Linguine z nogaczem i sos pomarańczowo-estragonowy
 
                                    
                    
                Oceń przepis:
                        Przygotował:
Gary Rhodes
- Seria kulinarna:
- Gary Rhodes w kuchni przez cały rok (odc.2)
- Trudność:
- trudne
- Rodzaj dania:
- Owoce morza
Przygotowanie:
                        
                        Kraby wrzuć do wrzątku i gotuj przez 8 minut. Następnie wyjmij białe i brązowe mięso, trzymaj je oddzielnie. Zachowaj też pancerze, które należy umyć, i podzielone odnóża. Sprawdzić dokładnie białe mięso, czy nie zaplątał się ostry odłamek pancerza i podziel na apetyczne cząstki.
					
                                Dołącz do CANAL+ i oglądaj
                                 jak chcesz i kiedy chcesz!
                                jak chcesz i kiedy chcesz!
                            
                            - Sprawdź
- albo
- 
                                        
                                            
                                            TV SAT +Sprawdź
                                Nie wiesz jaką ofertę wybrać?  Sprawdź porównanie!
                            
                        Owoce morza
            OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W 
        
        
     
                         Marieta  Marecka
 Marieta  Marecka 
  
                     
                         Si King
 Si King 
                         Tomasz Jakubiak
 Tomasz Jakubiak 
                         David Gaboriaud
 David Gaboriaud  
                         
                         Agnieszka Kręglicka
 Agnieszka Kręglicka 
                         
                         
                         
                         
                         Piotr Przykaza
 Piotr Przykaza 
                         Laura Calder
 Laura Calder 
                         Andrzej Polan
 Andrzej Polan