Program TV

Oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz! Sprawdź

pt. 03.10

06:00

ABC gotowania 4

odc. 10, 35 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2015, 35 min.
Prowadzący:
Marieta Marecka

Po raz czwarty Marieta Marecka zainspiruje tych początkujących i tych bardziej zaawansowanych kucharzy. Przybliży widzom proste i smaczne potrawy, które każdy może przygotować w swoim domu.

Przejdz do strony programu

06:35

ABC gotowania 4

odc. 11, 35 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2015, 35 min.
Prowadzący:
Marieta Marecka

Po raz czwarty Marieta Marecka zainspiruje tych początkujących i tych bardziej zaawansowanych kucharzy. Przybliży widzom proste i smaczne potrawy, które każdy może przygotować w swoim domu.

Przejdz do strony programu

07:10

U sąsiadów w kuchni 14

odc. 5, 30 min.,
dokument, Francja, Niemcy, 2023, 30 min.

Dalszy ciąg kulinarnej podróży dookoła świata szlakiem lokalnych smaków.

Przejdz do strony programu

07:40

U sąsiadów w kuchni 14

odc. 6, 35 min.,
dokument, Francja, Niemcy, 2023, 35 min.

Dalszy ciąg kulinarnej podróży dookoła świata szlakiem lokalnych smaków.

Przejdz do strony programu

08:15

Telesprzedaż

120 min.
zakupy, Polska, 2023, 120 min.

10:15

W ogródku warzywnym Julie

odc. 10, 60 min.,
magazyn ekonomiczny, Francja, 2023, 60 min.
Prowadzący:
Julie Andrieu

Julie Andrieu zakłada ogród warzywny, by zawsze mieć pod ręką świeże i zdrowe składniki.

Przejdz do strony programu

11:15

Telesprzedaż

60 min.
zakupy, Polska, 2023, 60 min.

12:15

m jak mięso

odc. 2, 35 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2019, 35 min.
Prowadzący:
Andrzej Andrzejczak, Jurek Sobieniak

Przeciętny Polak zjada prawie 80 kilogramów mięsa rocznie. Dla jednych to po prostu dużo jedzenia, a dla drugich - szerokie spektrum możliwości kulinarnych. Warto wiedzieć, jak je wykorzystać!

Przejdz do strony programu

12:50

Zgrillowani

odc. 8, 30 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2021, 30 min.
Prowadzący:
Andrzej Andrzejczak, Jurek Sobieniak

W tej dyscyplinie nie mamy sobie równych. Gdy tylko robi się cieplej, Polacy zaczynają wielkie grillowanie.

Przejdz do strony programu

13:20

Jamie Oliver - jednogarnkowe cuda

odc. 1, 30 min.,
sztuka kulinarna, Wielka Brytania, 2022, 30 min.
Prowadzący:
Jamie Oliver

Pochwała kulinarnej prostoty, czyli jak minimalnym wysiłkiem osiągnąć smakowity efekt.

Przejdz do strony programu

13:50

Jamie Oliver - jednogarnkowe cuda

odc. 2, 30 min.,
sztuka kulinarna, Wielka Brytania, 2022, 30 min.
Prowadzący:
Jamie Oliver

Pochwała kulinarnej prostoty, czyli jak minimalnym wysiłkiem osiągnąć smakowity efekt.

Przejdz do strony programu

14:20

David Rocco w zaciszu domowej kuchni

odc. 6, 30 min.,
sztuka kulinarna, Kanada, 2021, 30 min.
Prowadzący:
David Rocco

David Rocco zaprasza do swojej domowej kuchni, aby podzielić się przepisami na ulubione dania.

Przejdz do strony programu

14:50

Jakubiak rozgryza Polskę

odc. 8, 35 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2021, 35 min.
Prowadzący:
Tomasz Jakubiak

Tomasz Jakubiak powraca z nowym programem, w którym przedstawia szlagiery kuchni polskiej w różnych odsłonach.

Przejdz do strony programu

15:25

Jakubiak rozgryza Polskę

odc. 9, 30 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2021, 30 min.
Prowadzący:
Tomasz Jakubiak

Tomasz Jakubiak powraca z nowym programem, w którym przedstawia szlagiery kuchni polskiej w różnych odsłonach.

Przejdz do strony programu

15:55

Hiszpańskim szlakiem z Gonzalo

odc. 10, 60 min.,
dokument, Hiszpania, 2021, 60 min.

Szef kuchni Gonzalo D’Ambrosio zabiera nas w podróż po Hiszpanii, szlakiem lokalnych potraw, tradycji i przysmaków.

Przejdz do strony programu

16:55

Zgrillowani 3

odc. 8, 25 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2023, 25 min.
Prowadzący:
Andrzej Andrzejczak, Jurek Sobieniak

Tym razem Andrzej i Jurek grillują w górach i nad morzem, otoczeni śniegiem i bujną zielenią. Bo grill sprawdza się w każdej scenerii.

Przejdz do strony programu

17:20

Comfort Food

odc. 1, 30 min.,
dokument, Kanada, 2023, 30 min.

Spencer Watts dzieli się przepisami na pyszne, proste i apetyczne dania. Gotowanie z nim to czysta przyjemność!

Przejdz do strony programu

17:50

Wyjątkowe smaki miast 4

odc. 4, 60 min.,
dokument, Wielka Brytania, 2023, 60 min.

18:50

m jak mięso 6

odc. 1, 30 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2023, 30 min.
Prowadzący:
Andrzej Andrzejczak, Jurek Sobieniak

Szóste spotkanie ze specjalistami od przyrządzania mięsa na wszelkie sposoby.

Przejdz do strony programu

19:20

m jak mięso 6

odc. 2, 30 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2023, 30 min.
Prowadzący:
Andrzej Andrzejczak, Jurek Sobieniak

Szóste spotkanie ze specjalistami od przyrządzania mięsa na wszelkie sposoby.

Przejdz do strony programu

19:50

Jamie Oliver: gotuj sezonowo

odc. 6, 55 min.,
magazyn, Wielka Brytania, 2024, 55 min.
Prowadzący:
Jamie Oliver

Cztery pory roku w kuchni Jamiego Olivera, czyli jak optymalnie wykorzystać sezonowe składniki, by jeść smacznie i zdrowo.

Przejdz do strony programu

20:45

Jakubiak rozgryza…

odc. 14, 15 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2025, 15 min.
Prowadzący:
Tomasz Jakubiak

Kulinarne wyprawy z Tomkiem Jakubiakiem po krajach Europy i Azji.

Przejdz do strony programu

21:00

Anthony Bourdain: miejsca nieznane 6

odc. 3, 50 min., , N
dokument, Stany Zjednoczone, 2015, 50 min.
Prowadzący:
Anthony Bourdain

Anthony'ego Bourdaina nie trzeba przedstawiać. To człowiek tak wyrazisty i jednocześnie otwarty, że programy z jego udziałem pokochali widzowie na całym świecie. W szóstej serii jego autorskiego programu amerykański szef kuchni na nowo odkryje miejsca, o których nawet jeśli już słyszeliście to mieliście ich zupełnie inny obraz.

Przejdz do strony programu

21:50

Anthony Bourdain: miejsca nieznane 6

odc. 4, 50 min., , N
dokument, Stany Zjednoczone, 2015, 50 min.
Prowadzący:
Anthony Bourdain

Anthony'ego Bourdaina nie trzeba przedstawiać. To człowiek tak wyrazisty i jednocześnie otwarty, że programy z jego udziałem pokochali widzowie na całym świecie. W szóstej serii jego autorskiego programu amerykański szef kuchni na nowo odkryje miejsca, o których nawet jeśli już słyszeliście to mieliście ich zupełnie inny obraz.

Przejdz do strony programu

22:40

Anthony Bourdain: miejsca nieznane 6

odc. 5, 50 min., , N
dokument, Stany Zjednoczone, 2015, 50 min.
Prowadzący:
Anthony Bourdain

Anthony'ego Bourdaina nie trzeba przedstawiać. To człowiek tak wyrazisty i jednocześnie otwarty, że programy z jego udziałem pokochali widzowie na całym świecie. W szóstej serii jego autorskiego programu amerykański szef kuchni na nowo odkryje miejsca, o których nawet jeśli już słyszeliście to mieliście ich zupełnie inny obraz.

Przejdz do strony programu

23:30

Przepisy Ainsleya na dobry nastrój 2

odc. 4, 55 min.,
magazyn, Wielka Brytania, 2021, 55 min.
Prowadzący:
Ainsley Harriott

Ainsley Harriott po raz kolejny udowadnia, że gotowanie może być przyjemnością i źródłem radości, podobnie jak jedzenie.

Przejdz do strony programu

00:25

Słodka jak Sugar 2

odc. 7, 25 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2024, 25 min.
Prowadzący:
Sugarlady Agata Stankiewicz

Sugarlady powraca z kolejną porcją przepisów na niesamowite słodkości.

Przejdz do strony programu

00:50

Jakubiak rozgryza…

odc. 14, 15 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2025, 15 min.
Prowadzący:
Tomasz Jakubiak

Kulinarne wyprawy z Tomkiem Jakubiakiem po krajach Europy i Azji.

Przejdz do strony programu

01:05

Kucharskiego pomysł na kuchnię

odc. 5, 30 min.,
magazyn ekonomiczny, Polska, 2018, 30 min.
Prowadzący:
Piotr Kucharski

Jedzenie to jedna z największych przyjemności człowieka. Niestety nie każdy z nas posiada naturalną skłonność do eksperymentowania i wiedzę, jak gotować. Z pomocą przychodzi Piotr Kucharski, który pokaże, jak przełamać kulinarną rutynę.

Przejdz do strony programu

01:35

Kucharskiego pomysł na kuchnię

odc. 6, 35 min.,
magazyn ekonomiczny, Polska, 2018, 35 min.
Prowadzący:
Piotr Kucharski

Jedzenie to jedna z największych przyjemności człowieka. Niestety nie każdy z nas posiada naturalną skłonność do eksperymentowania i wiedzę, jak gotować. Z pomocą przychodzi Piotr Kucharski, który pokaże, jak przełamać kulinarną rutynę.

Przejdz do strony programu

02:10

Zielona rewolucja Marty Dymek 5

odc. 9, 35 min.,
magazyn ekonomiczny, Polska, 2017, 35 min.
Prowadzący:
Marta Dymek

Czy swojska brukselka może stać się tajskim przysmakiem? Marta Dymek już po raz piąty udowodni, że w jej kuchni nie ma rzeczy niemożliwych, a roślinne specjały mogą być równie pyszne, co te tradycyjne. Marta Dymek, autorka książek i blogerka, która rzuciła pracę w agencji reklamowej, żeby w całości poświęcić się tworzeniu bloga o wegańskiej kuchni - "Jadłonomia" po raz piąty podzieli się z widzami swoimi oryginalnymi pomysłami na roślinne potrawy.

Przejdz do strony programu

02:45

Zielona rewolucja Marty Dymek 5

odc. 10, 35 min.,
magazyn ekonomiczny, Polska, 2017, 35 min.
Prowadzący:
Marta Dymek

Czy swojska brukselka może stać się tajskim przysmakiem? Marta Dymek już po raz piąty udowodni, że w jej kuchni nie ma rzeczy niemożliwych, a roślinne specjały mogą być równie pyszne, co te tradycyjne. Marta Dymek, autorka książek i blogerka, która rzuciła pracę w agencji reklamowej, żeby w całości poświęcić się tworzeniu bloga o wegańskiej kuchni - "Jadłonomia" po raz piąty podzieli się z widzami swoimi oryginalnymi pomysłami na roślinne potrawy.

Przejdz do strony programu

03:20

Widelcem po mapie 3

odc. 7, 35 min.,
dokument, Polska, 2019, 35 min.
Prowadzący:
Damian Kordas, Jagna Niedzielska

Dwoje prowadzących, dwie osobowości, co tydzień inne miejsca wybierane przez internautów i widzów Kuchni+. Trzeci sezon "Widelcem po mapie" przyniesie mnóstwo nowości. Do Damiana Kordasa dołącza szefowa kuchni i doradca kulinarny Jagna Niedzielska. Cel pozostaje jednak niezmienny - stworzenie mapy godnych polecenia lokali, w których gotują ludzie pełni pasji.

Przejdz do strony programu

03:55

Jakubiak rozgryza…

odc. 16, 25 min.,
sztuka kulinarna, Polska, 2025, 25 min.
Prowadzący:
Tomasz Jakubiak

Kulinarne wyprawy z Tomkiem Jakubiakiem po krajach Europy i Azji.

Przejdz do strony programu

04:20

Widelcem po mapie 3

odc. 8, 35 min.,
dokument, Polska, 2019, 35 min.
Prowadzący:
Damian Kordas, Jagna Niedzielska

Dwoje prowadzących, dwie osobowości, co tydzień inne miejsca wybierane przez internautów i widzów Kuchni+. Trzeci sezon "Widelcem po mapie" przyniesie mnóstwo nowości. Do Damiana Kordasa dołącza szefowa kuchni i doradca kulinarny Jagna Niedzielska. Cel pozostaje jednak niezmienny - stworzenie mapy godnych polecenia lokali, w których gotują ludzie pełni pasji.

Przejdz do strony programu

04:55

David w Europie 4

odc. 2, 35 min.,
magazyn ekonomiczny, Polska, 2016, 35 min.
Prowadzący:
David Gaboriaud

Zapierające dech w piersiach krajobrazy w połączeniu z niezwykle bogatym smakiem lokalnych potraw. Miejscem, w które uda się francuski kucharz David Gaboriaud w czwartym sezonie swojego programu, będzie Półwysep Bałkański.

Przejdz do strony programu

05:30

David w Europie 4

odc. 3, 30 min.,
magazyn ekonomiczny, Polska, 2016, 30 min.
Prowadzący:
David Gaboriaud

Zapierające dech w piersiach krajobrazy w połączeniu z niezwykle bogatym smakiem lokalnych potraw. Miejscem, w które uda się francuski kucharz David Gaboriaud w czwartym sezonie swojego programu, będzie Półwysep Bałkański.

Przejdz do strony programu

Legenda:

bez ograniczeń wiekowych
od lat 7
od lat 12
od lat 16
JM język migowy
N napisy dialogowe
AD audiodeskrypcja


Organem właściwym w sprawach audiowizualnych jest Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji Skwer Ks. Kardynała Stefana Wyszyńskiego 9, 01-015 Warszawa tel. (22) 597-30-00; fax (22) 597-31-80 www.krrit.gov.pl

OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA