Nerkowce z chili
 
   
                                    
                    
                Oceń przepis:
                        - Seria kulinarna:
- Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 9)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Przekąski
- Ilość osób:
- 4
Przygotowanie:
Składniki:500 g nerkowców
4 białka
1 łyżeczka pieprzu kajeńskiego
2 łyżeczki soli w płatkach
2 łyżki wędzonej papryki
Przygotowanie:
Nerkowce obtoczyć w papryce, pieprzu kajeńskim i soli. Białka ubić na sztywną pianę. Orzechy zanurzyć w pianie, a następnie rozłożyć na blasze. Piec 16 minut w temperaturze 160°C.
                                Dołącz do CANAL+ i oglądaj
                                 jak chcesz i kiedy chcesz!
                                jak chcesz i kiedy chcesz!
                            
                            - Sprawdź
- albo
- 
                                        
                                            
                                            TV SAT +Sprawdź
                                Nie wiesz jaką ofertę wybrać?  Sprawdź porównanie!
                            
                        
            OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W 
        
        
     
                         Ainsley Harriott
 Ainsley Harriott 
                         Tomasz Jakubiak
 Tomasz Jakubiak 
                         
                         David Gaboriaud
 David Gaboriaud  
                         
                         
                         Matteo Brunetti
 Matteo Brunetti