jurek inspirują się ulubionymi daniami bohaterów filmów i seriali.

Przejdz do strony programu

16:25

m jak mięso 9

odc. 1, 35 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2025, 35 min.

17:00

Javier Pe?a zjada świat

odc. 3, 55 min.,
sztuka kulinarna, Hiszpania, 2018, 55 min.

17:55

Jakubiak rozgryza…

odc. 5, 15 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2025, 15 min.
Prowadzący:
Tomasz Jakubiak

Kulinarne wyprawy z Tomkiem Jakubiakiem po krajach Europy i Azji.

Przejdz do strony programu

18:10

Stanley Tucci. W poszukiwaniu włoskich smaków

odc. 1, 50 min.,
dokument, Stany Zjednoczone, 2021, 50 min.

Znany aktor, Stanley Tucci, podróżuje po Półwyspie Apenińskim, rozkoszując się włoską kuchnią.

Przejdz do strony programu

19:00

Przez żołądek do serca

odc. 1, 60 min.,
magazyn, Wielka Brytania, 2022, 60 min.

20:00

James Martin: hiszpańska przygoda

odc. 4, 50 min.,
dokument, Wielka Brytania, 2023, 50 min.
Prowadzący:
James Martin

James Martin podróżuje po Hiszpanii, by odkrywać lokalne smaki, restauracje, przepisy i tradycje.

Przejdz do strony programu

20:50

James Martin: hiszpańska przygoda

odc. 5, 55 min.,
dokument, Wielka Brytania, 2023, 55 min.
Prowadzący:
James Martin

James Martin podróżuje po Hiszpanii, by odkrywać lokalne smaki, restauracje, przepisy i tradycje.

Przejdz do strony programu

21:45

m jak mięso 8

odc. 6, 30 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2024, 30 min.

Jak przyrządzić żeberka Franka Underwooda, czyli Andrzej i Jurek inspirują się ulubionymi daniami bohaterów filmów i seriali.

Przejdz do strony programu

22:15

m jak mięso 9

odc. 1, 30 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2025, 30 min.

22:45

Michel Roux - sielskie smaki francuskiej kuchni 3

odc. 3, 60 min.,
dokument, Wielka Brytania, 2022, 60 min.
Prowadzący:
Michel Roux Jr

W trzecim sezonie Michel Roux pokaże, jak przygotować wykwintne dania na różne okazje, a wyszukana sceneria doda jego potrawom smaku.

Przejdz do strony programu

23:45

Michel Roux - sielskie smaki francuskiej kuchni 3

odc. 4, 55 min.,
dokument, Wielka Brytania, 2022, 55 min.
Prowadzący:
Michel Roux Jr

W trzecim sezonie Michel Roux pokaże, jak przygotować wykwintne dania na różne okazje, a wyszukana sceneria doda jego potrawom smaku.

Przejdz do strony programu

00:40

Top Chef 21

odc. 11, 60 min.,
program rozrywkowy, Stany Zjednoczone, 2024, 60 min.

Szesnastu szefów kuchni walczy o tytuł Top Chefa i 250 tysięcy dolarów nagrody. Wielkie emocje gwarantowane.

Przejdz do strony programu

01:40

Bitwa na smaki: David vs Matteo

odc. 1, 30 min.,
program rozrywkowy, Polska, 2018, 30 min.
Prowadzący:
David Gaboriaud , Matteo Brunetti

Croissant czy cornetto? Brie czy parmezan? Quiche czy pizza? Dwaj kucharze wywodzący się z różnych kultur kulinarnych, czyli Włoch Matteo Brunetti i Francuz David Gaboriaud, skrzyżują noże, aby sprawdzić, kto lepiej poradzi sobie z kulinarnymi wyzwaniami.

Przejdz do strony programu

02:10

Zielona rewolucja Marty Dymek 5

odc. 11, 35 min.,
magazyn ekonomiczny, Polska, 2017, 35 min.
Prowadzący:
Marta Dymek

Czy swojska brukselka może stać się tajskim przysmakiem? Marta Dymek już po raz piąty udowodni, że w jej kuchni nie ma rzeczy niemożliwych, a roślinne specjały mogą być równie pyszne, co te tradycyjne. Marta Dymek, autorka książek i blogerka, która rzuciła pracę w agencji reklamowej, żeby w całości poświęcić się tworzeniu bloga o wegańskiej kuchni - "Jadłonomia" po raz piąty podzieli się z widzami swoimi oryginalnymi pomysłami na roślinne potrawy.

Przejdz do strony programu

02:45

Zielona rewolucja Marty Dymek 5

odc. 12, 35 min.,
magazyn ekonomiczny, Polska, 2017, 35 min.
Prowadzący:
Marta Dymek

Czy swojska brukselka może stać się tajskim przysmakiem? Marta Dymek już po raz piąty udowodni, że w jej kuchni nie ma rzeczy niemożliwych, a roślinne specjały mogą być równie pyszne, co te tradycyjne. Marta Dymek, autorka książek i blogerka, która rzuciła pracę w agencji reklamowej, żeby w całości poświęcić się tworzeniu bloga o wegańskiej kuchni - "Jadłonomia" po raz piąty podzieli się z widzami swoimi oryginalnymi pomysłami na roślinne potrawy.

Przejdz do strony programu

03:20

Widelcem po mapie 3

odc. 8, 40 min.,
dokument, Polska, 2019, 40 min.
Prowadzący:
Damian Kordas, Jagna Niedzielska

Dwoje prowadzących, dwie osobowości, co tydzień inne miejsca wybierane przez internautów i widzów Kuchni+. Trzeci sezon "Widelcem po mapie" przyniesie mnóstwo nowości. Do Damiana Kordasa dołącza szefowa kuchni i doradca kulinarny Jagna Niedzielska. Cel pozostaje jednak niezmienny - stworzenie mapy godnych polecenia lokali, w których gotują ludzie pełni pasji.

Przejdz do strony programu

04:00

Jakubiak rozgryza…

odc. 17, 20 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2025, 20 min.
Prowadzący:
Tomasz Jakubiak

Kulinarne wyprawy z Tomkiem Jakubiakiem po krajach Europy i Azji.

Przejdz do strony programu

04:20

Widelcem po mapie 3

odc. 9, 35 min.,
dokument, Polska, 2019, 35 min.
Prowadzący:
Damian Kordas, Jagna Niedzielska

Dwoje prowadzących, dwie osobowości, co tydzień inne miejsca wybierane przez internautów i widzów Kuchni+. Trzeci sezon "Widelcem po mapie" przyniesie mnóstwo nowości. Do Damiana Kordasa dołącza szefowa kuchni i doradca kulinarny Jagna Niedzielska. Cel pozostaje jednak niezmienny - stworzenie mapy godnych polecenia lokali, w których gotują ludzie pełni pasji.

Przejdz do strony programu

04:55

David w Europie 4

odc. 4, 35 min.,
magazyn ekonomiczny, Polska, 2016, 35 min.
Prowadzący:
David Gaboriaud

Zapierające dech w piersiach krajobrazy w połączeniu z niezwykle bogatym smakiem lokalnych potraw. Miejscem, w które uda się francuski kucharz David Gaboriaud w czwartym sezonie swojego programu, będzie Półwysep Bałkański.

Przejdz do strony programu

05:30

David w Europie 4

odc. 5, 30 min.,
magazyn ekonomiczny, Polska, 2016, 30 min.
Prowadzący:
David Gaboriaud

Zapierające dech w piersiach krajobrazy w połączeniu z niezwykle bogatym smakiem lokalnych potraw. Miejscem, w które uda się francuski kucharz David Gaboriaud w czwartym sezonie swojego programu, będzie Półwysep Bałkański.

Przejdz do strony programu

Legenda:

bez ograniczeń wiekowych
od lat 7
od lat 12
od lat 16
JM język migowy
N napisy dialogowe
AD audiodeskrypcja


Organem właściwym w sprawach audiowizualnych jest Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji Skwer Ks. Kardynała Stefana Wyszyńskiego 9, 01-015 Warszawa tel. (22) 597-30-00; fax (22) 597-31-80 www.krrit.gov.pl

OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA