Kukurydza z meksykańskim sosem
 
                                    
                    
                Oceń przepis:
                        - Seria kulinarna:
- Żołądek czy rozsądek? 3 (odc. 26)
- Trudność:
- łatwe
Przygotowanie:
Składniki:
2 kolby kukurydzy
6 chili
2 pomidory
2 ząbki czosnku
łyżeczka uprażonego kminu
łyżeczka wędzonej papryki
łyżeczka soli
sok z połowy limetki
natka kolendry
Przygotowanie:
Chili i pomidory upiec na grillu. Ostudzić i obrać ze skórki. Zmiksować z dodatkiem czosnku, kminu i wędzonej papryki. Doprawić do smaku solą i sokiem z limetki. Kukurydzę piec na grillu przez 3 minuty z każdej strony. Przyprawić, polać sosem i przybrać natką kolendry.
                                Dołącz do CANAL+ i oglądaj
                                 jak chcesz i kiedy chcesz!
                                jak chcesz i kiedy chcesz!
                            
                            - Sprawdź
- albo
- 
                                        
                                            
                                            TV SAT +Sprawdź
                                Nie wiesz jaką ofertę wybrać?  Sprawdź porównanie!
                            
                        
            OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W 
        
        
     
                         David Gaboriaud
 David Gaboriaud  
                         
                         Si King
 Si King 
                         Marieta  Marecka
 Marieta  Marecka 
                         
                         Vienio
   Vienio