Tuńczyk smażony w przyprawach afro-karaibskich
Oceń przepis:
                        - Seria kulinarna:
 - Przyjęcie u Rocco
 - Trudność:
 - łatwe
 - Rodzaj dania:
 - Dania z ryb
 - Ilość osób:
 - 8
 
Przygotowanie:
Składniki:
225 g filetów z żółtego tuńczyka
2 łyżki mieszanki afro-karaibskich przypraw „Padmy”
sól
oliwa
rukola
Przygotowanie:
Potnij tuńczyka w kawałki po 25g, dopraw solą, obtocz w mieszance przypraw. Rozgrzej patelnię na silnym ogniu. Wlej oliwę do wyso kości 3 mm. Obsmażaj mięso ze wszystkich stron przez 30 sekund. Podawaj przybrane rukolą.
© 2012 Joel Gargano
                                Dołącz do CANAL+ i oglądaj
                                
                                jak chcesz i kiedy chcesz!
                            
                            - Sprawdź
 - albo
 - 
                                        
                                            
                                            TV SAT +Sprawdź
 
                                Nie wiesz jaką ofertę wybrać?  Sprawdź porównanie!
                            
                        Dania z ryb
Zobacz również...
            OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W