Coleslaw

Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Domowy kucharz (odc.121)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Sałatki, sałaty i surówki
- Kuchnia świata:
- Kuchnia Ameryki Północnej
Składniki:
- 1/2 szklanki octu jabłkowego
- 1/2 szklanki żółtej musztardy
- 1/2 szklanki cukru
- 1/2 główki kapusty
- bez głąba i drobno pokrojonej lub poszatkowanej
- 1 czerwona papryka
- pozbawiona gniazda nasiennego
- drobno pokrojona
- 1 czerwona cebula
- obrana i drobno pokrojona w plastry
- 3 marchewki
- obrane i utarte
- sól morska i świeżo zmielony czarny pieprz do smaku
Kalkulator kulinarny
Przelicznik produktów
Wybierz produkt
1 szklanka ma pojemność 250 ml
1 łyżka ma pojemność 15 ml
1 łyżeczka ma pojemność 5 ml
Przelicznik wag
jednostka
jednostka
gram
Przelicznik pojemności
jednostka
jednostka
mililitr
Przelicznik temperatur
Przelicznik foremek
Twoja foremka
Foremka z przepisu
Przygotowanie:
Ocet, musztardę i cukier ukręcić na dressing. Kapustę, paprykę, cebulę i marchewki przełożyć do dużej miski. Dodać sos i dobrze wymieszać. Doprawić solą i pieprzem. Podawać natychmiast lub włożyć do lodówki, żeby smaki się przegryzły.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W