Ananas z kolendrą
   
                                    
                    
                Oceń przepis:
                        - Seria kulinarna:
 - Domowy kucharz (odc.19)
 - Trudność:
 - łatwe
 - Rodzaj dania:
 - Desery
 - Ilość osób:
 - 4
 
Składniki:
- 1 dojrzały ananas
 - obrany i pokrojony na kawałki
 - 2 garści liści kolendry
 - plus kilka kawałków gałązek do przybrania
 - ½ szklanki cukru
 - 3-4 łyżki wiórków kokosowych
 
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
                        
                        Wrzuć kolendrę i cukier do malaksera, miksuj używając funkcji „pulse”, aż osiągniesz konsystencję grubego piasku. Wymieszaj ananasa z większością kolendrowego cukru, resztę zachowaj jako przybranie. Podaj w miskach przybrane resztą cukru, gałązkami kolendry i wiórkami kokosowymi.
					
                                Dołącz do CANAL+ i oglądaj
                                
                                jak chcesz i kiedy chcesz!
                            
                            - Sprawdź
 - albo
 - 
                                        
                                            
                                            TV SAT +Sprawdź
 
                                Nie wiesz jaką ofertę wybrać?  Sprawdź porównanie!
                            
                        Zobacz również...
            OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W