Magdalenki
Oceń przepis:
Przygotował:
Sugarlady Agata Stankiewicz
- Seria kulinarna:
- Słodka jak Sugar 2 (odc. 8)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Ciasta i ciasteczka
- Kuchnia świata:
- Kuchnia francuska
Składniki:
- 2 jajka L
- 100 g cukru
- 100 g mąki pszennej tortowej
- 100 g masła
- 3 g proszku do pieczenia
- skórka z 1 cytryny
- 1 łyżeczka pasty waniliowej
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Jajka ubij z cukrem. Dodaj do nich pastę waniliową. Do ubitych jajek wsyp mąkę, proszek do pieczenia i skórkę cytrynową. Delikatnie wymieszaj za pomocą szpatuły. Dodaj rozpuszczone, ale przestudzone masło.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W