Pasta z wędzonej makreli

Pasta z wędzonej makreli
Oceń przepis:
28 ocen Średnia ocena: 3.20

Przygotował:

Marieta Marecka

Seria kulinarna:
ABC GOTOWANIA
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Sosy, kremy, pasty

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Makrelę, musztardę, majonez, kapary, pieprz i bazylię wrzucamy do malaksera. Miksujemy wszystko krótko. Przekładamy do miseczki. Rzodkiewkę drobno kroimy, podobnie cebulkę i dodajemy do pasty rybnej. Mieszamy z pastą i ew. doprawiamy jeszcze do smaku. Gotowe!

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA