Płonące czereśnie
 
                                    
                    
                Oceń przepis:
                        Przygotował:
Ricardo Larrivee
- Seria kulinarna:
- Ricardo i przyjaciele (odc. 6)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Desery
- Ilość osób:
- 4
Składniki:
- 1 łyżka stołowa masła
- 398 g czereśni (najlepiej Bing) w kompocie
- odsączonych
- 1 łyżka stołowa cukru
- 2 łyżki stołowe ciemnego rumu
- lody waniliowe
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
                        
                        Na patelni roztop masło. Dodaj czereśnie i cukier. Smaż na silnym ogniu przez 2 minuty. Dolej rum i podpal. Odparowuj przez minutę. Podawaj gorące z lodami.
					
                                Dołącz do CANAL+ i oglądaj
                                 jak chcesz i kiedy chcesz!
                                jak chcesz i kiedy chcesz!
                            
                            - Sprawdź
- albo
- 
                                        
                                            
                                            TV SAT +Sprawdź
                                Nie wiesz jaką ofertę wybrać?  Sprawdź porównanie!
                            
                        
            OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W 
        
        
     
                         Marieta  Marecka
 Marieta  Marecka 
  
                     
                         Si King
 Si King 
                         
                         
                         Jacek Sikora
 Jacek Sikora 
                         Matteo Brunetti
 Matteo Brunetti 
                         
                         Agnieszka Kręglicka
 Agnieszka Kręglicka 
                         
                         
                         Tomasz Deker
 Tomasz Deker 
                         Bożena Sikoń
 Bożena Sikoń