Składniki:
- bochenek chleba rodzynkowego
- bochenek chleba pszennego
- masło
- pół filiżanki rodzynek
- łyżeczka cynamonu
- pół filiżanki brązowego cukru
- 6 lekko ubitych jaj
- 600 ml śmietany
- 300 ml mleka
- łyżeczka ekstraktu waniliowego
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
                        
                        Chleb pokroić i każdą kromkę posmarować masłem. Naczynie do zapieka
					
                                Dołącz do CANAL+ i oglądaj
                                 jak chcesz i kiedy chcesz!
                                jak chcesz i kiedy chcesz!
                            
                            - Sprawdź
- albo
- 
                                        
                                            
                                            TV SAT +Sprawdź
                                Nie wiesz jaką ofertę wybrać?  Sprawdź porównanie!
                            
                        
            OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W 
        
        
     
                         Marieta  Marecka
 Marieta  Marecka 
                                    
                    
                 
                         Donna Hay
 Donna Hay 
                         Marta Dymek
 Marta Dymek 
                         Tomasz Jakubiak
 Tomasz Jakubiak 
                         
                        