Sok z wiśni
                
                    
                Oceń przepis:
                        Przygotował:
Maryla Musidłowska
- Seria kulinarna:
 - Spiżarnia Maryli (odc.2)
 - Trudność:
 - łatwe
 - Rodzaj dania:
 - Przetwory
 - Kuchnia świata:
 - Kuchnia międzynarodowa
 
Przygotowanie:
                        
                        W sokowirówce odwirować sok z wiśni i wymieszać go z cukrem. Wlać sok do słoików wypieczonych w piekarniku i dokładnie zakręcić wygotowanymi pokrywkami. Garnek do pasteryzacji wyłożyć ściereczką i włożyć do niego sok w słoikach. Zalać wodą do 2/3 wysokości słoiczków i gotować około 20 minut.
					
                                Dołącz do CANAL+ i oglądaj
                                
                                jak chcesz i kiedy chcesz!
                            
                            - Sprawdź
 - albo
 - 
                                        
                                            
                                            TV SAT +Sprawdź
 
                                Nie wiesz jaką ofertę wybrać?  Sprawdź porównanie!
                            
                        Kuchnia międzynarodowa
            OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W