Idealne jajko sadzone
 
                                    
                    
                Oceń przepis:
                        Przygotował:
Lucinda Scala Quinn
- Seria kulinarna:
- Łatwe przepisy na wielki apetyt
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Inne
Składniki:
- ½ łyżeczki masła
- 1 duże jajko
- 1 łyżeczka wody
- sól i świeżo zmielony czarny pieprz
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
                        
                        Na dość dużym ogniu rozgrzać małą żeliwną patelnię. Włożyć na nią masło i kiedy zacznie się topić, wbić jajko. Wlać wodę, zmniejszyć ogień, przykryć pokrywką i smażyć 1 minutę. Wyjąć jajko z patelni, doprawić solą, pieprzem, i podawać.
					
                                Dołącz do CANAL+ i oglądaj
                                 jak chcesz i kiedy chcesz!
                                jak chcesz i kiedy chcesz!
                            
                            - Sprawdź
- albo
- 
                                        
                                            
                                            TV SAT +Sprawdź
                                Nie wiesz jaką ofertę wybrać?  Sprawdź porównanie!
                            
                        Zobacz również...
            OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W 
        
        
     
                         Andrzej  Andrzejczak
 Andrzej  Andrzejczak 
  
                     
                         
                         
                         
                         
                         
                         Jola Słoma
 Jola Słoma 
                         
                         
                         Sophie Dahl
 Sophie Dahl 
                         Piotr Przykaza
 Piotr Przykaza 
                         Annabel  Langbein
 Annabel  Langbein