Sorbet ananasowo-kokosowy

Sorbet ananasowo-kokosowy
Oceń przepis:
16 ocen Średnia ocena: 4.30

Przygotował:

Jacek Sikora

Seria kulinarna:
Słodki drań 2 (odc.2)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Desery

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przelicznik produktów
Wybierz produkt


1 szklanka ma pojemność 250 ml

1 łyżka ma pojemność 15 ml

1 łyżeczka ma pojemność 5 ml

Przelicznik wag

jednostka

jednostka
gram
Przelicznik pojemności

jednostka

jednostka
mililitr
Przelicznik temperatur

Przelicznik foremek
Twoja foremka

Foremka z przepisu

Przygotowanie:

Do blendera wrzucić wszystkie składniki i zmiksować na gładką masę. Przełożyć do łupiny orzecha i wstawić do zamrażalnika na ok. 30 do 40 minut. Sorbet warto przemieszać w trakcie procesu mrożenia.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA