Program TV
Oglądaj jak chcesz i kiedy chcesz! Sprawdź
pt. 03.10
06:00

ABC gotowania 4
odc. 10, 35 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2015, 35 min.
- Prowadzący:
- Marieta Marecka
Po raz czwarty Marieta Marecka zainspiruje tych początkujących i tych bardziej zaawansowanych kucharzy. Przybliży widzom proste i smaczne potrawy, które każdy może przygotować w swoim domu.
Przejdz do strony programu06:35

ABC gotowania 4
odc. 11, 35 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2015, 35 min.
- Prowadzący:
- Marieta Marecka
Po raz czwarty Marieta Marecka zainspiruje tych początkujących i tych bardziej zaawansowanych kucharzy. Przybliży widzom proste i smaczne potrawy, które każdy może przygotować w swoim domu.
Przejdz do strony programu07:10

U sąsiadów w kuchni 14
odc. 5, 30 min.,
- dokument, Francja, Niemcy, 2023, 30 min.
Dalszy ciąg kulinarnej podróży dookoła świata szlakiem lokalnych smaków.
Przejdz do strony programu07:40

U sąsiadów w kuchni 14
odc. 6, 35 min.,
- dokument, Francja, Niemcy, 2023, 35 min.
Dalszy ciąg kulinarnej podróży dookoła świata szlakiem lokalnych smaków.
Przejdz do strony programu10:15

W ogródku warzywnym Julie
odc. 10, 60 min.,
- magazyn ekonomiczny, Francja, 2023, 60 min.
- Prowadzący:
- Julie Andrieu
Julie Andrieu zakłada ogród warzywny, by zawsze mieć pod ręką świeże i zdrowe składniki.
Przejdz do strony programu12:15

m jak mięso
odc. 2, 35 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2019, 35 min.
- Prowadzący:
- Andrzej Andrzejczak, Jurek Sobieniak
Przeciętny Polak zjada prawie 80 kilogramów mięsa rocznie. Dla jednych to po prostu dużo jedzenia, a dla drugich - szerokie spektrum możliwości kulinarnych. Warto wiedzieć, jak je wykorzystać!
Przejdz do strony programu12:50

Zgrillowani
odc. 8, 30 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2021, 30 min.
- Prowadzący:
- Andrzej Andrzejczak, Jurek Sobieniak
W tej dyscyplinie nie mamy sobie równych. Gdy tylko robi się cieplej, Polacy zaczynają wielkie grillowanie.
Przejdz do strony programu13:20

Jamie Oliver - jednogarnkowe cuda
odc. 1, 30 min.,
- sztuka kulinarna, Wielka Brytania, 2022, 30 min.
- Prowadzący:
- Jamie Oliver
Pochwała kulinarnej prostoty, czyli jak minimalnym wysiłkiem osiągnąć smakowity efekt.
Przejdz do strony programu13:50

Jamie Oliver - jednogarnkowe cuda
odc. 2, 30 min.,
- sztuka kulinarna, Wielka Brytania, 2022, 30 min.
- Prowadzący:
- Jamie Oliver
Pochwała kulinarnej prostoty, czyli jak minimalnym wysiłkiem osiągnąć smakowity efekt.
Przejdz do strony programu14:20

David Rocco w zaciszu domowej kuchni
odc. 6, 30 min.,
- sztuka kulinarna, Kanada, 2021, 30 min.
- Prowadzący:
- David Rocco
David Rocco zaprasza do swojej domowej kuchni, aby podzielić się przepisami na ulubione dania.
Przejdz do strony programu14:50

Jakubiak rozgryza Polskę
odc. 8, 35 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2021, 35 min.
- Prowadzący:
- Tomasz Jakubiak
Tomasz Jakubiak powraca z nowym programem, w którym przedstawia szlagiery kuchni polskiej w różnych odsłonach.
Przejdz do strony programu15:25

Jakubiak rozgryza Polskę
odc. 9, 30 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2021, 30 min.
- Prowadzący:
- Tomasz Jakubiak
Tomasz Jakubiak powraca z nowym programem, w którym przedstawia szlagiery kuchni polskiej w różnych odsłonach.
Przejdz do strony programu15:55

Hiszpańskim szlakiem z Gonzalo
odc. 10, 60 min.,
- dokument, Hiszpania, 2021, 60 min.
Szef kuchni Gonzalo D’Ambrosio zabiera nas w podróż po Hiszpanii, szlakiem lokalnych potraw, tradycji i przysmaków.
Przejdz do strony programu16:55

Zgrillowani 3
odc. 8, 25 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2023, 25 min.
- Prowadzący:
- Andrzej Andrzejczak, Jurek Sobieniak
Tym razem Andrzej i Jurek grillują w górach i nad morzem, otoczeni śniegiem i bujną zielenią. Bo grill sprawdza się w każdej scenerii.
Przejdz do strony programu17:20

Comfort Food
odc. 1, 30 min.,
- dokument, Kanada, 2023, 30 min.
Spencer Watts dzieli się przepisami na pyszne, proste i apetyczne dania. Gotowanie z nim to czysta przyjemność!
Przejdz do strony programu17:50
18:50

m jak mięso 6
odc. 1, 30 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2023, 30 min.
- Prowadzący:
- Andrzej Andrzejczak, Jurek Sobieniak
Szóste spotkanie ze specjalistami od przyrządzania mięsa na wszelkie sposoby.
Przejdz do strony programu19:20

m jak mięso 6
odc. 2, 30 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2023, 30 min.
- Prowadzący:
- Andrzej Andrzejczak, Jurek Sobieniak
Szóste spotkanie ze specjalistami od przyrządzania mięsa na wszelkie sposoby.
Przejdz do strony programu19:50

Jamie Oliver: gotuj sezonowo
odc. 6, 55 min.,
- magazyn, Wielka Brytania, 2024, 55 min.
- Prowadzący:
- Jamie Oliver
Cztery pory roku w kuchni Jamiego Olivera, czyli jak optymalnie wykorzystać sezonowe składniki, by jeść smacznie i zdrowo.
Przejdz do strony programu20:45

Jakubiak rozgryza…
odc. 14, 15 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2025, 15 min.
- Prowadzący:
- Tomasz Jakubiak
Kulinarne wyprawy z Tomkiem Jakubiakiem po krajach Europy i Azji.
Przejdz do strony programu21:00

Anthony Bourdain: miejsca nieznane 6
odc. 3, 50 min.,
- dokument, Stany Zjednoczone, 2015, 50 min.
- Prowadzący:
- Anthony Bourdain
Anthony'ego Bourdaina nie trzeba przedstawiać. To człowiek tak wyrazisty i jednocześnie otwarty, że programy z jego udziałem pokochali widzowie na całym świecie. W szóstej serii jego autorskiego programu amerykański szef kuchni na nowo odkryje miejsca, o których nawet jeśli już słyszeliście to mieliście ich zupełnie inny obraz.
Przejdz do strony programu21:50

Anthony Bourdain: miejsca nieznane 6
odc. 4, 50 min.,
- dokument, Stany Zjednoczone, 2015, 50 min.
- Prowadzący:
- Anthony Bourdain
Anthony'ego Bourdaina nie trzeba przedstawiać. To człowiek tak wyrazisty i jednocześnie otwarty, że programy z jego udziałem pokochali widzowie na całym świecie. W szóstej serii jego autorskiego programu amerykański szef kuchni na nowo odkryje miejsca, o których nawet jeśli już słyszeliście to mieliście ich zupełnie inny obraz.
Przejdz do strony programu22:40

Anthony Bourdain: miejsca nieznane 6
odc. 5, 50 min.,
- dokument, Stany Zjednoczone, 2015, 50 min.
- Prowadzący:
- Anthony Bourdain
Anthony'ego Bourdaina nie trzeba przedstawiać. To człowiek tak wyrazisty i jednocześnie otwarty, że programy z jego udziałem pokochali widzowie na całym świecie. W szóstej serii jego autorskiego programu amerykański szef kuchni na nowo odkryje miejsca, o których nawet jeśli już słyszeliście to mieliście ich zupełnie inny obraz.
Przejdz do strony programu23:30

Przepisy Ainsleya na dobry nastrój 2
odc. 4, 55 min.,
- magazyn, Wielka Brytania, 2021, 55 min.
- Prowadzący:
- Ainsley Harriott
Ainsley Harriott po raz kolejny udowadnia, że gotowanie może być przyjemnością i źródłem radości, podobnie jak jedzenie.
Przejdz do strony programu00:25

Słodka jak Sugar 2
odc. 7, 25 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2024, 25 min.
- Prowadzący:
- Sugarlady Agata Stankiewicz
Sugarlady powraca z kolejną porcją przepisów na niesamowite słodkości.
Przejdz do strony programu00:50

Jakubiak rozgryza…
odc. 14, 15 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2025, 15 min.
- Prowadzący:
- Tomasz Jakubiak
Kulinarne wyprawy z Tomkiem Jakubiakiem po krajach Europy i Azji.
Przejdz do strony programu01:05

Kucharskiego pomysł na kuchnię
odc. 5, 30 min.,
- magazyn ekonomiczny, Polska, 2018, 30 min.
- Prowadzący:
- Piotr Kucharski
Jedzenie to jedna z największych przyjemności człowieka. Niestety nie każdy z nas posiada naturalną skłonność do eksperymentowania i wiedzę, jak gotować. Z pomocą przychodzi Piotr Kucharski, który pokaże, jak przełamać kulinarną rutynę.
Przejdz do strony programu01:35

Kucharskiego pomysł na kuchnię
odc. 6, 35 min.,
- magazyn ekonomiczny, Polska, 2018, 35 min.
- Prowadzący:
- Piotr Kucharski
Jedzenie to jedna z największych przyjemności człowieka. Niestety nie każdy z nas posiada naturalną skłonność do eksperymentowania i wiedzę, jak gotować. Z pomocą przychodzi Piotr Kucharski, który pokaże, jak przełamać kulinarną rutynę.
Przejdz do strony programu02:10

Zielona rewolucja Marty Dymek 5
odc. 9, 35 min.,
- magazyn ekonomiczny, Polska, 2017, 35 min.
- Prowadzący:
- Marta Dymek
Czy swojska brukselka może stać się tajskim przysmakiem? Marta Dymek już po raz piąty udowodni, że w jej kuchni nie ma rzeczy niemożliwych, a roślinne specjały mogą być równie pyszne, co te tradycyjne. Marta Dymek, autorka książek i blogerka, która rzuciła pracę w agencji reklamowej, żeby w całości poświęcić się tworzeniu bloga o wegańskiej kuchni - "Jadłonomia" po raz piąty podzieli się z widzami swoimi oryginalnymi pomysłami na roślinne potrawy.
Przejdz do strony programu02:45

Zielona rewolucja Marty Dymek 5
odc. 10, 35 min.,
- magazyn ekonomiczny, Polska, 2017, 35 min.
- Prowadzący:
- Marta Dymek
Czy swojska brukselka może stać się tajskim przysmakiem? Marta Dymek już po raz piąty udowodni, że w jej kuchni nie ma rzeczy niemożliwych, a roślinne specjały mogą być równie pyszne, co te tradycyjne. Marta Dymek, autorka książek i blogerka, która rzuciła pracę w agencji reklamowej, żeby w całości poświęcić się tworzeniu bloga o wegańskiej kuchni - "Jadłonomia" po raz piąty podzieli się z widzami swoimi oryginalnymi pomysłami na roślinne potrawy.
Przejdz do strony programu03:20

Widelcem po mapie 3
odc. 7, 35 min.,
- dokument, Polska, 2019, 35 min.
- Prowadzący:
- Damian Kordas, Jagna Niedzielska
Dwoje prowadzących, dwie osobowości, co tydzień inne miejsca wybierane przez internautów i widzów Kuchni+. Trzeci sezon "Widelcem po mapie" przyniesie mnóstwo nowości. Do Damiana Kordasa dołącza szefowa kuchni i doradca kulinarny Jagna Niedzielska. Cel pozostaje jednak niezmienny - stworzenie mapy godnych polecenia lokali, w których gotują ludzie pełni pasji.
Przejdz do strony programu03:55

Jakubiak rozgryza…
odc. 16, 25 min.,
- sztuka kulinarna, Polska, 2025, 25 min.
- Prowadzący:
- Tomasz Jakubiak
Kulinarne wyprawy z Tomkiem Jakubiakiem po krajach Europy i Azji.
Przejdz do strony programu04:20

Widelcem po mapie 3
odc. 8, 35 min.,
- dokument, Polska, 2019, 35 min.
- Prowadzący:
- Damian Kordas, Jagna Niedzielska
Dwoje prowadzących, dwie osobowości, co tydzień inne miejsca wybierane przez internautów i widzów Kuchni+. Trzeci sezon "Widelcem po mapie" przyniesie mnóstwo nowości. Do Damiana Kordasa dołącza szefowa kuchni i doradca kulinarny Jagna Niedzielska. Cel pozostaje jednak niezmienny - stworzenie mapy godnych polecenia lokali, w których gotują ludzie pełni pasji.
Przejdz do strony programu04:55

David w Europie 4
odc. 2, 35 min.,
- magazyn ekonomiczny, Polska, 2016, 35 min.
- Prowadzący:
- David Gaboriaud
Zapierające dech w piersiach krajobrazy w połączeniu z niezwykle bogatym smakiem lokalnych potraw. Miejscem, w które uda się francuski kucharz David Gaboriaud w czwartym sezonie swojego programu, będzie Półwysep Bałkański.
Przejdz do strony programu05:30

David w Europie 4
odc. 3, 30 min.,
- magazyn ekonomiczny, Polska, 2016, 30 min.
- Prowadzący:
- David Gaboriaud
Zapierające dech w piersiach krajobrazy w połączeniu z niezwykle bogatym smakiem lokalnych potraw. Miejscem, w które uda się francuski kucharz David Gaboriaud w czwartym sezonie swojego programu, będzie Półwysep Bałkański.
Przejdz do strony programu



Organem właściwym w sprawach audiowizualnych jest Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji Skwer Ks. Kardynała Stefana Wyszyńskiego 9, 01-015 Warszawa tel. (22) 597-30-00; fax (22) 597-31-80 www.krrit.gov.pl