Tosty z anchois

Oceń przepis:
Przygotował:
Laura Calder
- Seria kulinarna:
- Kuchnia francuska po prostu (odc.13)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Przekąski
Składniki:
- 110 g miękkiego masła
- anchois
- opłukane i posiekane (jeśli takie lubisz)
- 18 cienkich kromek bagietki
Kalkulator kulinarny
Przelicznik produktów
Wybierz produkt
1 szklanka ma pojemność 250 ml
1 łyżka ma pojemność 15 ml
1 łyżeczka ma pojemność 5 ml
Przelicznik wag
jednostka
jednostka
gram
Przelicznik pojemności
jednostka
jednostka
mililitr
Przelicznik temperatur
Przelicznik foremek
Twoja foremka
Foremka z przepisu
Przygotowanie:
Podgrzej piekarnik do temperatury 230°C. Wymieszaj masło z anchois. Rozsmaruj pastę na kromkach i ułóż je na blasze. Przed podaniem piecz 5 min. Przełóż na drewnianą deskę albo talerz i podawaj z porami.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Przekąski
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W