Kanapka z grillowaną wołowiną
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 10)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Dania z grilla
- Ilość osób:
- 1
Przygotowanie:
Składniki:4 plastry bekonu
100 g plastrów grillowanej wołowiny
krążki cebulowe
3 plastry sera
100 g solonego masła
3 kromki chleba na zakwasie
1 łyżka angielskiej musztardy
1 łyżka musztardy dijońskiej
1 liść sałaty lodowej
Przygotowanie:
Bekon podsmażyć na chrupiąco.
Chleb posmarować masłem. Na jedną kromkę nałożyć musztardę dijońską, na drugą angielską. Dodać bekon i plastry sera. Przykryć kromką chleba, wołowiną i krążkami cebulowymi. Dołożyć liść sałaty i ostatnią kromkę. Spiąć całość szpadkami.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W